Vedru kammitsad

Tõsisemad ja spetsiifilist laadi tehnilised arutelud erinevate tehniliste sõlmede üle 4x4 liikuri juures. Võta sõna kui tead millest räägid, lahmijad lendavad Idiot Cornerisse.

Moderaatorid: jr, Veiko, erik, Moderators

Kasutaja avatar
M.A.R.E.K
Rock Crawler

Vedru kammitsad

Postitus Postitas M.A.R.E.K »

Vaja siis 5 cm pikemaid vedrupakki kammitsaid(silla ja vedrupaki kinnitus)-aga kust?Kas on keegi teinud, ostnud endale?Keevitamine jääb jama ma arvan?(murdub ära ma arvan)Siis on veel igasugu trei materjali, aga kas olen ma aru õigesti saanud,et see peaks nagu olema midagi elastsemat,et välja ei veniks aga mutrid peaks küljes seisma ju(mitte väga elastne järelikult)Krt mõistus otsas.Järsku saab keegi nõu anda?

Nt keerme latte pole mingisuguseid mida saaks kasutada,teab keegi?
Kasutaja avatar
uputaja
I live off from the mud

Postitus Postitas uputaja »

US Partsust peaks saama erineva pikkusega kammitsaid.
Asjas sees 2005. Sügissõidust.
Kasutaja avatar
M.A.R.E.K
Rock Crawler

Mine selgita neile,siis oota kaks nädalat.Ma arvan,et sinna läheb siis kui midagi üle ei jää.
Üks varjant mis peast läbi käis on selline,et jätaks ültse kammitsad ära ja paneks pikkad poldid(läbi vedrupaki aluse ja pealmise plaadi)
Suht segane aga loodan,et saate paremini aru..
orav
Mudder

Postitus Postitas orav »

Kasutaja avatar
M.A.R.E.K
Rock Crawler

Väga hea lähen mõõtma endaomasi
Kasutaja avatar
M.A.R.E.K
Rock Crawler

krt pole sellist mõõtu, naga vaja 220x75x14.Kui kuskilt mujalt ei saa siis tuleb usi minna :(
Kasutaja avatar
taxopets
True Off Roader!

Postitus Postitas taxopets »

M.A.R.E.K kirjutas:Mine selgita neile,siis oota kaks nädalat.Ma arvan,et sinna läheb siis kui midagi üle ei jää.
Üks varjant mis peast läbi käis on selline,et jätaks ültse kammitsad ära ja paneks pikkad poldid(läbi vedrupaki aluse ja pealmise plaadi)
Suht segane aga loodan,et saate paremini aru..
Minu masinal just nii ongi tehtud. Hea ja lihtne lahendus.
Tahad taksot endale ja oma 7 sõbrale? Palun väga hel. 5643111.
Metsa tõstetud UAZ 3303 31x10,5x15 rehv ja drägon on ka.
Kia Sportge punn ka. Draakoniga.
Kasutaja avatar
M.A.R.E.K
Rock Crawler

ei leidnud Pärnu linna pealt ühtegi kohta kust oleks saanud vajaliku pikkusega asjad(kui kedagi huvitab)Aga sain kontakti laeva remondis kus pidi täpselt õiget asja saada olema. 8)
orav
Mudder

Postitus Postitas orav »

Juhtusin miski päev ka sellisessse kohta nagu Veoautoring. Asub Tartus. Seal oli paras port igatse kammitsaid seinal rippumas. Võid ka huvi pärast nonde meestega ühendust võtta. http://www.veoautoring.ee
Kasutaja avatar
M.A.R.E.K
Rock Crawler

Pole küll kindel aga neil peaks olema pärnu veoauto poega mingi seis.Aga helistan neile ka igaks juhuks,sest laevu ei remondita talvel vist :)
Kasutaja avatar
Taivo
Rock Crawler

Postitus Postitas Taivo »

Laevu ikka remonditakse talvel ka...meil just sai üks projekt valmis alles mingi 2 nädalat tagasi... :wink: Kohaks kus tehtud sai siis BLRT... Väiksemad kohad vbl jah talvel siiski ei toimi...
Kasutaja avatar
M.A.R.E.K
Rock Crawler

Ei tegelikult asi selles,et kodanik kellega kokkuleppisime pole saanud teha veel(enda töö kõrvalt :twisted: )Sellepärast ütlesingi,et ei remondita talvel..
Kasutaja avatar
Taivo
Rock Crawler

Njaa, siis küll... :china Väike mõttetera veel-et kas Sa ka põllumajandusmasinatega tegalevatest kohtadest oled uurinud, nendel ka igasuguseid kammitsaid ja värke...
Kasutaja avatar
M.A.R.E.K
Rock Crawler

Nii palju kui pärnus auto-,põllumajandus-,veoauto poode on nii paljudest uurisin ka.Kui keegi pakkus siis olid need kandilised(need millel on vedrupakk silla all)või kole suured.Poolakate kataloogis oli midagi sellist mis oleks sobinud aga müüa ei osanud midagi nende kohta väita, sasis pastakaga juustes ainult.Ootan esialgu selle laevaremondi venna asja ära järsku saab kaubale kuidagi.Würth pakkus mingit sigakõva keermelatti ka aga selle painutamine on omaette ooper ma arvan.
Kasutaja avatar
Taivo
Rock Crawler

Korralikult kuuma ja küll ta paindub...Aga miks ise neid kammitsaid üldse pole valmis teinud, arvad, et ei pea vastu..? Ma oleks ammu mingi kõvema materjali otsinud ja ise valmis väänanud, kui selline jama nende saamisega!
Vasta

Mine “Modifikatsioonid edasijõudnutele”