Anomaalia King-cabiga

Moderaatorid: jr, Moderators

Vasta
eimuu
Off Roader Wannabe

Anomaalia King-cabiga

Postitus Postitas eimuu »

Tervist!
masinaks 92. aasta D21 King-cab
Probleem siis selline... hommikul käivitades -24kraadises pakases lahutasin siduri nagu ikka, et kergem käiata oleks. peale pikki protseduure õnnestus masin siiski käima saada aga tee või tina, kohalt ei liigu. alguses oli pedaal ikka väga jäik ning ülemises silindrist, mille peal on siduri vedeliku tops, sealt kuskilt oli vedelikku välja pressind. kuid töösilinder toimib. seis on hetkel selline, et sidur oleks justkui pidevas lahutatud asendis.
mis selle anomaalia põhjustas, milles asi ning mida teha?
käsi kullas, perse mullas!!!
Kasutaja avatar
helar
I live off from the mud

Postitus Postitas helar »

siduri,- pidurivedelik on hüdroskoopne .
Ehk siis maakeeli- imab endasse ajapikku niiskust.Niiskus on teadagi lõpp-produktnina vesi.
Vaheta see ja tulevikus selliseid probleeme ei teki.
Y61 Pätcruiser , LC80 .
Kuni autopesuni on offroad lahe...
Autoremont Tallinnas. http://www.heinworks.ee
Kasutaja avatar
ibra
I live off from the mud

Postitus Postitas ibra »

Milla sa piduri õli viimane kord vahetasid?Ma arvan et see on õli viga . Õli on vana ja niiskust täis ning mansetid ja kolb kipuvad selle külmaga kinni jääma.Aja sooja ruumi,sulab üles ,vaheta õli ära ja toimib edasi.
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
eimuu
Off Roader Wannabe

õlid vahetasin mõned kuud tagasi, niiskusega olen ka kursis aga miks sidur justkui lahutatud olekus püsib?
dexter
Fitting 44"

Postitus Postitas dexter »

eimuu kirjutas:õlid vahetasin mõned kuud tagasi, niiskusega olen ka kursis aga miks sidur justkui lahutatud olekus püsib?
Kui ma ei eksi siis nissanil on siduri vedelik eraldi, see kah ikka vahetatud? Sidur jääb lahutatuks, kuna siduri vedelik on vett nii täis, et kui siduri alla vajutasid oli viskoosus nii suur et oma survega sidur tagasi ei vajunud ja ongi kõik. Siduri vedelik on lihtsalt külmunud..
566kuus üheksa995
tauris.vijar@gmail.com
kaits09
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas kaits09 »

Kontrolli kas siduripedaal ikka tuli lõpuni üles.
Mul oli Terranol selline juhus......mul oli pedaali ja silindri vahelise tõukuri kontramutter lahti tulnud ja peasilindri kolb ei tulnud lõpuni tagasi ja jäigi sidur lahutatud asendisse, sest õli ei pääsenud üles tagasi.
Tiimi Neli Tankisti ja Koer piloot......ehk keegi vanematest olijatest veel mäletab säänset tiimi
eimuu
Off Roader Wannabe

asi lahendatud!!! täpselt nii nagu arvasite: vedelik oli nagu tarretis ja hägune. uus vedelik sees ja töötab ideaalselt järgmise korrani:D
Vasta

Mine “Nissan / Renault”