mul bronco II mingi remondiraamat onats kirjutas:Ei ole hullu kuigi ootan siiamaani. Fax on 076 66128. Hea kui seal oleks ka kondi elektri skeem. Siin ka veel üks küsimus, kas kellelgi on alles ka Bronco II tehase manuali ehk instruktsiooni?Anonymous kirjutas:jah... n2hes siin atsi meenub yht2kki mulle, et ma pidin mingid elektri skeemid sulle "kohe" saatma..
ou well.. mina ja minu tegemised..
ats, pista mulle oma number uuesti, kui sul neid veel vaja on... panen tulema
ATS
Bronco omanikud
Moderaatorid: jr, Moderators
mul bronco II- he mingi remondiraamat onats kirjutas:Ei ole hullu kuigi ootan siiamaani. Fax on 076 66128. Hea kui seal oleks ka kondi elektri skeem. Siin ka veel üks küsimus, kas kellelgi on alles ka Bronco II tehase manuali ehk instruktsiooni?Anonymous kirjutas:jah... n2hes siin atsi meenub yht2kki mulle, et ma pidin mingid elektri skeemid sulle "kohe" saatma..
ATS
Tere
Olen reisult tagasi ja oleksin jätkuvalt huvitatud BII manualist või remondiraamatust. Keegi pakkus seda eelnevalt. pista mail aadressil aarem@valgamv.ee või lepime antud foorumis kokku kuidas kokkusaada.
Üks küsimus veel suuremale ringile, et kuidas funktsioneerib tagasilla ABS ja kuidas selle töövalmidust kontrollida. Ei ole enne kohanud et ainult tagaratastel on ABS
ATS
Olen reisult tagasi ja oleksin jätkuvalt huvitatud BII manualist või remondiraamatust. Keegi pakkus seda eelnevalt. pista mail aadressil aarem@valgamv.ee või lepime antud foorumis kokku kuidas kokkusaada.
Üks küsimus veel suuremale ringile, et kuidas funktsioneerib tagasilla ABS ja kuidas selle töövalmidust kontrollida. Ei ole enne kohanud et ainult tagaratastel on ABS

ATS
ats kirjutas:Ei ole hullu kuigi ootan siiamaani. Fax on 076 66128. Hea kui seal oleks ka kondi elektri skeem. Siin ka veel üks küsimus, kas kellelgi on alles ka Bronco II tehase manuali ehk instruktsiooni?Anonymous kirjutas:jah... n2hes siin atsi meenub yht2kki mulle, et ma pidin mingid elektri skeemid sulle "kohe" saatma..
ATS
Mõlemad aktuaalsedAnonymous kirjutas:ats kirjutas:Ei ole hullu kuigi ootan siiamaani. Fax on 076 66128. Hea kui seal oleks ka kondi elektri skeem. Siin ka veel üks küsimus, kas kellelgi on alles ka Bronco II tehase manuali ehk instruktsiooni?Anonymous kirjutas:jah... n2hes siin atsi meenub yht2kki mulle, et ma pidin mingid elektri skeemid sulle "kohe" saatma..
ATS
Tere rahvas,
Olen siis nüüd päris toores tulija 4x4 maailma. Ja pean ausalt tunnistama, et pole kunagi enne jeepi omanud, aga nüüd siis see kaua oodatud võimalus koitis.....
Ehk, olen tänasest (tegelikult üleeilsest) Ford Bronco ´86.a. õnnelik omanik. Auto on ostetud Hr.Udu käest ja näeb välja selline:

Nagu pildilt võib aru saada on kellelgi siit foorumist selle autoga juba kogemusi. Hr. Udu ütles ka nime, kuid suures tuhinas see läks juba meelest (küsin homme järele).
Auto ise on vahepeal elanud üle tohutud eksirännakud, aga ma loodan, et need on nüüd lõppenud.
Täna sai veetud auto oma hoovi peale, ning kuna meil ei õnnestunud teda Hr. Udu juures teda käima saada, läheb ta homme garaazi ja ma seal saab rahulikult edasi proovida.
Loodan, et võttate ühe väga uue ja rohelise jeebi omaniku ka vastu.
Tervitades,
sten "Fire"
Ehk, olen tänasest (tegelikult üleeilsest) Ford Bronco ´86.a. õnnelik omanik. Auto on ostetud Hr.Udu käest ja näeb välja selline:

Nagu pildilt võib aru saada on kellelgi siit foorumist selle autoga juba kogemusi. Hr. Udu ütles ka nime, kuid suures tuhinas see läks juba meelest (küsin homme järele).
Auto ise on vahepeal elanud üle tohutud eksirännakud, aga ma loodan, et need on nüüd lõppenud.
Täna sai veetud auto oma hoovi peale, ning kuna meil ei õnnestunud teda Hr. Udu juures teda käima saada, läheb ta homme garaazi ja ma seal saab rahulikult edasi proovida.
Tervitades,
sten "Fire"
Re: Tere rahvas,
Auto kuulus kunagi mulle. Hankisin selle Narva kantide käest ... masin oli täiesti rimakas.Fire kirjutas:Olen siis nüüd päris toores tulija 4x4 maailma. Ja pean ausalt tunnistama, et pole kunagi enne jeepi omanud, aga nüüd siis see kaua oodatud võimalus koitis.....
Tervitades,
sten "Fire"
Varuosade hankimisel võin aidata. Tean, et sul on seal katkine poolass ja ilmselt ehk veel midagi. Eks võta ühendust kui soovid.
Igastahes "Welcome"! Full-Size masinate rivi hakkab nagu juba ilmet võtma;)
+372 5028488
Re: Tere rahvas,
ai ai ... eitahaks kohe norima hakata aga kraabib silmaFire kirjutas:Olen siis nüüd päris toores tulija 4x4 maailma. Ja pean ausalt tunnistama, et pole kunagi enne jeepi omanud, ...
kuidas Sa oma autot jeep-iks sõimad

jeep on selline pisike ja nunnu nagu barbie auto

aga welcome to fullsize truck club

79,K30 Blazer,379td,400,208,-4",38"
-
- Got ARB and Nitrous?
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
Jäi silma üks broncoist:
http://www.carrating.org/car.php?6700
http://www.carrating.org/car.php?6700
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi