Bronco omanikud

Moderaatorid: jr, Moderators

Külaline

Postitus Postitas Külaline »

ats kirjutas:
Anonymous kirjutas:jah... n2hes siin atsi meenub yht2kki mulle, et ma pidin mingid elektri skeemid sulle "kohe" saatma..

ou well.. mina ja minu tegemised..

ats, pista mulle oma number uuesti, kui sul neid veel vaja on... panen tulema
Ei ole hullu kuigi ootan siiamaani. Fax on 076 66128. Hea kui seal oleks ka kondi elektri skeem. Siin ka veel üks küsimus, kas kellelgi on alles ka Bronco II tehase manuali ehk instruktsiooni?

:roll: ATS
mul bronco II mingi remondiraamat on
Külaline

ats kirjutas:
Anonymous kirjutas:jah... n2hes siin atsi meenub yht2kki mulle, et ma pidin mingid elektri skeemid sulle "kohe" saatma..

Ei ole hullu kuigi ootan siiamaani. Fax on 076 66128. Hea kui seal oleks ka kondi elektri skeem. Siin ka veel üks küsimus, kas kellelgi on alles ka Bronco II tehase manuali ehk instruktsiooni?

mul bronco II- he mingi remondiraamat on
ats
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas ats »

Mis raamatuga tegu on? Palju lehekülgi ja kas kuidagi paljundada saaks? ise lähen 2 nädalaks reisile, siis võtan uuesti ühendust ja täpsustaks. Muidugi on iga inf teretulnud.

ATS
ats
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas ats »

Tere
Olen reisult tagasi ja oleksin jätkuvalt huvitatud BII manualist või remondiraamatust. Keegi pakkus seda eelnevalt. pista mail aadressil aarem@valgamv.ee või lepime antud foorumis kokku kuidas kokkusaada.

Üks küsimus veel suuremale ringile, et kuidas funktsioneerib tagasilla ABS ja kuidas selle töövalmidust kontrollida. Ei ole enne kohanud et ainult tagaratastel on ABS :!:

ATS
Külaline

ats kirjutas:

ats
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas ats »

Anonymous kirjutas:
ats kirjutas:

Mõlemad aktuaalsed
Fire
Rookie

Tere rahvas,

Postitus Postitas Fire »

Olen siis nüüd päris toores tulija 4x4 maailma. Ja pean ausalt tunnistama, et pole kunagi enne jeepi omanud, aga nüüd siis see kaua oodatud võimalus koitis.....
Ehk, olen tänasest (tegelikult üleeilsest) Ford Bronco ´86.a. õnnelik omanik. Auto on ostetud Hr.Udu käest ja näeb välja selline:
Pilt
Nagu pildilt võib aru saada on kellelgi siit foorumist selle autoga juba kogemusi. Hr. Udu ütles ka nime, kuid suures tuhinas see läks juba meelest (küsin homme järele).
Auto ise on vahepeal elanud üle tohutud eksirännakud, aga ma loodan, et need on nüüd lõppenud.
Täna sai veetud auto oma hoovi peale, ning kuna meil ei õnnestunud teda Hr. Udu juures teda käima saada, läheb ta homme garaazi ja ma seal saab rahulikult edasi proovida.
Loodan, et võttate ühe väga uue ja rohelise jeebi omaniku ka vastu.

Tervitades,
sten "Fire"
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Re: Tere rahvas,

Postitus Postitas jr »

Fire kirjutas:Olen siis nüüd päris toores tulija 4x4 maailma. Ja pean ausalt tunnistama, et pole kunagi enne jeepi omanud, aga nüüd siis see kaua oodatud võimalus koitis.....
Ehk, olen tänasest (tegelikult üleeilsest) Ford Bronco ´86.a. õnnelik omanik. Auto on ostetud Hr.Udu käest ja näeb välja selline:
Pilt
Nagu pildilt võib aru saada on kellelgi siit foorumist selle autoga juba kogemusi. Hr. Udu ütles ka nime, kuid suures tuhinas see läks juba meelest (küsin homme järele).
Auto ise on vahepeal elanud üle tohutud eksirännakud, aga ma loodan, et need on nüüd lõppenud.
Täna sai veetud auto oma hoovi peale, ning kuna meil ei õnnestunud teda Hr. Udu juures teda käima saada, läheb ta homme garaazi ja ma seal saab rahulikult edasi proovida.
Loodan, et võttate ühe väga uue ja rohelise jeebi omaniku ka vastu.

Tervitades,
sten "Fire"
Auto kuulus kunagi mulle. Hankisin selle Narva kantide käest ... masin oli täiesti rimakas.

Varuosade hankimisel võin aidata. Tean, et sul on seal katkine poolass ja ilmselt ehk veel midagi. Eks võta ühendust kui soovid.

Igastahes "Welcome"! Full-Size masinate rivi hakkab nagu juba ilmet võtma;)
+372 5028488
Daniel
Fitting 44"
Kontakt:

Re: Tere rahvas,

Postitus Postitas Daniel »

Fire kirjutas:Olen siis nüüd päris toores tulija 4x4 maailma. Ja pean ausalt tunnistama, et pole kunagi enne jeepi omanud, ...
ai ai ... eitahaks kohe norima hakata aga kraabib silma
kuidas Sa oma autot jeep-iks sõimad :twisted:
jeep on selline pisike ja nunnu nagu barbie auto ;)
aga welcome to fullsize truck club 8)
79,K30 Blazer,379td,400,208,-4",38"
Fire
Rookie

Postitus Postitas Fire »

Sorry !!!

Vaat, kohe näha, et ma uus inimene 4x4 maailmas, ehk siis mitte "Jeep", vaid fullsize Bronco.

Fire
Kasutaja avatar
K.Kotkas
Tema Ise

Postitus Postitas K.Kotkas »

mmmmm mälestused selle autoga mmmm...

ännn ännn... mörrr ... krõps :) mäletad jr :)

jr on sinna paar uut poolassi ja diffrit pannud.... rääkimata sellest, et vist tänaseni on tal suures koguses SELLE auto spetsiifilisi varuosi järel...
:roll:

Bronco be good
Katsu inimene olla siis olen ka mina.
margus4x4ee
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas margus4x4ee »

Jees. kevadepoole võiks siis uuesti seda fullsize-traili asja üritada.
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

Jäi silma üks broncoist:
http://www.carrating.org/car.php?6700
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
antsohh
Rookie

Postitus Postitas antsohh »

Tere ka siis siinsele rahvale! Alates tänasest olen kahh nüüd värske Bronco II omanik. :thumb:
Kasutaja avatar
FB
Fitting 38"

Postitus Postitas FB »

No näita siis teistele ka kauntari!

Btw... mul ka neid nüüd kaks tükki - üks sõidab teine on doonor.
Metsas, vahelduva eduga, alates 2002a. Suvesõidust

Pakun laadur - ekskavaatorite-, kallurite- ja hüdrokraanadega madelautode teenuseid.
56614969
Vasta

Mine “Ford”