LC 120 genekas ei lae...

Moderaatorid: jr, Moderators

Vasta
waze

LC 120 genekas ei lae...

Postitus Postitas waze »

armatuuris aku tuli põleb. Kust võix viga otsida, vb midagi lihtsat. Varem vahetevahel aku tuli armatuuris põlenud ja ära kustunud ise.
Kasutaja avatar
hans
Rock Crawler

Postitus Postitas hans »

Võix mõne ellektriku juurest läbi sõita.
Andrus Michelis
Rock Crawler

Postitus Postitas Andrus Michelis »

Äkki on vähe maanteel sõitnud? Akud tühjad?
Andrus Michelis kõrvalistuja, roolikeeraja. Võistelda ei viitsi. Jahti ja porirallit saab niigi igal nädalavahetusel.
Kasutaja avatar
4x4hunt
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas 4x4hunt »

vaheta kenekas ära olen neid 3aasta jooksul 2tk vahetand
al
True Off Roader!

Postitus Postitas al »

4x4hunt kirjutas:vaheta kenekas ära olen neid 3aasta jooksul 2tk vahetand
See küll huvitav suhtumine? Harjade vahetuse (paarsada eek+töö) asemel vahetusfondist 5k.eek?) ok, 120 on vähe uuem ja ehk ka keerulisem, aga geneka füüsika pole aastatega nii palju muutunud, et elementaarse remondiga asja ei saaks. Mul on viimase 10 aastaga vast ehk 5x erinevad genekaid jahtunud ja kordagi pole veel juhust olnud, et remontida ei kõlba. Enamasti ikka harjad, dioodid, regulaator. Korra on rootori mähis läinud ja ka siis sai kiiremini uue mähise peale, kui uue rootori leidsin. Ja mis veelgi huvitavam, vaid 1x on tulnud genekas uuesti lahti võtta, seegi lihtsa tähelepanematuse tõttu- sisse läks tagasi vana laager...

teemasse siis:
Kontrolli testriga pinget akuklemmidel, kui alla 13v (hea oleks koormusega 14+v), siis võimalusel sama geneka +klemmi ja kere vahel.
Kui ikka vähe, siis juba genekas maha ja harjade kallale, mis tõenäoliselt vilkuva laadimise puhul esmane põhjus.
Keegi teab, kas 120-l kontrollib laadimist juba auto aju?
Viimati muutis al, P Veebr 13, 2011 9:34 pm, muudetud 1 kord kokku.
waze

Postitus Postitas waze »

Andrus Michelis kirjutas:Äkki on vähe maanteel sõitnud? Akud tühjad?
Auto sõidab kuus keskmiselt 7000 km ja akud said kuu aega tagasi uued.
Kasutaja avatar
4x4hunt
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas 4x4hunt »

kui esimene kenekas laendas siis viisin remonti aga sealt õeldi ,et ei saa midagi teha flamellid kulund ja seal oli veel ühtteist. aga kui kuskilt 5k vahetusfondi keneka saab anna teada olen siiamaani 21k maksnud..
waze

Postitus Postitas waze »

uus genekas maksab amservis ca 300 euri, remont läx 108 euri, vahetati harjad, rootor ja tagumine laager. Töötab.
Vasta

Mine “Toyota”