Oled huviline ja alles avastad enda jaoks 4x4 maailma või oled juba tõsine remondimees ning soovid jagada oma teadmisi siis siin saab küsida abi ja ka vastata tehnilist laadi küsimustele.
[quote="TiitR]Vähemalt LC120-l pole vahet kas odav v. kallis ehk korraliku tootja xenon pirn- ära pidavat sööma reflektorpinna ja asi mutt! Isegi linnapildis näinud mitmeid länkareid, millel xenonid ees ja tuled tuhmid...sellele mudelile ei kannatavat panna ka kangemaid halogeen pirne - lõpptulemus sama - kärssanud reflektor ja tule vahetus. Sama juttu räägivad ka toyotaklubi inimesed ja nendivad samas, et corollale on pandud j tuhmumist pole aastaga täheldatud...mine siis võta kinni, äkki lc eripära vaid? [/quote]
Tegemist pigem Toyota eripäraga. See on vaid müügimeeste jutt, et tuled tuhmuvad vaid xenoneid kasutades. Ei juhtu seda ainult LC120-l, tuhmuvad tuled samuti eelmise põlvkonna Avensisel, olenemata sellest kas kasutada tehasepoolt etteenähtud halogeene või xenoneid.
Tegemist pigem Toyota eripäraga. See on vaid müügimeeste jutt, et tuled tuhmuvad vaid xenoneid kasutades. Ei juhtu seda ainult LC120-l, tuhmuvad tuled samuti eelmise põlvkonna Avensisel, olenemata sellest kas kasutada tehasepoolt etteenähtud halogeene või xenoneid.
No Avensiste probleem on minu teada tuhmunud luup...neil ju reflektorit polegi
Luubi taga on pirn, pirni taga on reflektor. Kuidas siis muidu valgust luubile suunatakse
Asju ehitatakse korralikult ja teemasse lähenetakse süviti!
Luubi taga on pirn, pirni taga on reflektor. Kuidas siis muidu valgust luubile suunatakse
Võibolla tõesti, ei vaidle vastu. Olen lihtsalt kuulnud, et Avensistel vahetatakse pidevalt tuhmunud läätsede tõttu terve tuli.
rõve pilt nende puitliistudega, kui ikka tänapäeva materjalid elik plast ja metall, siis ka nii olgu. Igatsugu puit näeb nende vahel välja nigu sadul lehma seljas
P.S. endal sõidukal kah need puiduimitatsioonid, aga valikut polnud, lihtsalt plast oli ilma ainult baasmudelil. Algul oli väga paha vaadata, nüüd auto vana ja ei vaata sisu peale
honkomees kirjutas:rõve pilt nende puitliistudega, kui ikka tänapäeva materjalid elik plast ja metall, siis ka nii olgu. Igatsugu puit näeb nende vahel välja nigu sadul lehma seljas
P.S. endal sõidukal kah need puiduimitatsioonid, aga valikut polnud, lihtsalt plast oli ilma ainult baasmudelil. Algul oli väga paha vaadata, nüüd auto vana ja ei vaata sisu peale
No maitse asi ma ütleks! Ega keegi sulle ju ei surugi neid liiste peale ....tundsin huvi, kuna näiteks meeldib puit rohkem kui hõbe ja lc120-l on üldse segu puidust ja hõbedast - nõme näeb välja!. Mu viimasel e60-l olid ka mingi imelikku värvi liistud, kuigi puit oleks paremini istunud, samas on viimased 3 autot kõik olnud puitimmitatsiooniga ja meeldib!
Xenonidest oleme jõudnud nüüd juba puit armatuuri ja salongini. Aga jah, see on just maitse asi. Paraku minu silmis on see ka natukene 80-90-nendate Volgade teema.
Arxs kirjutas:Päris kõva miinusega on vägev hommikul autosse istuda ja puitdekooriga roolist kinni võtta. -35ga hakkas puitdekoor pragunema ja lõi isegi tüki välja.
No, ega su autol siis terve rool puidust pole? Hoidnud siis mujalt kinni.
..aga jah, teema xenonist kahjuks väga kaugele kaldunud