xenon
Moderaatorid: jr, Maasturid, margus4x4ee, boob, Stupiduser, Veiko, hulkur, kala, ennukas, Daniel, erik, Moderators
- TiitR
- I live off from the mud
Bemmi foorumist üks kutt tegeleb ka nende pirnide müügiga (ostsin oma e60-le ta käest ja pidasid vastu küll)...vahepeal müüs pärsi 200 eekiga hiinakaid.marauder kirjutas:need 600-1000eegised hiinakad toimivad piisavalt hästi. Tuleb garantiiga osta, siis on aasta aega no problems. firma xenonid kuidagi kallid..
http://www.autoshop.ee/?p=p_17&sName=hi ... d-tarvikud
Tean rääkida enda kogemusest, kui mul yarisel olid ees comet 500-jas xenon-id siis need midagi kiirgavad küll, sest kui tuled põlema sai pandud, siis raadio hakkas ragisema, kuid ma pakun et see tuleneb plokkide elektriväljast. kuid loogika ütleb et läbi klaasi on küllaltki raske midagi kiirata. Tuttaval on corollal(olen korduvalt teda jobuks nimetanud) xenon pirnid sees tavalistes halogeen tuledes juba pea 3 aastat. Ei ole küll tähendanud et midagi oleks tuhmimaks muutunud!
Aga jah, minul olid tagumistes numbrituledes led pirnid ja juba need jäid politseile ette. kui samas aina enam tuleb ida-virumaa pool vastu Lada-sid, millel on ees xenon tuled(Y).
Nii, et ole etttevaatlik, kui satud "heade" politseinike kätte, siis võtavad palju sult ära.
Aga jah, minul olid tagumistes numbrituledes led pirnid ja juba need jäid politseile ette. kui samas aina enam tuleb ida-virumaa pool vastu Lada-sid, millel on ees xenon tuled(Y).
Nii, et ole etttevaatlik, kui satud "heade" politseinike kätte, siis võtavad palju sult ära.
Ok, mõeldud oli vist seda, et võibolla odavamal pirnil pole mingi UV kiirgust blokeerivat klaasi ja äkki sellepärast tuhmistab reflektorit. Praktikas pole täheldanud seda, aga xenon annab tavaliselt nii palju rohkem valgust, et ei pane nagunii seda tähele. Raadiohäireid annavad mõned plokid, tavaliselt on saanud välja vahetada. Endal pole ühegi komplektiga raadioga probleeme olnud, küll aga mõnel tuttaval.
Viimased olen ostnud www.maroli.ee tegelase käest ja siiamaani rahul. Kõige odavam h1 komplekt 35euri ja toimivad ok.
Viimased olen ostnud www.maroli.ee tegelase käest ja siiamaani rahul. Kõige odavam h1 komplekt 35euri ja toimivad ok.
- TiitR
Vähemalt LC120-l pole vahet kas odav v. kallis ehk korraliku tootja xenon pirn- ära pidavat sööma reflektorpinna ja asi mutt! Isegi linnapildis näinud mitmeid länkareid, millel xenonid ees ja tuled tuhmid...sellele mudelile ei kannatavat panna ka kangemaid halogeen pirne - lõpptulemus sama - kärssanud reflektor ja tule vahetus. Sama juttu räägivad ka toyotaklubi inimesed ja nendivad samas, et corollale on pandud j tuhmumist pole aastaga täheldatud...mine siis võta kinni, äkki lc eripära vaid?FlammablE kirjutas:Ok, mõeldud oli vist seda, et võibolla odavamal pirnil pole mingi UV kiirgust blokeerivat klaasi ja äkki sellepärast tuhmistab reflektorit. Praktikas pole täheldanud seda, aga xenon annab tavaliselt nii palju rohkem valgust, et ei pane nagunii seda tähele. Raadiohäireid annavad mõned plokid, tavaliselt on saanud välja vahetada. Endal pole ühegi komplektiga raadioga probleeme olnud, küll aga mõnel tuttaval.

Enda viimase kahe nädala kogemused.
Sai pandud Audi täistule pirniks xenon ja krt. ikka hää on sõita.
Kui pirn külm siis süttib vähe uimaselt, muidu reageerib kiiresti.
Ja kuna kohalikud ei suutnud mulle müüa sellist komplekti nagu tahtsin, siis tuli sõber Ebay appi.
Ostetud sai siis,
Ultra SLIM 55w HID Xenon H7 8000K Kit, maksis 65 koju kätte.
Sai pandud Audi täistule pirniks xenon ja krt. ikka hää on sõita.
Kui pirn külm siis süttib vähe uimaselt, muidu reageerib kiiresti.
Ja kuna kohalikud ei suutnud mulle müüa sellist komplekti nagu tahtsin, siis tuli sõber Ebay appi.
Ostetud sai siis,
Ultra SLIM 55w HID Xenon H7 8000K Kit, maksis 65 koju kätte.
- tarmo
- Kontakt:
Seletage ära, miks peaks üldse keegi tahtma kasutada suurema valgustemperatuuriga pirne, kui 4300K ?
Kas on peale sinise valguse veel mingi muu efekt? Ja kui ei ole, siis milles point?
Kas on peale sinise valguse veel mingi muu efekt? Ja kui ei ole, siis milles point?
Tarmo Toom, off-the-road alates 2003
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
- helar
point peab olema tillipikendus.muud ratsionaalset seletust ei ole.Seletage ära, miks peaks üldse keegi tahtma kasutada suurema valgustemperatuuriga pirne, kui 4300K ?
või tõesti ei ole füüsikast aimu.... äkki.
Y61 Pätcruiser , LC80 .
Kuni autopesuni on offroad lahe...
Autoremont Tallinnas. http://www.heinworks.ee
Kuni autopesuni on offroad lahe...
Autoremont Tallinnas. http://www.heinworks.ee
Sealt võib tulla mingi minimaalne spektrite teema sisse, et milline valgus millisesse värvi liitub, millisesse neeldub, kuid see vahe on minimaalne... olen nõus, põhi eesmärk on enda bioloogilisi vajakajäämisi korvata. Ja mingi jutt oli kunagi, et mida sinisem, seda vähem pimestab.(ei oska ise kommenteerida rohkem)
Kui see mind puudutas, siis kuna olen viimased 10+ aastat keevitanud, siis lihtsalt seda valgust näen mina kõige paremini.helar kirjutas:point peab olema tillipikendus.muud ratsionaalset seletust ei ole.Seletage ära, miks peaks üldse keegi tahtma kasutada suurema valgustemperatuuriga pirne, kui 4300K ?
või tõesti ei ole füüsikast aimu.... äkki.
See komplekt kangete Osram H7 pinridega,

oli lahjem, kui praegune see.