M:baloonid

Siin saab müüa üleliigseid vidinaid ja muid vajalikke asju, mis puudutavad maastikuautot. Kuulutus on aktiivne 90 päeva, seejärel kustutatakse automaatselt. Maasturivabad teemad kustutatakse.

Moderaatorid: jr, boob, Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
M.A.R.E.K
Rock Crawler

M:baloonid

Postitus Postitas M.A.R.E.K »

Vedelevad siis kaks balooni ülearu.Üks atsetüleen C2H2 poolik ja hapniku baloon.On nad 40 liitrit aga poolikud.Atsetüleen on elme kirjadega ja hapnik AGA.kui kellegil huvi siis antku teada.Asuvad pärnus ja hind nt 100-või enda nägemus.Võib ka vahetada mingi off road kola vastu või grandi esi istmete vastu http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html
junior
Rookie

Postitus Postitas junior »

Väike tähelepanek. AGA balloonid on rendiballoonid ja kui tühjaks saab siis ei ole sellega ilma rendilepinguta midagi peale hakata. Uuemad balloonid on triipkoodiga ja sellega tehakse kohe kindlaks kes selle eest renti maksab.
LR Discovery I
Kasutaja avatar
oleg p
Mudder

Postitus Postitas oleg p »

Arvatavasti mõlemil balloonil on omanik juba olemas, ehk siis ühel elme messer ja teisel AgA. Ei ole ilus müüa võõrast vara. Või kuidas?
V8
Kasutaja avatar
M.A.R.E.K
Rock Crawler

kle ma peaks päris loll olema ju kui neid hakkan linna vedema ja pakkuma gaasi firmadele.minuni jõutsid nad koos garaazi soetamisega ja pole endal midagi teha ,garaaz koos nn sisustusega ja kuna olen selle eest maksnud siis arvan,et võin ka nendega teha midagi.ka pole mul mingit rendilepinkut.
Võtke siis niimodi ,et müüa kaks balooni ilma kirjateta(pole neid nagunii eriti näha)ja ilma triipkoodita otsad sobivad aga ja elme otstega(kui neil on erinevad)
Villu666
Rookie

Postitus Postitas Villu666 »

enda AGA balloon sai ostetud Soomes AGAst. Ei näe probleemi miks keegi veel ei saanud samamoodi soetada.
Kasutaja avatar
M.A.R.E.K
Rock Crawler

jah näiteks
FlammablE
Rock Crawler

Postitus Postitas FlammablE »

Elme balloon on kasutaja oma, aga AGA ballooniga täitmispunkti saabudes võib tõesti ebameeldiv üllatus oodata ja selgitustööd vaja teha.
Kasutaja avatar
oleg p
Mudder

Villu666 kirjutas:enda AGA balloon sai ostetud Soomes AGAst. Ei näe probleemi miks keegi veel ei saanud samamoodi soetada.
Ostsid Soome AGA-st ballooni välja või rentisid? AGA Soomes, Lätis või Inglismaal vahet ei ole, üks ja sama omanik ikkagi. Kui rentisid, siis kuulub see siiski AGA-le vahet ei ole mis maal rentisid.

Umbes sama teema, et ostsin garaazi, kus varastatud auto sees, lähen linna sõitma ja miilits peatab kinni ja ütleb, et masin varastatud aga sina vastu, et ei huvita mina ostsin garaazi ja auto oli kaasas, seega auto on minu. Who cares, auto võetakse käest ja antakse omanikule tagasi.
Vaevalt sinagi nõus oleksid sellega, et see auto kuulub nüüd isikule, kes sinult varastatud auto sai tänu sellele omale, et see seisis garaazis, mille too isik soetas nt vargalt?

Ja rendilepingu puudumine ei tee sammuti sind selle ballooni omanikuks.

Ei ole minu asi mis teed selle balloniga, lihtsalt pöörasin tähelepanu, et kui keegi sult selle ballooni ära ostab ja hiljem nt AGA-sse täitma tuleb, ei pea ta hakkama juurde maksma veel ka uue rendilepingu eest.
Samahästi võib iga inimene minna AGA-sse ja rentida sealt omale ise balloon, sinult ostes peab ta sulle maksma ja hiljem veel AGA-le :)
V8
Kasutaja avatar
M.A.R.E.K
Rock Crawler

Kle eks see jääb igaühe enda otsustada ja kuna pole ei triip koode peal vaid mingi pirka lihtsalt siis pole minuarust vahet.Mina neid baloone ei hakka kuskile tassima,et teha kindlaks kellele nad kuuluvad.Ja kui kysida agast siis väidetakse ,et jah nende oma kindlasti(mille alusel huvitav)ja lepinkut vmi peab pikendama.
Ja oleks garaaziga auto kaasas olnud oleks ju teine asi krt ja üleültse kui oleg sa huviline pole siis järsku rohkem ei targutaks.Las see jääb igaühe endi otsustada kel huvi.Tänan
Kasutaja avatar
oleg p
Mudder

M.A.R.E.K kirjutas:Ja oleks garaaziga auto kaasas olnud oleks ju teine asi krt ja üleültse kui oleg sa huviline pole siis järsku rohkem ei targutaks.Las see jääb igaühe endi otsustada kel huvi.Tänan
:arrow: Targutaja kirjutab:

Ise sa juba ütlesid, et balloon on AGA kirjadega, seega kuulub see AGA-le, mis sa seal enam selgeks tegema pead?
Anna mulle palun andeks, et üritasin sulle selgeks teha, et müües see balloon kellegile raha eest ja see keegi läheb nt AGA-sse täitma, siis peab ta selle ballooni tagastama omanikule, kes on antud juhul AGA ja et saada täidetud balloon vastu, peab ta maksma täidetud ballooni eest + rendi eest ja siis jääd sina kergeuskse ostja silmis petjaks :wink:
Ära satu kohe hoogu M.A.R.E.K , kui keegi üritab sind lihtsalt aidata :idea:
Alati võid ju helistada AGA klienditeenindusse ja küsida õigust, hiljem vähem probleeme sinul ja ostjal.
V8
Kasutaja avatar
M.A.R.E.K
Rock Crawler

Happnik lännu :lol: Allest veel atsetüleen,üks täis ja üks vähem täis hinnad nt 50 ja 30-või vahetada grandi istmete vastu 8)
Raiki
Fitting 38"
Kontakt:

Postitus Postitas Raiki »

AGA pole mitte kunagi müünud pudeleid, vaid rendivad neid. Seega täita AGA-s neid ei saa.
Jeep Crand Cherokee Overland
Kasutaja avatar
M.A.R.E.K
Rock Crawler

Aga oma osteti esimesena ära.Ja rääkisin ka jutu edasi,et ei tea päritolu aga see ei eidutanud küll neid ja happnikust paistis ka neil pohh olema vb juhtus enda rendi balooniga midagi või jumal teab. :roll:
Raiki
Fitting 38"
Kontakt:

Postitus Postitas Raiki »

Ja lõpuks vahet polegi ju. Peasi et ostja ja müüja mõlemad rahul oleks. Lihtsalt müüja peaks sellistest asjadest igaks juhuk ostjat teavitama, et pärast endast lolli muljet ei jääks :)
Jeep Crand Cherokee Overland
Kasutaja avatar
Xim
Fitting 38"

Postitus Postitas Xim »

Niiaplju kui mina AGAst põhiliselt küll hapniku võtnud siis keegi ei kontrolli selle balooni päritolu. Tädikesel tavaliselt veel hea meel kui ise taara kuuri sikutad ja uue välja sealt. Jah tõsi küll, et oled lihtsalt AGAga seotud.
Vasta

Mine “Müük”