Sai nimelt soetatud terrano II 98 aasta väljalase, diisel, automaat.(minu esimene 4 veoline) Toodi Saksast ja olen märganud paari momenti, mis mind murelikuks teevad.
1. Paigalt minnes tühikäigul, kui rool on vähegi pööratud, tekib tunne, et tagasilla kandis toimuvad sellised rütmilised jõnksud. Kas see on normaalne?
2. Jahutusvedeliku temp näidik ei taha tõusta keskmise nivooni.
3. Webastot ei õnnestu sisselülitada ja selle värgi akut kah kuskilt ei paista. Pole kunagi sellist asjandust olnud, sestap oolen hämmingus.
4. Kuna manuaal on saksa keelne, siis on mulle arusaamatu, kuidas toimub esisilla sisse- ja väljalülitamine korrektselt.
5. Kas keegi foorumi ässadest oskaks soovitada töökoda? Või on Faktos hinnaskaala ja kvaliteet igati OK.
p.s Kodus limpsimiseks autot ei soetanud, eesmärk jahil- ja kalalkäik. Nii et soodsam remonditöökoda saaks kliendi.
terrano mured
Moderaatorid: jr, Moderators
- Maasturid
- Legod Varuosadest
- Kontakt:
Re: terrano mured
Kesk-Eestis www.maasturid.eetuuba kirjutas:,
p.s Kodus limpsimiseks autot ei soetanud, eesmärk jahil- ja kalalkäik. Nii et soodsam remonditöökoda saaks kliendi.
Valvoline MaxLife 10w-40 on sõitnud mootorile väga hea õli.tuuba kirjutas:aitäh eelkõnelejatele! Iga päev miskit uut! Tunnistan, et ei saanud hästi aru sellest libisevast LSD lukust aga ei hakka selle kohta pärima. Uurin järgi, mis värk see on. Ah jaa, millist õli soovitate? Kas sünteetilist või poolsünteetilist? Läbisõit 170000km. Kas talvel on käivitamise vahe?
+372 5028488
- jureivukas
- Off Roader Wannabe
- Kontakt: