LED töötuled
Moderaator: Moderators
LED töötuled
Kuna õues jätkuvalt pime, siis tunnen vajadust korralike LED töötulede järgi.Natuke tuhnides leidsin sellised http://www.offroadtarvike.fi/verkkokaup ... 109806/139 .On kellelgi kogemusi nendega?Ostaks võimalusel loomulikult Eestist, aga siiamaani pole norm hinnaga siinkandis veel leidnud.Kui kellelegi on kuskil silma jäänud või isegi pakkuda, siis ootan huviga infot.
- uppund kana
- Rock Crawler
- Kontakt:
Olen saanud katsuda sellist mis töötab 220V ja näeb välja samasugune nagu need hiina liikumisanduriga neljakandilised halogeen prosed. Valgustas igatahes päris vingelt ja 15W tahtis voolu.
Uurisin veits ja on saadaval 10W leed 12V tööpinge. Hind oleks 38 EUR
Pahasti on see ,et lõin just tellimuse Jevroopast lukku muidu oleks võinud lasta isegi ühe kaubakast visata. Tuhlasin netis aga ei leidnud ,et Eestis sellist varianti oleks müügis. Võin katsuda homme pilti teha temast.
Uurisin veits ja on saadaval 10W leed 12V tööpinge. Hind oleks 38 EUR
Pahasti on see ,et lõin just tellimuse Jevroopast lukku muidu oleks võinud lasta isegi ühe kaubakast visata. Tuhlasin netis aga ei leidnud ,et Eestis sellist varianti oleks müügis. Võin katsuda homme pilti teha temast.
Parketitigu (praegu küll rohkem turist) ........Bussiga
Suhtlen inimestega ka 56 204 888
Suhtlen inimestega ka 56 204 888
hulkur kirjutas: LED töötulesid müüb Europart.
Tootega väga rahul,soovitan.
Team Mudarakett TR-3 ** 51 91 41 41 Rene
Sitaks offroadi aastast 2008
Sitaks offroadi aastast 2008
Re: LED töötuled
[quote="Bill"]Kuna õues jätkuvalt pime, siis tunnen vajadust korralike LED töötulede järgi.Natuke tuhnides leidsin sellised http://www.offroadtarvike.fi/verkkokaup ... 109806/139 .On kellelgi kogemusi nendega?Ostaks võimalusel loomulikult Eestist,
Kaks sellist tuld hetkel prooviks olemas,
väga edev metallist korpus,
metsas pole veel kasutanud.
Viido.
Kaks sellist tuld hetkel prooviks olemas,
väga edev metallist korpus,
metsas pole veel kasutanud.
Viido.
Re: LED töötuled
Mul 2 sellist ümarat harveri peal, sai prooviks pandud, valguse värv täpselt nagu 4300 xenonil, kaugemalt ei teegi vahet, aga no lahjake ikka, lede kaa ainult 6 ja no hind on ikka liig sellise hiina vidina eest, üllatus on muidugi see, et kõik kruvid ja poldid kõik roostevabast.Viido kirjutas:Bill kirjutas:i.Natuke tuhnides leidsin sellised http://www.offroadtarvike.fi/verkkokaup ... 109806/139 .On kellelgi kogemusi nendega?Ostaks võimalusel loomulikult Eestist,
Viido.
Ise panin just 2 wesemi klotsi kujulist töötuld pajero katusele ja valgustavad ikka tunduvalt rohkem kui need hiina ledid.
Kui ikka hirmus huvi ledide vastu siis võin uurida, neid kandilisi peaks mõned komplektid tuttaval olema. mindi 800,- vana raha oli tükk vist.
PatrolY61 3.0D 35"
viis 3363923
viis 3363923
Haaletan ka nende poolt. lisaks veel juurde, et kinnitusi saab vaga popilt panna igasse 4 kylge. Mulle omale oli vaga kasuks,sain aarmiste tulede kinnituse teha tulesid kaitsma niimoodi. Ei hakka oksad tahavirgo kirjutas:Hääletan Europart-i tulede pool.
Bang for buck on vägagi paigas.
Virgo

Metsas käiakse ikka seljakotiga. Jimny.
Ex kallimad: LC LJ73 ja G300td
Ex kallimad: LC LJ73 ja G300td
Sain siis täna need offroadtarvike LED-id kätte.Võtan karbist välja-
terve korpus on valualumiiniumist!Tohoh, kas hiinlased on rikkaks saanud, et plast ei sobigi enam
.Kinnitusvahendid roostevabast!Pistan siis voolu taha ja vaatan lolli peaga tulle-krt, nüüd jäi küll vist seinale röntgenipilt
.
Proovisin õues ka-mu 20m hoov oli küll ikka täisvalge.Alguses arvasin, et panen 2 tükki autole taha, aga enam nii kindel pole, et kas on vaja kahte.Mina julgeks küll soovitada-eriti veel selle raha eest.Ja loomulikult tänud Viidole, kes need mulle tarnis.
terve korpus on valualumiiniumist!Tohoh, kas hiinlased on rikkaks saanud, et plast ei sobigi enam

Proovisin õues ka-mu 20m hoov oli küll ikka täisvalge.Alguses arvasin, et panen 2 tükki autole taha, aga enam nii kindel pole, et kas on vaja kahte.Mina julgeks küll soovitada-eriti veel selle raha eest.Ja loomulikult tänud Viidole, kes need mulle tarnis.
Ja se roostevaba on nii kõva, et treipingis polnud võimalik poldile kaablitarvis 3mm auku sisse puurida, lihtsalt ei võtnud ja lõpuks läks puur pooleks, väidetavalt pidavat veel nii olema nendega, et kui 24v järgi lükata siis 12 voldiga enam tööle ei hakkaBill kirjutas:Sain siis täna need offroadtarvike LED-id kätte.Võtan karbist välja-
terve korpus on valualumiiniumist!Tohoh, kas hiinlased on rikkaks saanud, et plast ei sobigi enam.Kinnitusvahendid roostevabast!Pistan siis voolu taha ja vaatan lolli peaga tulle-krt, nüüd jäi küll vist seinale röntgenipilt
.

PatrolY61 3.0D 35"
viis 3363923
viis 3363923
Eile sattusin Tööriistamarketisse. Seal oli päris suur valik LED tulesid väljas (Järve poes). Sai neid tööle lülitatud ja peab tõdema, et päris tugeva valgusega olid. Hind oli ka muidugi tugev 
http://www.tooriistamarket.ee/files/tar ... ikkeet.pdf

http://www.tooriistamarket.ee/files/tar ... ikkeet.pdf
+372 5028488