radikas lekib

Oled huviline ja alles avastad enda jaoks 4x4 maailma või oled juba tõsine remondimees ning soovid jagada oma teadmisi siis siin saab küsida abi ja ka vastata tehnilist laadi küsimustele.

Moderaatorid: jr, Maasturid, margus4x4ee, boob, Stupiduser, Veiko, hulkur, kala, ennukas, Daniel, erik, Moderators

Vasta
410
Got ARB and Nitrous?

radikas lekib

Postitus Postitas 410 »

kas on olemas mingit toimivat keemiat millega peatada jahutusradika lekked.peale seda kui sai sisse valatud korralik jahutusvedelik hakkas radikas lekkima päris paljudest kohtadest,tilgad on küljes
Chevrolet G30 van 6,2D V8
Chevrolet K30 6,2D V8
GMC Safari AWD
Jeep Commander
Kasutaja avatar
ibra
I live off from the mud

Postitus Postitas ibra »

Keemia on ajutine lahendus.On olemas lekkepeatajad ,näiteks see. Pilt Aga katsu natuke lahjem jahutusvedelik sisse panna ,siis ei kipu nii lekkima.
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
Kasutaja avatar
helar
I live off from the mud

Postitus Postitas helar »

Toimiv lekkepeataja on jootmine!
Kui sa talvel salongi sooja ei soovi ,võid igasugust jama süsteemi valada.
Ehk: tee, või kui ise ei oska, lase teha korralikult.

...pool aastat hiljem sügavas metsas aine lahustub...keda kirud ?
Y61 Pätcruiser , LC80 .
Kuni autopesuni on offroad lahe...
Autoremont Tallinnas. http://www.heinworks.ee
Kasutaja avatar
heints
True Off Roader!

Postitus Postitas heints »

Mäkaivar pani suure auguga radikasse kanamuna :D
Ise olen paarile romule sinepipulbrit pannud radikasse, võtab kinni küll.
Mitte,et ma sul seda teha soovitaks aga hädaga toimiv lahendus ja pole ka soendust kinni võtnud.
Ifa l60 9,6d
Heints 55 36 944
Kasutaja avatar
ibra
I live off from the mud

Postitus Postitas ibra »

heints kirjutas:Mäkaivar pani suure auguga radikasse kanamuna :D
Ise olen paarile romule sinepipulbrit pannud radikasse, võtab kinni küll.
Mitte,et ma sul seda teha soovitaks aga hädaga toimiv lahendus ja pole ka soendust kinni võtnud.
Mul on olnud ka teel olles neid lekkeid ja tiiviku lendamisi radikasse.Ja on sinna radikasse pandud sinepi pulbrist kuni pannkoogi jahuni.Väga hästi toimib ,lekke võtab kinni mõnekümne sekundiga ja aitab lusika täiest jahust klaasis vees ärasegatult. Ainult radika korki ei saa peale panna, sest survet see parandus pikalt ei kannata.
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
kadjakas2000
Rock Crawler

Postitus Postitas kadjakas2000 »

Munad, jahu, klaasike vett... Ja siis sinep, huvitav mõte igastahes, polegi omletti sinepiga proovinud. :lol: :lol: :lol:
laurz
Rock Crawler

Postitus Postitas laurz »

kadjakas2000 kirjutas:Munad, jahu, klaasike vett... Ja siis sinep, huvitav mõte igastahes, polegi omletti sinepiga proovinud. :lol: :lol: :lol:
Ülihästi mätsib kinni---kõik :lol: Kunagi katsetasin mingit tanklas müüdavat vedelikku salongi radika tihendamiseks.Kestis tervelt nädal aega ja siis jälle salong magusat haisu täis.Järgmisena võtsin pulbri.Müüja veel ise soovitas mitte kasutada,kui siis ainult müügi pillile,pidi salongi radika tümaks tegema :lol: Ptui ptui aga kaotada polnd midagi.Topelt kogus sisse ja kestab juba pea aasta ja ma ei ütle,et salong külmem on kui enne.Täpset pulbri nime ei mäleta aga neid samuseid kollaseid padruneid olen näind Olerexi tanklas müügil.
Vasta

Mine “Hooldus ja Remont”