Teisipäeva õhtuks on usutavasti hinnastus olemas. Särkide koha pealt võib teha samasuguseid juurde ja teine asi, mida ma olen mõelnud, on teha odavadi 4x4.ee särke. Nagu mäletate, need head asjad olid kulukad, pea 14 Eur tk...
Ärge siia neid ma tahan asju rohkem pange. Soovi on piisavalt näidatud.
Mis kujundusse puutub, siis 4x4.ee logo kasutamisel on reeglid olemas ja katsn trc ära moosida, et ta oma magic mouse liigutaks õigel moel.
Ennem hinna uurimist peaks olema kujundus paigas, sest see on üsna oluline mõjutaja.
Veidi nokitsesin ja tuli selline selja pildi kavand vestile:
Rinna vasakul hõlmal võiks olla tavaline 4x4.ee logo.
Särgi osas ei ole ideid, kuna minu mõõtu niikuinii ei ole saada keskil
Tip-top kujundus...vb veel turjale samuti 4x4.ee logo ja siis oleks super (värvid nagu must, sõjaväeroheline või isegi kamuflaa oleks meestele piisav valik, naistele ei oska öelda)
Lisage julgelt mõtteid kuidas särk ja vest kujundada.Siis pole pärast lahkarvamusi,et noh oleks võind nii pidi ja naa moodi teha Värvid võiksid olla kas siis must või militari roheline. Laiguline vist jääb liiga kirju ja valge määrdub liialt kergesti Naistele võib ju ka miskit nuputada.
Küsimus neile kes oma masina rehvi mustrit küsivad:
Kas siis kui auto kunagi teistsuguse mustriga rehvid saab hakkate uue rehvi järgi pärast uusi veste tellima?
Teostan Audi remondi, hooldus, elektri ja diagnostika töid...FORSS ja IDEEAUTO 5115122