Nädalavahetuse sõit

Koht, kus saab arutada 4x4 teemadel, leppida kokku aegu, sõitude kohti ja muidu informatiivne koht / Information about different 4x4 events, safaries and adventures in Estonia and abroad.

Moderaator: Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
Indrek
Fitting 44"

Nädalavahetuse sõit

Postitus Postitas Indrek »

Tekkis mõte minna laupäeval veidi mudasse.
Kas oleks tulijaid?
Raja annan teada alles kohale saabujatele, kuid võin öelda, et asub lähedal.
Kohtuda võiks kell 12.00 laupäeval Rocca Al Mare Statoilis. Autol võiks/peaks olema vints.

Indrek
Kasutaja avatar
boob
Moderator

Postitus Postitas boob »

Ehk räägid vähemasti sellest, kuhupoole rada jääb ja kui pikaks sõit kujuneks. Vastavalt sellele plaaniks ka, et kas tulla sinnapoole või minna siiapoole uusi radu avastama :twisted:
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
Kasutaja avatar
Indrek
Fitting 44"

boob kirjutas:Ehk räägid vähemasti sellest, kuhupoole rada jääb ja kui pikaks sõit kujuneks. Vastavalt sellele plaaniks ka, et kas tulla sinnapoole või minna siiapoole uusi radu avastama :twisted:
Rada jääb läände. Sõit tuleks nii 4-5 tunnine. Tule ja sa ei kahetse.
Kasutaja avatar
boob
Moderator

Postitus Postitas boob »

Pean kahjuks loobuma, eilne õhtu läks pikale ja tihe pea pole :beer: välja lasknud :puke:
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

Indreek, kuida sa lõpuks metsast välja said? Kas tehniline abi saabus?
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Kasutaja avatar
tango
Lendab Madalalt
Kontakt:

Postitus Postitas tango »

Seal kus läks Indrekul roolivarras täitsakõveraks,läks minul tagumine kardaan puruks võtsin ülejäänud kardaanijupid ka küljest ära ning siis sirutasime läbi ploki roolivarda enamvähem sirgeks ja söit jätkus minul ainult esisillaga.Lõpuks jõudsime linna enne kella kuute.
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

Ma arvan, et võin selle raja (kuste käisite) enada peas TR1 harjutusõitude radade nimeklirjast lõplikult maha kanda. Paari nädla päerast näitan huvilistele ehk uusi radu ja mitte kugel sellest kus mehed tehnikat lammutasid.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Kasutaja avatar
tango
Lendab Madalalt
Kontakt:

Landy kirjutas:Ma arvan, et võin selle raja (kuste käisite) enada peas TR1 harjutusõitude radade nimeklirjast lõplikult maha kanda. Paari nädla päerast näitan huvilistele ehk uusi radu ja mitte kugel sellest kus mehed tehnikat lammutasid.
Sul on ju vints mina käisin mitte töötava vintsiga ja Indrek vintsis mind kolmkorda,üks kord oli siis kui mul jäi ainult esisild vedavaks sillaks ning mootor seiskus tänu laadimisrelee lühisele.
Kasutaja avatar
Indrek
Fitting 44"

Valus oli vaadata, kuidas Peep oma Sukiga sõitis ja mina seal kaelani mudasse vajusin... :oops: Lisaks sellele olin mina juusteni mudane ja Peeb jooksis ikkagi valgete botastega ringi, ilma ühegi muda kriibuta :?: .Rada oli igatahes vägev. Selle kinnituseks vaatasid esirattad enne lõpusirget üks leiba teine silku... :D . Täiesti otseks enam neid ei saanudki. Lisaks sellele suutsin ka vintsi trossiga ühele poole saada, nii, et igati meeldejääv üritus. Auto vajas nii välist, kui ka seest survepesuga puhastust, rääkimata kõhuli ise mudas roomamisest ja roolivarda sikutamisest.
Sinna rajale võib minna veel küll, kuid siis peab varuma aega ja auto peab ka korras olema, muidu on ikka jokk, mis jokk.
Kasutaja avatar
tango
Lendab Madalalt
Kontakt:

Indrek kui aega on vöid need mõned pildid ka siia panna.
Vasta

Mine “4x4 üritused / 4x4 events”