Ostuabi vaja - Jeep GC - olemas

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

clondike
Mudder

Postitus Postitas clondike »

Vaatan nüüd ka nn. libamaastureid ja lihtsalt 4veolisi sõiduautosi, aga kripeldab ikka GC järele. Lihtsalt meeldib. Aga ma ei saa siiski pihta võibolla teile nii lihtsale küsimusele - pidev või lülitatav nelivedu? Mida eelistada, mis on lollikindlam ja mida kergem hooldada?
laurz
Rock Crawler

Postitus Postitas laurz »

Chero puhul on vast 242 vahekast kõige etem.Saab igas olukorras 4WD-d sees hoida ja kui tuju tuleb ka ainult taga sillaga kõrvetada :lol:
clondike
Mudder

Postitus Postitas clondike »

On hetkel silmapiiril hea hinnaga GC aastast 96. Omanik kirjutas tehnilise poole kohta nii: külmalt käigukast ei taha 3.nda peale ümber vahetada, aga kast nigu ise õhtal ei ole, st. mäest üles sõites ja seisma jäädes alla ei hakka vajuma, vaid hoiab käiku sees ikka (tingitud võib olla sellest, et eelmine omanik, kes oli rootslane keskealine mees, oli sõitnud min. õliga, ise vahetasin kastil õli ja filtri ära! esisillas tuleks vist kondid kahh ära vahetada! Siit jäi kusagilt silma, et automaatkaste liigub rohkelt ja hea hinnaga? Seega ei pruugiks seda viga väga peljata, kui muu kõik ok on, kaasarvatud hind?
Kasutaja avatar
urmas
unistus kahest 4-pakist kapoti all

Postitus Postitas urmas »

4.0 chero kaste liigub.
Grandi puhul võid arvestada remondile kuluva summaga.
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Kasutaja avatar
roostevaba
Rookie

Postitus Postitas roostevaba »

Bullrider kirjutas:Virgol on õigus.... See on minu vana auto.. hoolitsetud sai. Nüüd uue omaniku poolt tekitatud seisukorda ei oska kommenteerida. Loodetavasti on auto säilinud samaväärsena.

Ära muretse, kulla sõber. Masin on sama heades kätes, kui sinu ajal ;) Hoolitsen ja musitan iga päev.
Ahhaaa, üks viga tuli meelde- Heinaküüni paigaldatud vintsi pealüliti tagant tuli juhe ära... :D Peab natuke jootma... No stress!

Vahetasin just reaktiivvarda puksid, alumised sarniirid, pooltelje risti. Vahetada jääks veel õli, mida ma nüüd siin mõtlen, mida sisse kallata. Sain 5W-40 täissünti. Kas see sobiks GC-le? Või parem panna poolsünt sisse, sest sõbral üks S4 kotti niimoodi jooksis, et täissünt mingi mustuse leotas lahti, see tükike läks õlikanali ette ja oligi kolb koos...
Või ameerika rauale sobiks täissünt ka?! :)
Avastan offroadi võlusid...
GSM: 5086468
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”