armatuuris isegi märgutuli selle tagaluku kohta olemas (vaja vaid pirn sisse keeratadenis23 kirjutas:Raamatus on küll see tagadiffri lukk olemas ilusti, aga ma ei mäleta et hinnakirjas see oli.

Moderaator: Moderators
Kilpkonn kirjutas:Kui libaneliveolised on valikus tagasi, kas siis Mitsubishi Outlander ja/või Jeep Patriot ka?
noh kollased kvaliteedi osas päris palju edasi arenenud, ei väida et sitad autod (sai iirimaal Santa Fe-ga ringi uhatud ja tundus üsna viisakas). teisalt hinnaklassi poolest pole nad enam odavad ka, japsidega suht samas klassis.elmarm kirjutas:Pole eriti näinud, et keegi Kiat kiidab, aga minul on Sorento, millega olen väga rahul. Suvel suur haagissuvila järel nii, et ei tunnegi õieti.
Sellel talvel olin üleküla (täpsemalt ületänava) mees. Vähemalt suure pehme lumega tegin omakandi tänavatel jälgi ette, stangega lund lükates.
Nii, et siiani veel seda ostu kahetsenud pole!
hmm, sorentol kliirensMony kirjutas:...sorento jääb ära aga kuna kliirens isegi väiksem kui olemasoleval CRV-l (184)...
! Isegi vaatasin Sorentot, kaalusin, kaalusin, aga mind pani loobuma nende uue põlvkonna Sorentode neliveo kombinatsioonide kummalisus, täpselt ei mäleta aga umbes nii et ilma tiluliluta manuaalkastiga metsaautole pole difrilukku (või aeglustit) ja täislisadega suure mootori ja automaadiga on lukk.Ground clearance 8.2 in (208 mm)
Selles videos oli Allroad juba madalas asendis lume kinni vajutanud ja hiljem kõrgekstõstetuna SELLES kohas muret polnudMony kirjutas:paistab et jänkid ja eurooplased mõõdavad kliirensit erinevalt < jänkidel forester samuti 215/225(xt) asemel 220/230(xt) jne. võrdlen eesti edasimüüjate tech andmete alusel ja nende järgi sorentol 184mm.
mis puudutab seda kliirensi hullust, siis kui teema pealkirja loed < 10 mm võib olla just vahe põhja peale jäämise/mittejäämise vahel.
kliirensi mõjust paksus lumes näide siit videost (allroad tõstetud kliirensiga ja ilma, sama veoskeem ja rehvid):
http://www.youtube.com/watch?v=_xJusLJQbv8
See et sa ainult masina kõrgust vaatad, ei vii kokkuvõtteks sind kuhugi mujale, kui traktori/korraliku maasturi järgi, kui kinni oled.Mony kirjutas:mis puudutab seda kliirensi hullust, siis kui teema pealkirja loed < 10 mm võib olla just vahe põhja peale jäämise/mittejäämise vahel.