Hyundai Terracan - Probleem sillaga
Moderaatorid: Maasturid, Moderators
Hyundai Terracan - Probleem sillaga
Tere!
Probleem selline, et maanteel sõites üle 80 KM/h on tagumise silla juures undamist kuulda, kohati käigukasti juures ees. Jala gaasilt võttes jääb undamine järgi ja sõites 4H peal on ka vaiksem. Olen autol vahetanud rattalaagrid, kardaaniristi(tagumise), siduri ja kõik õlid. Soovitati vahekasti keti kallale veel minna. Autoks Hyundai Terracan.
Lugesin foorumist sama probleemiga Pajero omaniku postitust, aga ei tähendanud seal lahendust.
Oskab keegi targem öelda, milles võiks probleem olla?
Ette tänades!
Alvar
Probleem selline, et maanteel sõites üle 80 KM/h on tagumise silla juures undamist kuulda, kohati käigukasti juures ees. Jala gaasilt võttes jääb undamine järgi ja sõites 4H peal on ka vaiksem. Olen autol vahetanud rattalaagrid, kardaaniristi(tagumise), siduri ja kõik õlid. Soovitati vahekasti keti kallale veel minna. Autoks Hyundai Terracan.
Lugesin foorumist sama probleemiga Pajero omaniku postitust, aga ei tähendanud seal lahendust.
Oskab keegi targem öelda, milles võiks probleem olla?
Ette tänades!
Alvar
Kui hambumine nässus, kas siis aitab ainult uus hammasratas, või annab seal midagi taastada ka?jr kirjutas:Pakuks tagasilla difri laagreid või hambumust. Kui gaasi maha lased ja vait jääb ning ühtlase gaasiga ulub, siis nii võib olla. Täisgaasiga võib ka mingil hetkel korraks vibra läbi käia.
Mitsubishi Pajero Wagon GLS 2,8TD
Mitsubishi Galant GTZ 3,0
Taastada sääl ei anna küll midagi. KUi differ peetis siis tuleb leida uus differ ning seda EESTIST suht raske saada. Enda autol läks 2009 aasta alguses tagumine differ puru. Asenduse sain kuskilt Leedust/Lätist.
Samas kas sul on sildades ka kõik õlid vahetatud?
Kui jah siis on hää aga kui ei siis soovitan seda ka kaeda ..
Kui küsimusi veel on siis olen meelsasti abistamas sind ja mu telefoni nummerid on kontaktides olemas.
Tervitades
Toilu , Hyundai TErracani omanik
Kui küsimusi veel on siis olen meelsasti abistamas sind ja mu telefoni nummerid on kontaktides olemas.
Tervitades
Metsas näeme rsk!!!
viis kaks null neli kaks viis kaks
viis kaks null neli kaks viis kaks
Kui juba tagumine kardaanirist on vahetatud, tasub uurida ka käbi laagri seisukorda, mis omakorda võib valet hambumist ja ulumist põhjustada, vahel piisab ka laagri pingutamisest (ausalt, ei tea Terracani silda, aga enamus siiski pingutatavad st. koonusrullidel olnud).toilu kirjutas:Taastada sääl ei anna küll midagi. KUi differ peetis siis tuleb leida uus differ ning seda EESTIST suht raske saada. Enda autol läks 2009 aasta alguses tagumine differ puru. Asenduse sain kuskilt Leedust/Lätist.
Tervitades
- tarmo
- I live off from the mud
- Kontakt:
differ kirjutas:Aga palun seletage lollile, mis see käbi on ja kust seda pingutatakse

Käbi ehk pildil Pinion. Pingutatakse mutriga, mis asub kardaaniflantsi all. Kardaani flants tuleb selleks difri poolt lahti lasta.
Mutter on tavaliselt lukkmutter või sälku fikseeritav.
Hehe, sul on kasutajanimeks differ, aga ei tea mis on difri käbi
Tarmo Toom, off-the-road alates 2003
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
Tänud, see on nüüd küll kenasti puust ja punaseks tehtudtarmo kirjutas:
Käbi ehk pildil Pinion. Pingutatakse mutriga, mis asub kardaaniflantsi all. Kardaani flants tuleb selleks difri poolt lahti lasta.
Mutter on tavaliselt lukkmutter või sälku fikseeritav.
Mitsubishi Pajero Wagon GLS 2,8TD
- CaveMan
- True Off Roader!
- Kontakt:
Re:
Kas pingutasid käbimutrit ja oli kasu? Mul sama mure.differ kirjutas: Tänud, see on nüüd küll kenasti puust ja punaseks tehtud
Land Cruiser 100 2005, 4,2TD Aut - 33'' Cooper Discoverer STT PRO - Come Up DV-9
Re: Hyundai Terracan - Probleem sillaga
Upitaks korraks teemat, ehk keegi on teinud ja saab vastuse.
H.
H.