Pooltelje otsad klõbistavad?

Moderaatorid: jr, Moderators

Hydroid
Rock Crawler

Postitus Postitas Hydroid »

"Loksuda (ristisuunas) ei tohi see osa, mis laagrile toetub. " Ma ei saanud täpselt aru, mis mõttes risti suunas. Kas on mõeldud seda kui võtan rata koos hub iga eest ära ja vaatan granaadile otsa ning risti on see paremale, vasakule, üles, alla?
Kasutaja avatar
isakene
I know how to fix stuff

Postitus Postitas isakene »

Jah. Ainult selle lõtku kontrollimiseks pole vaja hubi küljest võtta - loksuta granaati seestpoolt käändtelge, tugilaager on sealpool otsas.
Patrol, Pajero, Trooper kasutatud jupid.
56 486769, isakene@gmail.com
Hydroid
Rock Crawler

Tehtud kõik korras. Ma väga vabandan, et ma nende hubidega siin inimesi tüütan, aga siit ma ainult õppingi. Kas automaat võib käituda nii, et kui ta lülitub sisse ja kui sõidad ntx paksus lumes, siis ta vahel nagu lülitub lahti ja siis uuesti sisse. Sõit toimub aiunult ühes suunas. Või mulle tundub, et kui ta rikkega on siis ta ei tohiks üldse sisse lülituda.
Kasutaja avatar
isakene
I know how to fix stuff

Postitus Postitas isakene »

Seda küll eriti hästi ette ei kujuta et ühtlase kulgemise puhul lahti ja kokku ühendab. Kulunud, külmunud või paksu määrde korral võib raksuga üle visata, aga niisama lahti ja kinni - ei usu. Sul ehk rattad satuvad vahel libedamate kohtade peale, tõmbab niisama ringi et arugi ei saa. :)
Patrol, Pajero, Trooper kasutatud jupid.
56 486769, isakene@gmail.com
Hydroid
Rock Crawler

Võib olla nii oligi. Eile sõitsin mäest alla siis hakkasin tagurdama mäest üles ja selline tunne tekkis et vahel auto sõidab vahel ei. Aitäh vastuste eest:)
Vasta

Mine “Nissan / Renault”