väike elektri probleem

Oled huviline ja alles avastad enda jaoks 4x4 maailma või oled juba tõsine remondimees ning soovid jagada oma teadmisi siis siin saab küsida abi ja ka vastata tehnilist laadi küsimustele.

Moderaatorid: jr, Maasturid, margus4x4ee, boob, Stupiduser, Veiko, hulkur, kala, ennukas, Daniel, erik, Moderators

Vasta
ronaldv
Rookie

väike elektri probleem

Postitus Postitas ronaldv »

Terv sai endale 92.a. chero ostetud ja hakkasin makki paigaldama sisse ja lasin ühe juhtme lühisesse ja nüüd kogu kaitsmekarp pime!Ei tööta enam salongituled,maki pistikusse vool ei jõua,kesklukk, kell kõik need on kadunud.Vaatasin kaitsmed üle ja kõik olid terved.Kas kusagil on veel peidus mõni kaitse?

Probleem 2 on selline et mul ei tööta spidomeeter.Oskab keegi öelda kust viga otsida?
Kasutaja avatar
K.Kotkas
Tema Ise

Postitus Postitas K.Kotkas »

maitea, ma selle maki paigaldamise jutu j2rel teeks otsuse, et kui ise ei oska, siis vii meistri juure, kes oskab ...
Katsu inimene olla siis olen ka mina.
Kasutaja avatar
Bill
Rock Crawler

Postitus Postitas Bill »

Kust koha pealt kaitsmeid vaatasid-kapoti alt või salongist juhi jalgade juurest?Otsitav kaitse peaks olema jalgade juures ja peale peaks olema kirjutatud DOME(vähemalt minu 91 a Cherol on).Ja ära unusta, et tester on ka ikka su sõber, eksju!
Viimati muutis Bill, E Jaan 03, 2011 3:08 pm, muudetud 1 kord kokku.
ronaldv
Rookie

Mõistliku juttu räägitakse siin 4x4 foorumis.Maki paigaldamine pole probleem, lihtsalt õnnestus korraks plussiga vastu massi käia.....et nagu ikka vahest juhtub!Mõtlesin , et keegi oskab öelda et kus võib mingi peakaitse peidus olla.

Teeme siin teemas nii, et kui on tobe küsimus, siis ära vasta parem!
ronaldv
Rookie

Bill kirjutas:Kust koha pealt kaitsmeid vaatasid-kapoti alt või salongist juhi jalgade juurest?Otsitav kaitse peaks olema jalgade juures ja peale peaks olema kirjutatud DOME(vähemalt minu 91 a Cherol on).Ja ära unusta, et tester on ka ikka su sõber, eksju!

Vaatasin tegelt nii kapoti alt, kui salongist...Vaatan veel üle, tundus ikkagi terve olevat, aga tänud info eest!
Kasutaja avatar
Bill
Rock Crawler

Postitus Postitas Bill »

Peakaitsmed on kapoti all, aga ei usu, et sa nendest mõne suutsid läbi lasta.Alusta ikka salongi omadest.
virgo
True Off Roader!

Postitus Postitas virgo »

Raadio oli mälu järgi kella ja salongi valgustusega koos. Samas kes krt teab kus, kes ja mis seal aegade käigus tehtud on... vabalt võib olla otse süütest võetud.
Kas kellad, tuled-viled muidu töötavad?

Virgo
Mudas alates 2003.
Vasta

Mine “Hooldus ja Remont”