Tagasild ja differ
Moderaatorid: jr, boob, Moderators
- martin0987
- Rookie
- MahviaDeTyrk
- I live off from the mud
- Kontakt:
Asuks nüüd uuesti teemakohaste küsimuste juurde ning küsin siis, on kellegil mõni pakkumine, et kellel mida pakkuda? Nimelt tagusilda koos diffriga?
Või mõni soovitus, milline differ see kõige aeglasema ülekandega oleks ka siis?
Pakkumised teretulnud, arvan, et keegi ikka tahab raha teenida?
Või mõni soovitus, milline differ see kõige aeglasema ülekandega oleks ka siis?
Pakkumised teretulnud, arvan, et keegi ikka tahab raha teenida?
Autoremont, kere-ja rehvitööd
www.samautoremont.ee
www.samautoremont.ee
Pakkuda Terrano 2 tagasild 1997 aasta 2,7 tdi isendilt.Puudu pidurisilindrid ja neid hoidev metallitükk(käivad poltidega silla külge,läksid kollile).grossu kirjutas: Nimelt tagusilda koos diffriga?
Trummelpidureid vast nagunii ei jätaks.Muidu korras ja komplektne.Plusspoolelt veel olemasolevad spiraalvedrude ja 4-link vedrustuse kinnitused.
Ülekandarvu ei tea.Asub Harjumaal Lool,tõsisema huvi korral võin lume alt välja kaevata ja pilte teha.
Hinnaks esialgu sada Euri,tingida saab ikka ka.Tel 56 464 668.
komplektne sild
Olemas SGV 2,5 V6 AUT 2001A väga korralik komplektne tagasild,ülekanne 8/41(peaks olema)poldi valem 5x139,7
Harjumaa
tel 5116431
Harjumaa
tel 5116431
RM
Re: nii
Kas sellele sillale pakutakse ka LSD või tead kedagi, kes selelle miskit sisse oskab ehitada, kui vajadus mul tuleb selleks?Datsun kirjutas:Pakkuda ka Hilux/4runneri sild hinnaga 2000eeki koos velgedega
Ja sillas differ ka ikka sees?
Viimati muutis grossu, N Jaan 06, 2011 1:10 am, muudetud 1 kord kokku.
www.samautoremont.ee
www.samautoremont.ee
Ja tänan siis ka kõiki, kes oma pakkumised siin tegid. Jah sain midagi nüüd targemaks,aga uurin ja õpin vee, kuid oleks järgmine soov!
Kui tüli ei tee, pangem mulle kirja, et....
1.Millist silda ja diffrit SUL pakkuda on?
2.Kui tead, siis mis on selle diffri ülekanne ja kas on LSD!?või on võimalik kunagi sinna see LSD lisada
3.Miks see sild/differ mingist teisest samalaadsest parem on või erinev?
4.Kus see asub ja palju eurosi tahad!?
Hea kui saad selle infi mulle privasse saata, siis ehk ei lähe siin see teema liiga kirjuks ära!
Kuid võib siin ka siis oma toodet reklaamida ja kiita, sest tahan selle kuuga nüüd ostu ära teha!
Tänud teile!
Kui tüli ei tee, pangem mulle kirja, et....
1.Millist silda ja diffrit SUL pakkuda on?
2.Kui tead, siis mis on selle diffri ülekanne ja kas on LSD!?või on võimalik kunagi sinna see LSD lisada
3.Miks see sild/differ mingist teisest samalaadsest parem on või erinev?
4.Kus see asub ja palju eurosi tahad!?
Hea kui saad selle infi mulle privasse saata, siis ehk ei lähe siin see teema liiga kirjuks ära!
Kuid võib siin ka siis oma toodet reklaamida ja kiita, sest tahan selle kuuga nüüd ostu ära teha!
Tänud teile!
www.samautoremont.ee
www.samautoremont.ee