O: JEEP GC tõstepuksid

Vajad mingit varuosa või varustust maastikuautole, pole probleemi, pane kuulutus ja jää ootele

Moderaatorid: jr, boob, Moderators

varps
Mudder

O: JEEP GC tõstepuksid

Postitus Postitas varps »

Soovin osta Jeep gc 1996 a 5 cm tõstepuksid esi ja tagavedrudele. Hinda maksaksin kuni 35 eur-i.
Telefon 5218745
Asukoht Kärdla, Hiiumaa
srix
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas srix »

Aga miks üldse puksidega mängida? Me omal tõstsime esimesed vedrud taha ja ette said miskit mersu omad vist.
pe2ske
Mudder

Postitus Postitas pe2ske »

srix kirjutas:miskit mersu omad vist.
Kas sellist asja on ikka mõtet soovitada? Saaks veel aru kui tead õelda konkreetselt margi, mudeli, aasta jne. Et lähen poodi ja ostan.

Vedrude ringi tõstmisega tekib juba suurem tõste kui 5cm, mis eeldab vähemalt amortide ja panhardide vahetust(ümberehitust) aga sellest kõigest on foorumis ilmselt juba räägitud.

Mina kiidan küll 5cm(2") pukside paigalduse heaks kui tahetakse suuremate rehvide mahutamiseks maksimaalset tõstet ilma, et peaks muid komponente vahetama.
varps
Mudder

Puksidega tõstmine peaks vast kõige odavam olema. Kas esimesed vedrud läksid üks-ühele paika või oli tarvis, sellel lisaks veel vedru otsade kuju muuta. Millise mb vedrud alla läksid? MB vedrude otsad tuleb kindlasti ümber teha.
varps
Mudder

Täiendan veel, et üle 5cm ei ole plaanis tõsta ja ümberehitusi ei sooviks väga teha.
Kasutaja avatar
yanekk
I live off from the mud

Postitus Postitas yanekk »

pe2ske kirjutas:Kas sellist asja on ikka mõtet soovitada? Saaks veel aru kui tead õelda konkreetselt margi, mudeli, aasta jne. Et lähen poodi ja ostan.

Vedrude ringi tõstmisega tekib juba suurem tõste kui 5cm, mis eeldab vähemalt amortide ja panhardide vahetust(ümberehitust) aga sellest kõigest on foorumis ilmselt juba räägitud.

Mina kiidan küll 5cm(2") pukside paigalduse heaks kui tahetakse suuremate rehvide mahutamiseks maksimaalset tõstet ilma, et peaks muid komponente vahetama.
Kas sa ikka ise tead mida räägid.
2" tõste puhul tuleb juba nagunii mõned asjad ringi teha.
Omad plussid/miinused on mõlemal tõste võimalusel.

Ja lähed lihtsalt poodi ja ostad mida vaja :?: , ehk saaks isegi nii et ise ei peaks midagi tegema :evil: ...sest tõelised autod ehitatakse ise...
varps
Mudder

Kindlasti teen vajalikud ümberehitused ise, kuid kui kellegil on vajalikud puksid lihtsalt vedelemas ostaks ära. Kui ei leia tuleb treiali juurde minna.
pe2ske
Mudder

yanekk kirjutas:Kas sa ikka ise tead mida räägid.
Räägin seda mida tean ja olen läbi proovinud. Vähemalt oli minu jutul mingi mõte sees võrreldes sinu omaga.
yanekk kirjutas:2" tõste puhul tuleb juba nagunii mõned asjad ringi teha.
Võib muidugi parema tulemuse nimel aga ei tule. Või mis need möödapääsmatud asjad siis on?
yanekk kirjutas:Ja lähed lihtsalt poodi ja ostad mida vaja :?: , ehk saaks isegi nii et ise ei peaks midagi tegema :evil: ...sest tõelised autod ehitatakse ise...
Aru ma ei saa mis on halba poest vedrude ostmisel. Kust kohast sina neid siis ostad? Keerad ise sirgest vardast? See, et vedru viimane keerd maha võtta või rohkem rõngasse on vaja ajada, ei tähenda, et tervet vedru peaks kodus nullist ehitama hakkama. Antud info(vist mingi mersu omad) põhjal oleks lihtsalt ajuvaba vedrusi otsima/ehitama hakata.
Oleksid võinud siis kohe ostjale soovitada, et tee kodus ise omale puksid, sest tõelised autod ehitatakse ise. Või kirjuta see lause edaspidi igasse ostuteemasse.

Ma tõesti loodan, et sul on lihtsalt pohmaks.

Vabandan kasutaja varps ees, et teema solgitud sai. Ehk keegi kustutab teemasse mitte sobivad postitused.
Kasutaja avatar
yanekk
I live off from the mud

pe2ske kirjutas:
yanekk kirjutas:Kas sa ikka ise tead mida räägid.
Räägin seda mida tean ja olen läbi proovinud. Vähemalt oli minu jutul mingi mõte sees võrreldes sinu omaga.
pe2ske kirjutas:
yanekk kirjutas:2" tõste puhul tuleb juba nagunii mõned asjad ringi teha.
Võib muidugi parema tulemuse nimel aga ei tule. Või mis need möödapääsmatud asjad siis on?
Kui sinule meeldib kõvera sillajooksuga masin, siis anna minna aga ära soovita seda teistele.

Moded võiks selle vaidluse siit kuhugi mujale kolida.

Kui juba läks võrdlemiseks kellel on/oli pikem siis minu kätetööd on sellised.

Mis sinul tehtud on.

Pilt

Pilt
Viimati muutis yanekk, P Jaan 02, 2011 8:55 pm, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
M.A.R.E.K
Rock Crawler

Postitus Postitas M.A.R.E.K »

w140 merzu esi vedrud olid kui 6ieti mäletan
pe2ske
Mudder

Kuule yanekk. 2" tõstet on tehtud enne mind ja tehakse ka edaspidi ilma jooksuosa muutmata. Vastavaid tõste komplekte pakuvad usun, et kõik sääraseid tooteid pakkuvad firmad. Siinkohal ei vaevu ma sinu jaoks isegi netist linki otsima. Tõsi, amordid on tihti komplektis aga eeldades, et 90% sõitudest nagunii jääb maanteele, siis pole mõtet ka neid vahetada enne kui läbi on, sildasi need nagunii paika ei aja.

Mina ei ole rääkinud sellest kellel on pikem. Ja ei pea ma sulle ka midagi tõestama. Alles sa räuskasid, et saadan inimest poodi vedrusi ostma ja nüüd hüppad siin pildiga millel on poest ostetud snorkel. Ma siis vähemalt loodan, et sillad on paigas. On pikemad vedrud, 8 reguleeritavat õõtsa, õige pikkusega kondid, reguleeritavad panhardid, pikemad kardaanid jne. Ja kõik loomulikult on sinu enda kätetöö.

Vähemalt suutsid sa jälle ühe postituse teha, mis sisaldas täpselt null asjalikku lauset.

Mina olen rääkinud. Sa võid edasi ühelt jalalt teisele keksida.
Kasutaja avatar
yanekk
I live off from the mud

pe2ske kirjutas: ja nüüd hüppad siin pildiga millel on poest ostetud snorkel.
Mis ma oskan öelda, head uut aastat ja mine arene kuskil natuke.
srix
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas srix »

Millest selline vaenulikkus? Me pidasime lihtsamaks ja kiiremaks panhardid vähe pikemaks teha, kui pukse treima hakata. Pead ei anna aga vedrud olid vist S 500-lt :oops:
Kasutaja avatar
inseneer
Legod Varuosadest

Postitus Postitas inseneer »

yanekk kirjutas:
pe2ske kirjutas: ja nüüd hüppad siin pildiga millel on poest ostetud snorkel.
Mis ma oskan öelda, head uut aastat ja mine arene kuskil natuke.
:))
I. Nikker, rikutud alates 2001 +372534O8157
http://imedepold.ee/
Kasutaja avatar
uputaja
I live off from the mud

Postitus Postitas uputaja »

Vähemalt suutsid sa jälle ühe postituse teha, mis sisaldas täpselt null asjalikku lauset.

:lol: :lol: :lol: :lol:

2" toste probleeme ei tekita.
Asjas sees 2005. Sügissõidust.
Vasta

Mine “Ost”