Teeme biznist? Plekk sulle kurgid mulle ja kurgivesi kolmandele. Igasugune muu biznez jutt, mis ei sobi ei Müügi ega Ostu alla või on muud pidi hämara taustaga.
uputaja kirjutas:Patrolil see häda, et differ paremas servas. Aga tugeva tüki saad Terrano alt. Differ keskel ja puha, ning patroli sillast saad aeglasema ülekandega diffri kah.
Toya on minu arvates pask.
Värskenda mu mälu - kas Terranol on taga suur differ? (H233) Kui on, siis on sild hea. Kui väike (L200) siis ei soovita vaenlaselegi.
On suurt ja on väikest
Y60 ja Y61 Patrolitel on kah differ keskel
Krt peast ei mäleta täpselt - aga kõikse aeglasem ülekanne mida on võtta H233B tagasilda on miski 5.8 äkki
Nii, aga oskab keegi nüüd anda head nõu nende diffrite ülekannete kohta? On kuskil miskit selel kohta ehk kirjutatud?
Nimelt kiirenduses oluline see, et mida väiksem ülekanne, seda parem algkiirendus......ja kindlasti peab differ keskel olema
Seega millist silda ja kes mida pakub? Huvi mul ikka veel olemas siiski
grossu kirjutas:Masin tuleb siis 100% kiirenduse autoks.......
Minusilmis yks viga juba projektis sees.
Mootor võib üüratu olla ja kaasa aidatud aga põrud sa startimisel ja käiguvahetusel oma automaat kastipärast (täpsemalt probleemiks Torque converter).
grossu kirjutas:Masin tuleb siis 100% kiirenduse autoks.......
Minusilmis yks viga juba projektis sees.
Mootor võib üüratu olla ja kaasa aidatud aga põrud sa startimisel ja käiguvahetusel oma automaat kastipärast (täpsemalt probleemiks Torque converter).
Omast kogemusest / parimate soovidega
Jah sellest teadlik, kuid keegi ei ole ju rääkinud, et kast puutumata jääb!
Ja kui siis ka asja ei saa, siis tuleb manuaal otsa panna ja asi lahendatud!
Seega esilagu selle pärast ma ei muretseks, et hetkel prioriteediks tagasild!
Üks hea soovitus.Tee endale kõigepealt selgeks,kas tahad tõsist pilli või lihtsalt niisama "paugutada".Kui tahad tõsist pilli,siis müü see AT kast maha ja soeta korralik manual kast pluss korralik siduri komplekt.Nüüd kui sa tahad teada milline ülekanne oleks parim veosillas,on sul vaja teada kasti ülekandeid ja rehvi mõõtusid.Kindlasti on netis kuskil kalkulaatorid olemas.millega saad arvutada.Minu meelest on odavam teha kohe korralikult,kui hiljem täiustada "nokk kinni,saba lahti" projekti
martin0987 kirjutas:Kas keegi oskab soovitada kus saaks diffri kinni keevitada?
Asukoht vasula viitab, et sisuliselt Tartus
martin0987 kirjutas:Tagasild on lada 21063-e ma.
Vot ei ole silme ees kas sellel sillal on differ kaanega või käib kogu ülekanne eraldi seest välja ? Et kusagil auto all seda väga aitähh eest teha ei viitsi - kui on näpu vahel siis võin möödaminnes kinni praadida.