Seoses sellega, et jõulude ajal tuiskas mu gaarai ukse vahelt sisse kena hangekene, koguksin natuke kollektiivseid kogemusi antud ukse moodsama vastu vahetamise teemal.
Garaa ise asub pooleldi maa all ja maapinnale saab kaldteed pidi. Praegused tavalised vanakooli uksed (lisaks muudele hädadele) ei käi seetõttu ka täiesti lahti, kuna kaldtee kallak tuleb ette. Selge projekteerimisviga, see selleks. Ma ise olen mõelnud, et võiks olla mingit moodi ülestõusev uks. Väikeseks kitsenduseks on küll see, et lagi on garaail madal, 2m, ja ukse sillus sellest veel omakorda tsips madalamal, seega ei tahaks konstruktsiooni, mis vähendaks ukseaugu kõrgust veel mingi lisa-lävendiga või mis vajaks lae alla suuremat ruumi. Ideaalis võiks isegi avaneda välja-üles, kas keegi on sellist lahendust kohanud?
Teiseks piiravaks asjaoluks on soov mitte avada korraga kogu ust, vaid võiks avaneda näiteks 1/2 - 1/2 või 1/3 - 2/3 ulatuses. Üleslükatava ukse sisse pakutavat väikest ust ei pea heaks lahenduseks, kuna sellest uksest ei saa lapsekäru, velo või tsikliga välja (liiga kitsas, kõrge lävepakk).
Niisiis, kas kellelgi on garaaustega kogemusi, teate mingit lahendust või tegijat soovitada või mittesoovitada?
garaaiuks
Moderaator: Moderators
Olin 3 aastat tagasi sama probleemi ees.Uuel garaazil said seinad valmis ja katus ka peal.Ust vaja ja just sellist mis väljapoole ja ülesse avaneb.Natuke nuputamist ja valmis oligi.Algul oli ka kahe poolega,aga nüüd on üks suur terve uks ja asi toimib.Raam tehtud 60x30 nelikant torust,väljapool plekiga kaetud.Tõstesüsteem ehitatud kodus leiduvast kolast.3faasiline mootor veab reduktorit ringi,reduktori teise võlli peale kerib trossi.Tross jookseb suvalistel rullikutel- rihmaratastel.
Mootori võlli otsa keevitatud poldipea,kui voolu pole siis saab narre või akudrelliga käsitsi ukse lahti ja kinni.
Mootori võlli otsa keevitatud poldipea,kui voolu pole siis saab narre või akudrelliga käsitsi ukse lahti ja kinni.
Kõiki detaile ei tea kuid üks mitte kõige soodsam variant on hörmanni uksed
kuid käänd uksed ei ole soojustatud e. kui su garaai kohal on elamis pind siis ei tasu panna.
Hörmanni rull ukste varu osad nagu paneelid (juhul kui keegi sisse sõidab) on kallimad asendada kui kinema omad.
Lühidalt pead laskma uue uksepaigaldada silluse taha ja kõik. Suhteliselt levinud variant. Kõige targem on küsida pakkumist mõnelt firmalt.
Endal on sarnane lahendus kinema uks 10 a. probleeme ei ole olnud. Kindlasti vaata seda, et isegi uue uksega su garaai põrand oleks kõrgemal kui sissesõidu põhi, sest muidu võib suurvee(palju vihma) ajal tungida tõsteukse alt tihendi vahelt natukene vett sisse.
kuid käänd uksed ei ole soojustatud e. kui su garaai kohal on elamis pind siis ei tasu panna.
Hörmanni rull ukste varu osad nagu paneelid (juhul kui keegi sisse sõidab) on kallimad asendada kui kinema omad.
Lühidalt pead laskma uue uksepaigaldada silluse taha ja kõik. Suhteliselt levinud variant. Kõige targem on küsida pakkumist mõnelt firmalt.
Endal on sarnane lahendus kinema uks 10 a. probleeme ei ole olnud. Kindlasti vaata seda, et isegi uue uksega su garaai põrand oleks kõrgemal kui sissesõidu põhi, sest muidu võib suurvee(palju vihma) ajal tungida tõsteukse alt tihendi vahelt natukene vett sisse.
Tööstushoonet tõstustele pakutakse igatahes küll sellist käändust millel lävepakk hästi madal, hinnad ilmselt erakliendile suht vastuvõetamatud ainult, ei viitsi välja vaatama minna kelle toode aga vist eelpoolmainitud Hörman
Inimesel, kes teab kuidas, on alati töö. Inimene, kes teab miks, on alati tema ülemus.
Ega miski peale velode, tsiklite ja lapsekäru eriti ei mahugiTiitR kirjutas:Niipalju kui mina neid üles tõstetavaid voldikuksi olen silmanud, siis ukseava sillus ei mängi vist erilist rolli, kuna uks on täiesti erladiseisev element...aga 2m. on ikkagi natuke madal. Mis masinat garaazi paned muidu?
Kinema ja Hörmann on head viited, kas keegi oskaks veel miskit kolmandat varianti pakkuda? Isetegemine ei ole antud juhul variant (kui keegi just ei taha teenust pakkuda).