Vajatakse ATV juhte
Moderaatorid: jr, boob, Moderators
Vajatakse ATV juhte
Tere!
Olen siin foorumis uus ja seega ei tea kuhu teema alla seda kirjutada. Parandage mind kui see teema on vale.
Ühesõnaga otsime pädevaid atv-juhte talvistele lumekoristustöödele. Pädevaid sellepärast, et esimese lumega suutis üks mees ühe kvf650 kokku lasta......
Kokku otsime 2-6 meest kellele usaldada atv-d ja kes suudaks sellega ka lund lükata. Olemas hetkel 5 atv-d. KVF 750 2tk, Kvf 650, kvf 360 , ja üks manuaal hiinlane 650.
Tööiseloom on peamiselt öine kuid palju lükkamist on ka päeval.
Töötasu on kokkuleppel, oleneb kui pädev juht on ja kui pikalt suudab tööd teha.
Oodatud on ka pakkumised oma ATV-dega. Töid tuleb teostada Tallinnas ja Harjumaal.
Parimat,
Martin
5147887
saarline@gmail.com
Olen siin foorumis uus ja seega ei tea kuhu teema alla seda kirjutada. Parandage mind kui see teema on vale.
Ühesõnaga otsime pädevaid atv-juhte talvistele lumekoristustöödele. Pädevaid sellepärast, et esimese lumega suutis üks mees ühe kvf650 kokku lasta......
Kokku otsime 2-6 meest kellele usaldada atv-d ja kes suudaks sellega ka lund lükata. Olemas hetkel 5 atv-d. KVF 750 2tk, Kvf 650, kvf 360 , ja üks manuaal hiinlane 650.
Tööiseloom on peamiselt öine kuid palju lükkamist on ka päeval.
Töötasu on kokkuleppel, oleneb kui pädev juht on ja kui pikalt suudab tööd teha.
Oodatud on ka pakkumised oma ATV-dega. Töid tuleb teostada Tallinnas ja Harjumaal.
Parimat,
Martin
5147887
saarline@gmail.com
- Alex
- Fitting 38"
- Kontakt:
Tere!
Mis piirkonnast me rääägime Harjumaa puhul ja millised on lükkamis tingimused-sagedus?Puhastuskiirus peale saju algust või kindel kellaaeg?Trassi pikkus?(tuhat muud küsimust ka veel)....
terv
Alex
Brute force koos sahaga
p.s. meili saatmine õnneks ei õnnestu ja sobiva hinnaga kulutaks teiste mootoriressursi
Mis piirkonnast me rääägime Harjumaa puhul ja millised on lükkamis tingimused-sagedus?Puhastuskiirus peale saju algust või kindel kellaaeg?Trassi pikkus?(tuhat muud küsimust ka veel)....

terv
Alex
Brute force koos sahaga
p.s. meili saatmine õnneks ei õnnestu ja sobiva hinnaga kulutaks teiste mootoriressursi

KVF 750...Jõhker Jõud , Uaz 3962 Sanitarka Viis null123 kuus seitse
No juhtub ikka, aga saab ju helistada, kui midagi juhtus. Lihtsalt ei meeldi mulle seista tunde keset mingit küla, nagu mingi fkn indiaani Kusepost ja oodata..seff kirjutas:äkki jäi hange kinnivilosius kirjutas:Ma ootasin kokkulepitud ajal (17.00) ja kohal täna 1,5 tundi härrat..
Siiamaani helistab kohe tagasi![]()
Kui loed seda, siis ikka 5045480, ma ei viitsi Sulle rohkem helistada, aga tööd oleks tarvis teha. Kui pole huvitatud, anna ka viisakusest teada..
+358458693818
Ma ei mõista !ints20 kirjutas:Tegelt võiks ikka siia tingimused,tasustamise aluse (tund/tükk) jne...kirja panna mitte igayhele eraldi meili!oleks ju vähe lihtsam![]()
Ma arvan et igaüks saab siis ise otsustada kas on üldse mõtet minna härraga kohtuma või mitte.
Igaühele ju saadetakse, milleks siis veel siia panna ?
Tingimused ju erinevad mille alusel keegi töötab !
vilosius kirjutas:No juhtub ikka, aga saab ju helistada, kui midagi juhtus. Lihtsalt ei meeldi mulle seista tunde keset mingit küla, nagu mingi fkn indiaani Kusepost ja oodata..seff kirjutas:äkki jäi hange kinnivilosius kirjutas:Ma ootasin kokkulepitud ajal (17.00) ja kohal täna 1,5 tundi härrat..
Siiamaani helistab kohe tagasi![]()
Kui loed seda, siis ikka 5045480, ma ei viitsi Sulle rohkem helistada, aga tööd oleks tarvis teha. Kui pole huvitatud, anna ka viisakusest teada..