l200 esisild jamab
Moderaatorid: Maasturid, Moderators
l200 esisild jamab
On kellegil sellist asja juhtund et kui sõidad talvel lume ja jääga ja vajud nt. läbi jää ja suure lume sees sõidad siis järgmine päev enam esisild sisse ei lähe?Kui vajud suht sügavasse vette siis enam ei tööta pärast enne kui sooja saab.Teab keegi mida vaadata või mis ära külmub?Kusjuures tuli läheb põlema ja aeglusti ka toimib aga aind tagasillal.
jemand
L200-l on esisild vaakumlülitusega, st vesi satub vaakumtorudele vahele, jäätub ära ning esisild ei lülitu enam järgi. Kui sa otsingut kasutad, siis sellest on siin foorumsi ka varem juttu olnud. Teine võimalus Maasturid.ee mehaanikutega ühendust võtta, nad on selle murega varemgi inimesi aidanud. Eks nad oskavad sulle täpsemalt seletada, mis sul seal jebib.
Päikest,
Madis
Päikest,
Madis
Ja oligi see viga et kui puhuriga neid vaakumotsi ja seda jurakat seal silla küljes soojendada hakkab tööle. Aga mida see asi seal lülitab üldse?On see sama asi mis muidu tavaliselt seal rummu otsas käib(lukusti)? Äkki mu autol see kogu aeg sees nt. aga tegelt peaks väja lükkama.Seal mingi hoob mida saab käega liigutada kui kummikaitse pealt ära võtad ja see liikus küll väga raskelt.On keegi tegelend selle jurakaga?
jemand
Sõbra L200-l olid täpselt samad anomaaliad. Kokkuvõttes selgus, et mingi alumiiniumist jublakas oli sees katki (miski hoob või asi)kalha kirjutas:Ja oligi see viga et kui puhuriga neid vaakumotsi ja seda jurakat seal silla küljes soojendada hakkab tööle. Aga mida see asi seal lülitab üldse?On see sama asi mis muidu tavaliselt seal rummu otsas käib(lukusti)? Äkki mu autol see kogu aeg sees nt. aga tegelt peaks väja lükkama.Seal mingi hoob mida saab käega liigutada kui kummikaitse pealt ära võtad ja see liikus küll väga raskelt.On keegi tegelend selle jurakaga?
Keevitati kinni ja peale seda sai nagu korda.
- psyhhonaut
- Got ARB and Nitrous?
Re: l200 esisild jamab
kuna ei ole juttu mis aasta l200 siis ei tea nagu täpselt öelda aga olen kokkupuutunud sarnase murega ja tol korral oli kaduma läinud otsa hubi tihend mis siis lasi sealt sisse vett ja talvel kylmaga ei lasknud enam esisillal rakenduda.
Mida vähem teid seda parem 
Daihatsu Rocky 2,8td
Nissan Patrol 3.0 Y61 long

Daihatsu Rocky 2,8td
Nissan Patrol 3.0 Y61 long