K vajalik rehvi laius ?
Moderaatorid: jr, Landy, Moderators
-
nostalgar
- Got ARB and Nitrous?
K vajalik rehvi laius ?
Tere,kes oskab öelda,milline peaks olema rehvi laius,et UAZ 452D kastikas sõidaks lume peal,nagu vene ratastraktor T150K ? AUTO TÄISMASS 2 , 7 T.
-
nostalgar
- Got ARB and Nitrous?
[quote="raulex"]Roomik pane alla.Või seesama T 150 K ratas.Või äärmisel juhul väetisekülviku kaarrehv.Gaz 66 rehv(105 cm kõrge ja u 32 cm lai) jääb praeguse lumega lahjaks,korduvalt Terrano kolliga proovitud.[/quote] Poolroomik on talle Venemaal olemas,aga mida arvate rehvist 31x15,5 R15 ja milline peaks olema velle laius ja kas Põllum.sillad peavad vastu ?
Re: K vajalik rehvi laius ?
Minu pakutud rehvid on selliseks tegevuseks miinimum,Uazi sillale neid muidugi ei pane.nostalgar kirjutas:Et UAZ 452D kastikas sõidaks lume peal,nagu vene ratastraktor T150K ? .
Uazi sildadele oleks ainuke variant 4 rataste asemele asetatavat roomikut.Siin foorumis nende kohta teema ka olemas.
-
nostalgar
- Got ARB and Nitrous?
Re: K vajalik rehvi laius ?
[quote="raulex"][quote="nostalgar"]Et UAZ 452D kastikas sõidaks lume peal,nagu vene ratastraktor T150K ? .[/quote]
Minu pakutud rehvid on selliseks tegevuseks miinimum,Uazi sillale neid muidugi ei pane.
Uazi sildadele oleks ainuke variant 4 rataste asemele asetatavat roomikut.Siin foorumis nende kohta teema ka olemas.[/quote] Tänud. Olen käinud ru - avarustel,kuna olen vene keelega Sina peal ja ,siis pole see erilne probleem.Kui on huvi,siis trükige google-sse GUSSENITSNAJA PLATFORMA vöi VAZ 2109 NA GUSSINITSAH.(kasuta kirillitsat) Venemaal tehakse Imeasju,ainult,nii mõnigi asi on veidi ROBUSTNE.UAZ-ile valmistatakse poolroomikuid NÖ. ,,agregaadina,,vaja ainult rattaste asemel alla keerata.
Minu pakutud rehvid on selliseks tegevuseks miinimum,Uazi sillale neid muidugi ei pane.
Uazi sildadele oleks ainuke variant 4 rataste asemele asetatavat roomikut.Siin foorumis nende kohta teema ka olemas.[/quote] Tänud. Olen käinud ru - avarustel,kuna olen vene keelega Sina peal ja ,siis pole see erilne probleem.Kui on huvi,siis trükige google-sse GUSSENITSNAJA PLATFORMA vöi VAZ 2109 NA GUSSINITSAH.(kasuta kirillitsat) Venemaal tehakse Imeasju,ainult,nii mõnigi asi on veidi ROBUSTNE.UAZ-ile valmistatakse poolroomikuid NÖ. ,,agregaadina,,vaja ainult rattaste asemel alla keerata.
-
Andrus Michelis
- Rock Crawler
-
gasuzu
- Got ARB and Nitrous?
...hääled minu peas kinnitavad;ma olen täiesti terve!
http://www.youtube.com/watch?v=t8roxM1k02g
-
nostalgar
- Got ARB and Nitrous?
[quote="gasuzu"]http://forums.offipalsta.com/showthread.php?t=75488[/quote] Tere,pole küll ilus,aga õrritaks ,,erilasi,,.Mida arvate,kui hästi võib ennast tunda PÕLLM.SILDADEGA UAZ 452 D GAZ-24 (70KW) mootoriga,kui talle alla kruvida 31x15,5 R15 rehvidega rattad,mõelda mootorile ZMZ 406(2,4L 16V 81KW) ?
Jutt oli ju PEAL sõitmisest.
Islandi poiste lehti peab sirvima. Miski 18 ja edasi tollilaiusega rehv pigem, võimalikult pehme seguga Stauni laadne asi sisse ja rõhk madalaks, siis peaks vaikselt looma hakkama...kunagi sa T 40 all proovitud erinevaid kombosid, et mitte läbi krõbeda lume alla sulamutta uppuda...topeltrattad ja hiirvaikne hiilimine sai tookord võlusõnaks...raske haake tõttu oli muidugi võimalik tagahüdroga esirattaid tõsta kah kui hapuks läks....
Virgo
Islandi poiste lehti peab sirvima. Miski 18 ja edasi tollilaiusega rehv pigem, võimalikult pehme seguga Stauni laadne asi sisse ja rõhk madalaks, siis peaks vaikselt looma hakkama...kunagi sa T 40 all proovitud erinevaid kombosid, et mitte läbi krõbeda lume alla sulamutta uppuda...topeltrattad ja hiirvaikne hiilimine sai tookord võlusõnaks...raske haake tõttu oli muidugi võimalik tagahüdroga esirattaid tõsta kah kui hapuks läks....
Virgo
Mudas alates 2003.
-
nostalgar
- Got ARB and Nitrous?
[quote="virgo"]Jutt oli ju PEAL sõitmisest.
Virgo[/quote] Tere,kas arvad,et 15,5 on lahja ja mida arvad sildade vöimekuse kohta? oleks ka huvitav vaadata Islandi kogemusi
Virgo[/quote] Tere,kas arvad,et 15,5 on lahja ja mida arvad sildade vöimekuse kohta? oleks ka huvitav vaadata Islandi kogemusi
-
gasuzu
- Got ARB and Nitrous?
Kõigepealt millise lume kihi pealsa sõita tahad.Eile käisin sõitmas kihte 4-5
kõige õhem on vastu maad see on sula pealmine kiht on tuhkjas mida tuul
keerutab.Vaata mõnda masinat mis teeb suusa rada.Roomiku pikkus x
roomiku laius x 2 saad kande pinna ja siis on nad ka veel lume sees.Loe siit
http://forum.lunohodov.net/index.php
kõige õhem on vastu maad see on sula pealmine kiht on tuhkjas mida tuul
keerutab.Vaata mõnda masinat mis teeb suusa rada.Roomiku pikkus x
roomiku laius x 2 saad kande pinna ja siis on nad ka veel lume sees.Loe siit
http://forum.lunohodov.net/index.php
...hääled minu peas kinnitavad;ma olen täiesti terve!
-
nostalgar
- Got ARB and Nitrous?
[quote="kuunor"][quote]Tere,kes oskab öelda,milline peaks olema rehvi laius,et UAZ 452D kastikas sõidaks lume peal,nagu vene ratastraktor T150K ?[/quote]
T 150 K oma 8 tonnise massi ja originaalrehvidega (oli vist 530x610) ei püsi kindlasti lume peal. Hea kui libedal üdse liigub.[/quote] Olen T 150 K-ga väga pikka aja jooksul ja kaunis lähedalt kokku puutunud,olime mingil ajal Sina peal. Jääs tee ja poolkõva lumi on erinevad asjad.praeguse lumega vajuks viimane u. 20-25 cm. seal,kus inimene vajuks vähemalt põlvini.
T 150 K oma 8 tonnise massi ja originaalrehvidega (oli vist 530x610) ei püsi kindlasti lume peal. Hea kui libedal üdse liigub.[/quote] Olen T 150 K-ga väga pikka aja jooksul ja kaunis lähedalt kokku puutunud,olime mingil ajal Sina peal. Jääs tee ja poolkõva lumi on erinevad asjad.praeguse lumega vajuks viimane u. 20-25 cm. seal,kus inimene vajuks vähemalt põlvini.