GC '95 a. 4 käik kadunud
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
GC '95 a. 4 käik kadunud
Ilmnes siis selline viga, et ühel hetkel ei lükka automaatkast 4. käiku.
Millest võiks alustada?
90 km/h sõites on pöörded 2500 rpm'i peal. 5,2i võiks nagu madalamal olla.
Millest võiks alustada?
90 km/h sõites on pöörded 2500 rpm'i peal. 5,2i võiks nagu madalamal olla.
Takkajärgi tarkus on täppisteadus.
-
speed fighter
- Rookie
tere. mina olen siis selle õnnetu auto omanik.
OD nuppu sai klõpsitud nii sõiduaeg kui kohapeal seistes. tuli seal vilgub küll aga nagu midagi ei muutu.
samuti sai küljest võetud kiirusanduri pistik, samuti mitte midagi ei muutunud.
Mis edasi?
kast ise töötab igati korralikult, ei unda ega nõksuta.
NB siiamaani pole mina kordagi sellel autol 4ndat käiku näinud.
OD nuppu sai klõpsitud nii sõiduaeg kui kohapeal seistes. tuli seal vilgub küll aga nagu midagi ei muutu.
samuti sai küljest võetud kiirusanduri pistik, samuti mitte midagi ei muutunud.
Mis edasi?
kast ise töötab igati korralikult, ei unda ega nõksuta.
NB siiamaani pole mina kordagi sellel autol 4ndat käiku näinud.
-
speed fighter
- Rookie
-
speed fighter
- Rookie
- uputaja
- I live off from the mud
Miks ma ei imestaMovistar kirjutas:Meil ju E-riik.Sitta see autoremont nüüd ära ei oleuputaja kirjutas:
PS: Läbi foorumi on autosid remontida üsnagi võimatu.![]()
Varsti käib õlivahetus ka läbi arvuti.Teenindusse viima ei pea.
Tegelikult on valmimas Valgejõe Meistrite hoolsate näppude all mitu projekti. Nimelt E-hooldus PAZ tüüpi autobussidele, mis sisaldab ka väljalaske klappide reguleerimist. Ja E-hooldus MAZ kraanade trossi liugpindade määrimiseks.
Esialgsed katestused on paljulubavad ja kliente üle eesti on juba 74500 inimese ringis.
Automaatkastide E-remontki on seoses selle teemaga päevakorda võetud.
Asjas sees 2005. Sügissõidust.
Sa Uputaja võta veidi vaiksemalt. Muidu võib juhtuda E-Uputamine.
Lihtne küsimus oli.
Ibra pakkus asjalikku kommentaari.
Uputaja - viimasel ajal oled suht õhku täis siin foorumis, äkki laseb keegi sul õhu välja...
Olen jälginud ka IC nurka, kas Moded ei saaks sinna tõsta ka selleväärilisi vastuseid?
Lihtne küsimus oli.
Ibra pakkus asjalikku kommentaari.
Uputaja - viimasel ajal oled suht õhku täis siin foorumis, äkki laseb keegi sul õhu välja...
Olen jälginud ka IC nurka, kas Moded ei saaks sinna tõsta ka selleväärilisi vastuseid?
Takkajärgi tarkus on täppisteadus.
Kui oskad vene keelt,siis vaata sellel leheküljel olevat viimast küsimust ja vastust ja sa saad natuke targemaks. http://jeep.avtograd.ru/Grand_Cherokee/FAQ/trans.htm
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
-
speed fighter
- Rookie
kahjuks ei oska, äkki keegi tõlgib. google translatori tekst on
Küsimus oli tõesti lihtne, ja ootan endiselt häid ideid.
Mingid ülbikud võite eemale hoida.
on pakutud veaks õli surve klappi vms.
youtubes oli mingi video kah, aga seal oli masina veaks see et käigu jäid mingisse astmesse kinni.
kusjuures märkasin et kui sõiduaeg kiirusel 90 od nuppu vajutada siis pöörded langevad ca 100 rpm
sealt lehelt tõlgitud näide:
Soovitage! Kas ma pean välja lülitada välja lülitatud või linna sõita ja nii vaikne ja ei viitsinud ja ispolzovat ainult järsk tõstmine pikaleveninud?
Küsimus oli tõesti lihtne, ja ootan endiselt häid ideid.
Mingid ülbikud võite eemale hoida.
on pakutud veaks õli surve klappi vms.
youtubes oli mingi video kah, aga seal oli masina veaks see et käigu jäid mingisse astmesse kinni.
kusjuures märkasin et kui sõiduaeg kiirusel 90 od nuppu vajutada siis pöörded langevad ca 100 rpm
sealt lehelt tõlgitud näide:
Soovitage! Kas ma pean välja lülitada välja lülitatud või linna sõita ja nii vaikne ja ei viitsinud ja ispolzovat ainult järsk tõstmine pikaleveninud?
- helar
- I live off from the mud
kerge ot:
ei ole küll gc kuid oli oma audiga kummaline jama.
tabloo taga ,mis näitab mis käik parasjagu sees on, oli väike oksiidipoiss tekkinud.
Tulemus: pargi pealt draivile lülitades käis kastist selline litakas ,nagu midagi lendaks kohe algosadeks. meeles mõlkus kasti remont...
pädev diagnostik leidis vea kiirelt,lahendas veel kiiremalt ja odavamalt ja auto jälle nagu tehaseväravast. ja remondiks polnud tõstukitki vaja.
Tahan öelda seda, et veaotsing olgu võimalikult täpne sest haiguse vale diagnoos võib lõpuks üsna kalliks osutuda.
ei ole küll gc kuid oli oma audiga kummaline jama.
tabloo taga ,mis näitab mis käik parasjagu sees on, oli väike oksiidipoiss tekkinud.
Tulemus: pargi pealt draivile lülitades käis kastist selline litakas ,nagu midagi lendaks kohe algosadeks. meeles mõlkus kasti remont...
pädev diagnostik leidis vea kiirelt,lahendas veel kiiremalt ja odavamalt ja auto jälle nagu tehaseväravast. ja remondiks polnud tõstukitki vaja.
Tahan öelda seda, et veaotsing olgu võimalikult täpne sest haiguse vale diagnoos võib lõpuks üsna kalliks osutuda.
Y61 Pätcruiser , LC80 .
Kuni autopesuni on offroad lahe...
Autoremont Tallinnas. http://www.heinworks.ee
Kuni autopesuni on offroad lahe...
Autoremont Tallinnas. http://www.heinworks.ee