Millist maasturit osta?

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

Kasutaja avatar
uputaja
I live off from the mud

Postitus Postitas uputaja »

Jah , see Patrol eest talasillaga ja lülitatava 4 wd-ga . Ma siin küll pikalt ei mõtleks kas Grand või Patrol . Loomulikult patrol.

Lihtsalt minu arvamus .

Andres
Asjas sees 2005. Sügissõidust.
STR
Rookie
Kontakt:

Postitus Postitas STR »

Okei, tegelikult endale meeldib ka Patrol samuti, aga selle raha eest valik kuidagi väike, igatahes, et Patrol VS Land Cruiser?
Land Cruiser veel vastupidavam kui Patrol, aga mootori valik selle raha eest vist suht. piiratud ju, küttekulust ei tea ka midagi.
Kasutaja avatar
tai
unistus TR nullist

Postitus Postitas tai »

Okei, tegelikult endale meeldib ka Patrol samuti, aga selle raha eest valik kuidagi väike
Tegelikult on sellel ka põhjus, miks seda väga ei müüda. Head asja ei taha keegi ära anda tavaliselt.
Asjadele tuleb lennukalt läheneda
58021221
Kasutaja avatar
awd
Fitting 38"
Kontakt:

Postitus Postitas awd »

läheneks asjale natuke teisest küljest.

selline lumetorm on meil vaid üks-kaks korda aastas. kui lumetorm on ainukene põhjus miks maasturit hakkad otsima siis ei ole sul maasturit vaja.

kui ikkagi otsustad maasturi või linnamaasturi kasuks, siis soovitan sulle mõelda sellele mis oludes soovid seda masinad kasutada, kui palju tuleb linna,maantee ja metsa sõitu. kas sellest saab igapäeva auto või mitte.

patroli puhul on tegemist normaalsetes teeoludes TAGAveolisega masinaga, nelivedu tohib seal lülitada ainult maastikul. see tähendab et sa ei saa nelivedu kasutada isegi libedal või märjäl asfaldil või niisama linnas ja maantel liiklemiseks.

igapäevaliikuriks otsi pideva või automaatselt lülitava neliveoga, kerget, ja hea juhitavusega (linna)maasturit

lihtsalt mu isiklik arvamus.
:: YouTube :: Picasa ::
STR
Rookie
Kontakt:

Postitus Postitas STR »

See praegune mis toimus oli näide, on olnud ka teisi juhtumeid kus oleks võinud olla nelikveoline auto. Enamjaolt ikkagi linna kuna elan äärelinnas ütleme nii, maantee, metsa niisama mägesid vallutama pole erilist plaani minna. Tahaks ka niisama maasurit omada ning nelikveolist.
Kasutaja avatar
kent
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas kent »

awd kirjutas:
igapäevaliikuriks otsi pideva või automaatselt lülitava neliveoga, kerget, ja hea juhitavusega (linna)maasturit

lihtsalt mu isiklik arvamus.
Ehk täpsustad mis marke sa silmas pead seal
STR
Rookie
Kontakt:

Postitus Postitas STR »

See teema minu poolt tegelikult suht vana. Sõitsin eelmise talve S4jaga, et pole küll maastur, aga siiski, nelivedu. See aasta on kasutamiseks Forester millega saab läbi kohtadest kust 750iL läbi ei lähe. Ise olen valinud enda jaoks maasturitest välja hinna ja kvaliteedi suhet vaadates Land Cruiseri, vanem gen. siis (1996 ja sinna kanti).
Kasutaja avatar
kent
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas kent »

:lol: krt ma ei pannud eile öösel unisena teema aasta arvu tähele
lihtsalt sinu soov oli minu omaga sama ,ei hakanud uut teemat püstitama.
LC kiidetakse jah,nii siinpool kui sealpool ookeani,hind on ainult veidi kõrge
STR
Rookie
Kontakt:

Postitus Postitas STR »

Hind jah tõesti LC-del naljalt vist ei kuku. Minu arust viimased paar aastat juba alates mingi 90k vist, alla selle ei saa :). Mõtlen just 98 ja edasi aasta omasid...
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”