Oled huviline ja alles avastad enda jaoks 4x4 maailma või oled juba tõsine remondimees ning soovid jagada oma teadmisi siis siin saab küsida abi ja ka vastata tehnilist laadi küsimustele.
On kellegil sellist nalja veel juhtunud? Mis tegema peaks, et see ei korduks. Kas näiteks rullikute kitsamaks tegemine aitaks?
Ei olnud esimene vintsimine, eelnevalt pea aasta korralikult käitunud.
Asukoht viljandimaa Suslepa. Tel 53365288 - Toomas
Pildilt näha et on vintsitud ühte serva kuni trossi vedas korpuse ja trummli vahele. mida soodustas see pealmine aretis.
Tavaliselt süüdi ikka vintsman kes ei viitsi trossi jälgida
Kuna ise võistlustel trossi otsas siis süüdistada rullikuid ei tasu. Venemaal pea terve võistluse ilma juhtpiluta läbinud ja kasutuses oli nöör .
Enne tegutsemist soovitatav ikka mõelda.
Labidas ja Leatherman = Vepski finis. WILD RIDE OÜ. Mongoolias käidud. Kord aastas peab kirikus ka käima...
Veel elus Visa Hing. Start 2004a nr. 174.
4x4 karikasarja 1. koht TR-1 2012. 4x4 karikasarja 2.koht TR-1 2013
Autoga saab Tallinnast Kambodzasse. Tel 5114973
Põskede paraleelsust tagavad pulgad on selleks, et nad töötaks tõmbele. Mida aga su aretis absoluutselt ei tee.
Vintsi alus on liiga "pehme", see peab olema jäik.
Vintsija ei vaadanud mida ja kuidas ta vintsib.
Asju ehitatakse korralikult ja teemasse lähenetakse süviti!
Nii jõhkralt ühte nurka vintsides oleks ka originaalkonditsioonis pulgad pealt minema visanud ja tulemus suht sama.
Õnneks on ComeUpil eraldi jupid saadaval ja saad ca kiloeeguga oma asjad korda.
Edaspidiseks tasuks rullikute laius üle vaadata. Peale selle tasuks metsa minnes trossi toimetamisi menetleva isiku pädevust või kainusastet kontrolleerida. Ei ilgu ja ei plõksi kusjuures. Kõigil juhtub.
Virgo
Ei nuta selle pärast, et see juhtus. Lihtsalt huvitas põhjus MIKS.
Ilmselt jäi vintsimees veidi magama.
Alusplaat on väga kõva- see järgi ei anna.
Too aretis on juba enne mind sinna peale tehtud, seega päris pikalt toiminud. Need puklgad originaalsel kohal oleks korduvalt sealt kadunud olnud juba.
Peale uute otsakaante installi on plaan rulle veidi kitsamaks teha ja kuskil 10m vähem trossi peale kerida. Ehk aitab.
Asukoht viljandimaa Suslepa. Tel 53365288 - Toomas
rt23 kirjutas:
Too aretis on juba enne mind sinna peale tehtud, seega päris pikalt toiminud. Need puklgad originaalsel kohal oleks korduvalt sealt kadunud olnud juba.
Ehk aitab.
Need pulgad peavad ikka olema seal, kuhu ette nähtud.
Asju ehitatakse korralikult ja teemasse lähenetakse süviti!
Pildi järgi võib õelda, et trossi on liiga palju saanud ühte nurka ja lõpuks pooli põsepeale tikkunud, ning sealt otsakaane ja pooli vahele.
Ilmselt andis see kapjade kõrgendus ka natuke järgi.
Kuigi jah, kui neid kõrgendusi ei oleks, pressib tross ühte nurka sattudes pea et kohe otsakaane küljest need pulgajukud lahti.
Com up ja tmax teevad erineva laiusega rullikuid ehk siis kui ma mäletan olid t-maxi rullikud kitsamad. Pane ette kitsam rull ja pulgad õige kohapeale siis jäävad sellised mured ära.
Mu arust Comeup 9000 korpus rabedast ja vähesest materjalist ning pulga kõrgus napp. Kui keerd rohkem peale saab, siis murrab kõrva ära. Ma olen ka sellisel pulgad ca 15mm kõrgemale toonud.
Antud juhul suhtumine ja teostus lõtv.
Rullikud on vist uuematel Comeupidel juba kitsamad (on need erineva laiusega mul olnud), see vähendab nurka kerimise võimalust.
Pildil jah vintsimehe saamatus vaadates segadust mis trossiga toimub.
To-rt23, jõudsid vahepeal postidada.
Teen joonise ja laseris lõigatakse välja (laisk nagu ma olen, ei viitsi viilida) 6mm roostevabast plaadid ja pulgad keevitan. Plaadid seespool.
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Keeruline selgitada aga toimib suurepäraselt esimene kinnitus e.
Klassikalise vintsiplaadi peal on vertikaalselt vintsi seest tühi kinnitusplaat. Vints on nn. põhjaga ettepoole ja vintsi kinnituspoltide all on ka rullikud/ juhtpilu. Horisontaalse plaadi küljes on "kõrvad", mille külge kinnituvad vintsi otsakaante alumised "ülemised" nurgad, ülemised "ülemised" nurgad on omavahel kas originaalpulgaga või isetehtud, U kujulise kronsteiniga ühendatud. Jube keeruline sai. Klassikalise põhjakinnitusega ei saanudki otsakaasi pidama, selline lahendus kannatab kõike, peale ühte serva pealekerimise ja sedagi oluliselt rohkem.