Siin saab müüa üleliigseid vidinaid ja muid vajalikke asju, mis puudutavad maastikuautot. Kuulutus on aktiivne 90 päeva, seejärel kustutatakse automaatselt. Maasturivabad teemad kustutatakse.
Sve kirjutas:kui kellelgi huvi on tingige, vedelevad niisama jalus.
Ma ju tingisin sulle privasse ,aga sa ei lase grammigi alla.Las vedelevad edasi.
Sa küsisid mis hinnaga olen nõus müüma. ma vastasin, et hind on antud, kui oled mees tule ja tingi küll siis hind selgub, aga ei ole ma rohkem sinust kuulnud. seega tule te oma pakkumine ja küll kaubale saame!
Sve kirjutas:kui kellelgi huvi on tingige, vedelevad niisama jalus.
Ma ju tingisin sulle privasse ,aga sa ei lase grammigi alla.Las vedelevad edasi.
Sa küsisid mis hinnaga olen nõus müüma. ma vastasin, et hind on antud, kui oled mees tule ja tingi küll siis hind selgub, aga ei ole ma rohkem sinust kuulnud. seega tule te oma pakkumine ja küll kaubale saame!
Esimene kord tegin sulle konkreetse pakkumise ja sa polnud nõus selle pakkumisega ja ütlesid et sul on kolme tonni eest pakkumine ja et sa tahad paremat hinda .Need postitused on praeguseks privast kadunud peale selle ,kui see asi siin umbes oli.
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
ibra kirjutas: Ma ju tingisin sulle privasse ,aga sa ei lase grammigi alla.Las vedelevad edasi.
Esimene kord tegin sulle konkreetse pakkumise ja sa polnud nõus selle pakkumisega ja ütlesid et sul on kolme tonni eest pakkumine ja et sa tahad paremat hinda .Need postitused on praeguseks privast kadunud peale selle ,kui see asi siin umbes oli.
Krt vot ei mäleta jah seda, aga tee oma pakkumine uuesti ja ütlen kas sobib või ei.