Sügise alguses olid masinad veel ilusti Ämaris rivis ja lahinguvalmis.Landy kirjutas:Tegu peaks olema endiste hooldusmasinatega, sest koos NATO uue lennurajaga saadi/osteti vist ka kogu uus hooldustehnika. (Info mälu järgi)Valge Hiir kirjutas: Mitte sellised masinad, vaid just need samad masinad mis Landy fotodel jäädvustatud.
Võttis aega mis võttis kuid lõpuks saadeti Ämari Lennubaasi rajahooldemasinad Virumaale appi.
Lumetorm tulekul!
Moderaator: Moderators
- Valge Hiir
- MudDrag MaaleTooja
- Kontakt:
Mud Yourself!
In mud since 1999.
In mud since 1999.
-
- Got ARB and Nitrous?
Tahtsin selle lumejutu peale öelda, et kui Inglismaal sajab 5cm lund siis on siin täiesti kaos. Pooled inimesed tööle ei jõua ja bussid ei sõida ja rahvuslik katastroof täiesti. Homseks lubas lund veidi ja täna arutati kes homme tööle tuleb
. Kui ma suu lahti teen, et eelmine talv jäin korra hiljaks tööle, sest oli pool meetrit korraga sadanud, siis vaadatakse nagu lollakat.
Vastukaaluks "ettevalmistamatuse" juttudele, siis eelmine talv ei olnud brittidel maanteesoolagi varutud ja lumesahka olen ma ainult pildil siiani näinud. Samad hädad kõikjal.
Ei ole sel Eestil ja eestlastel midagi häda, tublid oleme tegelikult. Või mis meist arvata kui siinsetel (UK) meestel hakkab põlv värisema libeda ilmaga, samas kui meite naised sõidavad endiselt autoga tööle ja tagasi.

Vastukaaluks "ettevalmistamatuse" juttudele, siis eelmine talv ei olnud brittidel maanteesoolagi varutud ja lumesahka olen ma ainult pildil siiani näinud. Samad hädad kõikjal.
Ei ole sel Eestil ja eestlastel midagi häda, tublid oleme tegelikult. Või mis meist arvata kui siinsetel (UK) meestel hakkab põlv värisema libeda ilmaga, samas kui meite naised sõidavad endiselt autoga tööle ja tagasi.
Üldiselt tsikliinimene, aga kodutee vajab Jeepi.
ibra kirjutas: Kui ta tervest peast on katki läinud siis vaevalt ta kokkukeevitatult peab.
- tarmo
- I live off from the mud
- Kontakt:
Eile proovisin lahti lükata ühte teekest, kus ei olnud pärast lume maha sadamist/tuiskamist kordagi käidud.
No ei liigu kerge auto + bogger selles väga väga tihkes ja raskes lumes absoluutselt. Rääkimata mingist lükkamisest
No ei liigu kerge auto + bogger selles väga väga tihkes ja raskes lumes absoluutselt. Rääkimata mingist lükkamisest

Tarmo Toom, off-the-road alates 2003
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
Vaba/TR1 2005-2009
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
Kas saab ikka võrrelda? Inglismaa on ju oluliselt allpool meist. Siin San Franciscos, kus kunagi ei saja lund(paar korda on juhtunud), on isegi õhuke 1cm lumekiht ka üsna katastroof - kogu liiklus praktiliselt seiskub. Isegi liigne vihm muudab siin elu keeruliseks tänud mägedesse ehitatud teedele (kalded on väga suured!). Talverehvidest pole siin ka väga midagi kuuldud, on küll palju 4x4-sid aga suverehvidega sellistes järskudes mägedes pole midagi teha... libisevad mäest alla nagu salvo kelkudega.davidsoniharald kirjutas:Tahtsin selle lumejutu peale öelda, et kui Inglismaal sajab 5cm lund siis on siin täiesti kaos. Pooled inimesed tööle ei jõua ja bussid ei sõida ja rahvuslik katastroof täiesti. Homseks lubas lund veidi ja täna arutati kes homme tööle tuleb. Kui ma suu lahti teen, et eelmine talv jäin korra hiljaks tööle, sest oli pool meetrit korraga sadanud, siis vaadatakse nagu lollakat.
![]()
Eestit võiks kõrguse poolest võrrelda pigem kesk Candaga. Näitasin ühele tuttavale ka ilusamaid pilte eestis toimuvast ja see pidi seal täiesti igapäevane talvel olema. Jalgsi minna kilomeeter koduni on sama hea mis juba kohal. Ütles, et tal on mitukümmend miili koduteed vahel kinni tuisanud ja ei saa nädalaid liikuma. Ja seda sellises sotsialistlikus riigis nagu Canada!
4x4, tõste ja lumekett on täiesti igapäevane ja vajalik. Ta on pärit kesk-Canadast rednekkide kantsist Saskatchewan-st, mis laiutab üsna suurel alal ja asustatus ca 30X hõredam kui Eestis. Kaugel pole nt Calgary, kus peeti taliolümpia 88a.
Tahan kindlasti seda kohta külastada, see mis meil on offroad lõbu pärast, on seal igapäevane elu aastaringi.
Kokkuvõttes - kusagil on alati hullem ja kusagil on kindlasti parem elada. Lihtsalt väike ving käib eestis asja juurde

Saad selle,mida sa tahtsid. http://www.postimees.ee/?id=359440davidsoniharald kirjutas:Eelmine sügis kolisime tüdrukuga päris oma kodusse kõrvalises kohas teedest eemal. Kohe esimene talv tuli karm oma lumetingimustega ja saime mõlemad tublisti karastatud. Mina nautisin olukorda kuigi sai kolm korda hanges istutud. Ainult üks kord vandus temake koju jõudes, kui auto keeldus edasi sõitmast ja pidi läbi lume sumpama pool kilomeetrit. Vapper tüdruk, mis siis et tegelikult linnalaps. Saab asja.
See talv olen aga Eestist ära Inglismaal ja krt siin ei mingit lund. Igatsen lund, vajan lund, tahan lund. Tahaks kodus olla.
Pidage vastu ja nautige ilma. Midagi katki ju ei ole. Inimesed vajavadki natuke raputamist, et näha asju enda ümber.
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
-
- Got ARB and Nitrous?
Siin lõunas (Poole) sadas ilus lumi maha juba teist korda. Mulle meeldib, kohalikele mitte. Proovin nende vaimu üleval hoida, et nad masendusesse ei sureks ja näitan pilte Eestist, et kuskil ON hullem ja elu ON võimalik ka lumega. Plaanin lumelabidaid, lumeharju ja M+S rehve hakata importimaibra kirjutas:Saad selle,mida sa tahtsid. http://www.postimees.ee/?id=359440davidsoniharald kirjutas:Eelmine sügis kolisime tüdrukuga päris oma kodusse kõrvalises kohas teedest eemal. Kohe esimene talv tuli karm oma lumetingimustega ja saime mõlemad tublisti karastatud. Mina nautisin olukorda kuigi sai kolm korda hanges istutud. Ainult üks kord vandus temake koju jõudes, kui auto keeldus edasi sõitmast ja pidi läbi lume sumpama pool kilomeetrit. Vapper tüdruk, mis siis et tegelikult linnalaps. Saab asja.
See talv olen aga Eestist ära Inglismaal ja krt siin ei mingit lund. Igatsen lund, vajan lund, tahan lund. Tahaks kodus olla.
Pidage vastu ja nautige ilma. Midagi katki ju ei ole. Inimesed vajavadki natuke raputamist, et näha asju enda ümber.

Üldiselt tsikliinimene, aga kodutee vajab Jeepi.
ibra kirjutas: Kui ta tervest peast on katki läinud siis vaevalt ta kokkukeevitatult peab.
Natuke küll hilinenud aga siinkohal ma tänaks musta G-mersu omanikku (DMODE reg numbriga) kes mind loo ja lagedi vahelisel teel edukalt vintsiga välja sikutas,Moonika tormi ajal,paksust lumevaalust. Olin oma 4x4 A8 peale liiga kindel ja põhjapeal ma kinni istuma jäingi... Sõiduauto on ikka sõiduauto,ei aita sellises lumes ka nelivedu. 

- tarmo
- Kontakt:
Tegemist kasutajaga trcToots kirjutas:Natuke küll hilinenud aga siinkohal ma tänaks musta G-mersu omanikku (DMODE reg numbriga) kes mind loo ja lagedi vahelisel teel edukalt vintsiga välja sikutas,Moonika tormi ajal,paksust lumevaalust. Olin oma 4x4 A8 peale liiga kindel ja põhjapeal ma kinni istuma jäingi... Sõiduauto on ikka sõiduauto,ei aita sellises lumes ka nelivedu.
Tarmo Toom, off-the-road alates 2003
Vaba/TR1 2005-2009
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
Vaba/TR1 2005-2009
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
- TiitR
Marko, sina või (asukoht ja nimi vihjab sellele)? Ega see ju ammu teada, et 4x4 pere väga vastutulelik onToots kirjutas:Natuke küll hilinenud aga siinkohal ma tänaks musta G-mersu omanikku (DMODE reg numbriga) kes mind loo ja lagedi vahelisel teel edukalt vintsiga välja sikutas,Moonika tormi ajal,paksust lumevaalust. Olin oma 4x4 A8 peale liiga kindel ja põhjapeal ma kinni istuma jäingi... Sõiduauto on ikka sõiduauto,ei aita sellises lumes ka nelivedu.

Mina ikka jah. Krt,ostsin talvel kolistamiseks A8 aga jäin nagu naksti kinni kaTiitR kirjutas:Marko, sina või (asukoht ja nimi vihjab sellele)? Ega see ju ammu teada, et 4x4 pere väga vastutulelik onToots kirjutas:Natuke küll hilinenud aga siinkohal ma tänaks musta G-mersu omanikku (DMODE reg numbriga) kes mind loo ja lagedi vahelisel teel edukalt vintsiga välja sikutas,Moonika tormi ajal,paksust lumevaalust. Olin oma 4x4 A8 peale liiga kindel ja põhjapeal ma kinni istuma jäingi... Sõiduauto on ikka sõiduauto,ei aita sellises lumes ka nelivedu....sry OT pärast.

Süda ei anna rahu ja homme lähen toon ühe mahukama neliveolise Pärnust ära. Mul siinkandis oli ikka suht kehva liikuda selle tormi ajal sõiduautodega,kõik kolm autot olid maja ees lumevangis

- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
Kahju, et Land Rover on lõpetaud Lapsevankrite müügi:

-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi