Honda Jazz vs. Toyota Yaris

Postid, mis kuhugi mujale ei sobi.

Moderaator: Moderators

Kasutaja avatar
Madis
True Off Roader!
Kontakt:

Postitus Postitas Madis »

Nii - tänane kiire Viljandis näppu jäänud isendite põgus näperdamine andis järgmise tulemuse
* Yaris Verso jäägu jäätise ja nööpide müüjatele. Milleks vaja meeter ruumi juhi pea kohale?
*Yaris üldse selline salvokelgust armatuuriga.
*Jazz üllatas oma tagumise istme haihtumisega. (argument naisele, miks sellise auto ostma peab, sest seni sõitsid lillepotid ja muu aiaga seonduv mõnusalt nahkistmete peal. pakiruumi ei saanud panna, sest seal oli juba kottides muld ees :shock: )
*Jazz jättis kas siis tsiviliseerituma või noh sellise urbantibi auto mulje. Sobib.
Seega vist enamvähem kindlasti otsin nüüd feissliftitud II generatsiooni aut. kastiga (õigem oleks öelda variaatoriga) isendit. Algavad need aastast 06. Mootoreid on neil kahte varianti (mõlemad 1,3 kuid aut.kastile on saada ainult rohkemate kw-dega.) Sobib.
Tänud kaasamõtlejaile. Ostan Jazzi.
P.S. Kõiki asju (loe: autosi ja nende komponente-osasid on võimalik purustada/rikkuda/katki teha.
TR3 BHC
Madis 5115033
Kasutaja avatar
tarmo
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas tarmo »

Natuke OT, aga vtl - kuidas saab üldse üks auto seksikas olla?!?

Madis - sul ikka maru mõistev ja hea naine, et sellise vahetusega nõus on :twisted: Seda enam, et ülejääva ressursi oma hobisse matad :P
Tarmo Toom, off-the-road alates 2003
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
Kasutaja avatar
empudogy
Fitting 38"

Postitus Postitas empudogy »

Vennas mul ostis oma naisele yarise, täpsemalt siis T-spordi, kuid paraku naine nägi seda vaid siis, kui vennas defekaga metsas oli, muidu olid autod vahetuses. Nüüd on see auto siis minu käes. Ütleme, et selle raha ja küttekuluga vaieldamatult väga nobe liikur, ning lame disain? hmm lähtudes nüüd naiste arvamusest, siis punane yaris pani küll neil naeru näole. Ehk siis nüüdseks olen autoga sõitnud 2,5 aastat ja 120k kilomeetrit ja ei näe põhjust vahetada. (isend aastast 2001)
Kasutaja avatar
Myrgel
Rock Crawler
Kontakt:

Re: Honda Jazz vs. Toyota Yaris

Postitus Postitas Myrgel »

Madis kirjutas:
vtl kirjutas:Võib-olla naisele meeldib pisike seksikas Clio rohkem, kui mingi igav Yaris.
Ma ei näe Clios kuskil seksi, peale selle remondil kuluva vastava sõnavara kasutamisel.
Nii veider kui see ka pole, on olukord üsna vastupidine. Kasutan oma töös palju rendiautosid ja olen omajagu ka Cliodega sõitnud. Väga tragid autod ja rentijad ise kah kiidavad. Pidavat kaua vastu pidama.

Urmas
Toyota Land Cruiser LJ70 TR2
www.myrgel.com
Vasta

Mine “Ajaviide ja muidu huvitav jutt”