Plaan osta Jeep aga..

Moderaatorid: jr, vtl, Moderators

Vasta
madis125
Rookie

Plaan osta Jeep aga..

Postitus Postitas madis125 »

Ma olen sooviks osta Jeep Grand Cherokeed aga ma ei tea millist, hetkel on sõelale jäänud need 3 http://www.auto24.ee/kasutatud/compare. ... 101,788867 suht tähtis oleks diisel kuna kütusekulu on palju väiksem kui mõnel v8 bensukal aga mul ei ole vaja väga jõudu ja kiirust, rahulik inimene olen:D aga vahepeal müttan metsas ja lumes küll:) Mida oskate öelda üldse diisle jeepide kohta või oskate pakkuda midagi paremat, hinnapiir oleks kuni 70k hetkel
laurz
Rock Crawler

Postitus Postitas laurz »

Võtmesõnaks "otsi". Nendest diiselmotodest on siin foorumis nõrkemiseni jahutud.Pole mõtet sadu teemasid teha :lol:
Kasutaja avatar
Pomo
Rock Crawler

Postitus Postitas Pomo »

võta milline tahes, kõik on jube ökod pillid.
2.7CRD igatahes võtab hariliku sõidu peale rohkem, kui seal välja toodud. :roll:
teex yhe zuicu
madis125
Rookie

sorry, ma ei tunne asja:D aga ma uurin
FlammablE
Rock Crawler

Postitus Postitas FlammablE »

2.5 ja 3.1 mootorid on paras ikaldus ja sellest siin foorumis ka pikalt juttu. 3.1 on uuem põlvkond kui teised kaks. Lisaks automaatkast ja nahksisu. Nagu piltidelt näha, siis vajab keretöid. Autosid mittenäinuna pole mõtet tehnilise seisukorra üle pikalt filosofeerida.
Kui on ikka hädasti vaja diiselmaasturit selles hinnaklassis, siis vaataks ka teisi autosid peale Jeepi.
madis125
Rookie

valikus on veel range rover mis oleks mõeldav varjant, opel frontera ja ford maverick väga juttude järgi ei sobi.
madis125
Rookie

Aga kuidas bensukate jeepidega lood on, palju veerimu ja mootori osad maksavad umbes?
FlammablE
Rock Crawler

Postitus Postitas FlammablE »

Võta acar.ee või mõni muu netipood lahti ja vaata hindu. Üldiselt vägagi mõistliku hinnaga on jupid. Bensumootorite puhul pead aga arvestama vastava kütusekuluga. Selle eest saad aga ka kõik v8 mõnud.
4x4mees
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas 4x4mees »

Üks soovitus. 3,1 diisel unusta esimesena ära.
madis125
Rookie

selge:)
tarr
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas tarr »

Eks need V8 mõnud kaaluvad esialgu veel küttekulu üle, vähemalt minul!Ja teades ,et sellel mootoril on ressurssi veel teist samakauaks siis julgen soojalt soovitada!
Kasutaja avatar
Alari
Fitting 38"

Postitus Postitas Alari »

Siin foorumis on ilmselt umbes 100 erinevat teemat, millise mootoriga Jeep osta ning miks on üks mootor hea või halb, ma võin teid otsimisest ja lugemisest säästa ning kõik ühe lausega kokku võtta : ostke võimalikult suure bensiinimootoriga Jeep.
virgo
True Off Roader!

Postitus Postitas virgo »

Alari kirjutas:kõik ühe lausega kokku võtta : ostke võimalikult suure bensiinimootoriga Jeep.
Kuldsed sõnad....vanakoolist magnum ja uuematest ehk srt 8 siis...
Virgo
Mudas alates 2003.
Vasta

Mine “Chrysler / Jeep / Wrangler”