Korralikku altpesu vaja

Postid, mis kuhugi mujale ei sobi.

Moderaator: Moderators

Earl
Off Roader Wannabe

Korralikku altpesu vaja

Postitus Postitas Earl »

Nädalavahetusel sai autoga veidi poris, vees ja savis mütatud, mistõttu oletan, et masinal on põhi saviga päris siledaks voolitud. Kas nö. tavalised altpesud (automaatpesulates) puhastavad sellist kõntsa ning kui arvate et mitte, siis äkki oskate miskit kohta soovitada Tallinnas või selle lähiümbruses, kus asja vähe põhjalikumalt sooritatakse.
Kasutaja avatar
boob
Moderator

Postitus Postitas boob »

Kas tahad pesta sellepärast, et segab mingite põhja all olevate agregaatide tööd, kardad maha jääva muda pärast või tahad lihtsalt masina põhja alt puhtaks saada?

Samas nagu aru saada, pole sa auto alla vaadanudki (oletad), seega pole kindel, kas põhja all üldse on sile savi kiht :D

Kolmandaks ei hakkaks mina sellistele asjadele raha raiskama vaid sõidaks paar korda mõnest suuremast lombist hooga läbi ja põhjaalune oleks nagu võluväel puhas 8)
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
Earl
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas Earl »

mu auto ei ole päris 4x4, on tavaline linnamaastur (Hyundai Santa Fe 4wd 2,0 crdi), mis aga pisut madalam ja ilmselt ka õrnem. ja tahaks teada saada, ega ma midagi väga kõveraks ei sõitnud - põhja näiteks.
Kasutaja avatar
Valge Hiir
MudDrag MaaleTooja
Kontakt:

Postitus Postitas Valge Hiir »

Earl kirjutas:mu auto ei ole päris 4x4, on tavaline linnamaastur (Hyundai Santa Fe 4wd 2,0 crdi), mis aga pisut madalam ja ilmselt ka õrnem. ja tahaks teada saada, ega ma midagi väga kõveraks ei sõitnud - põhja näiteks.
No aga vaata siis põhja alla :bang: ja saadki teada.
Või oled joonlaua alla neelanud ja ei saa kummardada ?
Mud Yourself!
In mud since 1999.
Earl
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas Earl »

Valge Hiir kirjutas:No aga vaata siis põhja alla :bang: ja saadki teada.
Milleks iroonia? Mu küsimus oli suht selgelt sõnastatud eeldades vastusteks siiski vaid soovitusi/arvamusi autopesulate kohta.
Selgituseks veel, et lähen lähipäevil teenindusse (sillastend jne) ning selleks puhuks oleks ju mõistlik auto puhtaks teha.

Tänan ette kui mitte-teemasse postitused tegemata jäetakse.
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

Erilist tulemust Statoili survepesulas altpesult oodata ei maksa.
Ise olen sellistel juhtudel käinud näiteks punase tänava Hesburgeri juures olevas pesulas. Seal on eraldi survepesuga duudson, kes enne automaatpesulasse minekut auto üle siristab. Olen palunud tal alt kah nati lasta ja on hakkama saadud.

Ega jah, hooldusesse minekuks võiks auto puhas küll olla. Näitab üles autoomaniku suhtumist.
+372 5028488
Zazz
Fitting 38"

Postitus Postitas Zazz »

Valge Hiir kirjutas:
Earl kirjutas:mu auto ei ole päris 4x4, on tavaline linnamaastur (Hyundai Santa Fe 4wd 2,0 crdi), mis aga pisut madalam ja ilmselt ka õrnem. ja tahaks teada saada, ega ma midagi väga kõveraks ei sõitnud - põhja näiteks.
No aga vaata siis põhja alla :bang: ja saadki teada.
Santa fe on lihtsalt nii madal et põhja alla ei ole võimalik vaadata! :inct
Mudas alates 2000a.
Tiim ValgeHiir- Vintsmän. 2004 TR-1 III koht
Tiim MudStars/Team Radius- Tihend

www.radius.ee - CNC Treimine ja CNC freesimine
Earl
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas Earl »

tänud, jr, järgmistel kordadel lähen asja kaema. :)
seekord sain abi Jazzi Ülemiste pesulast, kus küll altpesuks eraldi tehnikat ei ole, kuid lasti survepesuri otsaga alt siiski enam-vähem puhtaks.
sunnikud aga jätsid mulle velgedesse hulga kive ja muda, nii et auto kiirusel 70 lausa hüppas käes. tuli tagasi minna.
Santa fe on lihtsalt nii madal et põhja alla ei ole võimalik vaadata!
Võibolla olen ma lihtsalt nii jäme, et ei ulatu kummardama?
muideks, masin tuli omal jalal (tõsi - veidi labidatööd abiks) välja päris korralikust august. igatahes parema poole uksed olid vastu muda - offroad masinale igapäevane rutiin aga linnadžiibile paras katsumus.

minupoolest võib teema lukku panna, kui pesulajuttu rohkem ei tule.
Viimati muutis Earl, T Apr 25, 2006 11:24 pm, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
Valge Hiir
MudDrag MaaleTooja
Kontakt:

Mine esimesse käsipesulasse ja lase auto põhi nii puhtaks küürida kui survepesuriga saab. Edaspidiseks võid soetada endale isikliku survepesuri ( juhul muidugi kui on olemas koht kus seda kasutada ) ja saad metsast tulles kohe auto mudast puhtaks pesta.

PS. Jazz on üks kallimaid käsipesulaid.

Kesklinnas ja selle lähiümbruses käsipesulad - Telemaja Faehlmani poolses küljes, Tuukri tänaval, Metodistide kiriku taga ( Statoili pesula kõrval ) Rävala parkimismajas, Sikupilli keskuse maaaluses parklas, Tselluloosi kompleksis, Ida Keskuse taga jne.
Mud Yourself!
In mud since 1999.
Kasutaja avatar
Stupiduser
Vintsmännide AÜ

Postitus Postitas Stupiduser »

Kõige sefimad on kaubanduskeskuste parklates olevad pesulad (näiteks Sikupilli Prismas): seni kuni poest õlutit ja sakusmenti ostad tehakse masin mudast puhtaks...
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

Valge Hiir kirjutas: PS. Jazz on üks kallimaid käsipesulaid.
Mina sinuga ei nõustuks. Kuniks olin Niva omanik, siis pesti seda alati sõiduauto taksi alusel (60...70 EEK), mida ei saa just kalliks pidada, set tavaliselt jätsin sinna kärutäie muda maha . :twisted:

Pealegi on need pesulad lahti ka hilistel õhtutundidel, mid on abiks, kui järgmine päev vaja puhta autoga ringi liigelda. :idea:

Siiani pole ühegi auto puhul nurisetud, et nende kanalisatsioon ära ummistub, nagu mõnes käsipesulas. (Väidetud, et liiga must auto! :shock: )
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
lok665
Fitting 38"

Postitus Postitas lok665 »

soovitan julgelt siku pesulat,endal ainult head kogemused 8)
DIESEL POWER
Kasutaja avatar
Valge Hiir
MudDrag MaaleTooja
Kontakt:

Landy kirjutas:
Valge Hiir kirjutas: PS. Jazz on üks kallimaid käsipesulaid.
Mina sinuga ei nõustuks. Kuniks olin Niva omanik, siis pesti seda alati sõiduauto taksi alusel (60...70 EEK), mida ei saa just kalliks pidada, set tavaliselt jätsin sinna kärutäie muda maha . :twisted:

Pealegi on need pesulad lahti ka hilistel õhtutundidel, mid on abiks, kui järgmine päev vaja puhta autoga ringi liigelda. :idea:

Siiani pole ühegi auto puhul nurisetud, et nende kanalisatsioon ära ummistub, nagu mõnes käsipesulas. (Väidetud, et liiga must auto! :shock: )

Et siis Niva sama suur kui Santa Fe....
Mud Yourself!
In mud since 1999.
Earl
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas Earl »

Käsipesulad vist üldiselt ei tee vahet, kas sa tahad pesta Suzuki Jimny't, Santa Fe'd või Hummerit, kõik lähevad nende hinnakirjas kategooriasse "maastur" ja see tähendab kõrgemat tariifi kui sõiduauto pesul.
Jazzi praeguses hinnakirjas on maasturi välispesu 195.- krooni, mida ei saa just odavaks pidada. Aga mulle meeldis see, et ma sain seal autot pesta ka kell 21 õhtul, siis kui teised käsipesulad kinni.
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

lok665 kirjutas:soovitan julgelt siku pesulat,endal ainult head kogemused 8)
Kui kõrge auto sinna sisse mahub? Mul reeglina mure, et LR-id ei kipu parkimismajadesse kõrguse poolest sisse mahtuma.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Vasta

Mine “Ajaviide ja muidu huvitav jutt”