Opel frontera 2.0

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
d.vin
Mudder

Opel frontera 2.0

Postitus Postitas d.vin »

tervitus
mõtlesin et kysin mis foorumi kaaslased arvavad sellest autost
ja üldiselt opelist kui maasturist ...
http://www.auto24.ee/used/783743
Ma ei sõida kiiresti.
Vaid lendan madalalt.
Kasutaja avatar
saldion
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas saldion »

K: Miks Opeli juhid üksteist teedel ei tervita?
V: Mis mõttega... õhtul teeninduses nagunii kohtuvad...

No offence :lol:
Hea sõna ja revolvriga saavutab palju rohkem kui ainult hea sõnaga!!!
NivaRunner
Mudder

Postitus Postitas NivaRunner »

1. Mootor pommikindel ja kasutusel enamus opeli mudelitel kuni 1998. Hammasrihma vahetusele ei sunni keegi mõtlema enne, kui rihm laiali(s.t klapid pähe ei satu).
2. Sillad kuni ratasteni kestavad hästi ja kuluosad ei ole kallid.
3. Selle autoga tuleks kindlasti enne ostmist käia pesulas ja vaadata, kas katuseluuk, taga "muhk", tagumine ukstihend vett peavad. Need on enamlevinud lekkekohad ja originaal tihendeid ei ole saada. Hea oleks, kui omanik on nõus ennem pesulasse sisenemist ka korraks tagumise "muhu" eemaldama, saad veenduda, et see ei ole juba silikooniga liimitud.
4. Rooste minu kogemuste põhjal neid mudeleid opelile kohaselt ei kimbuta.
5. Minul keskmine küttekulu suvel 235x75x15 Insa Turbo Saharadega 10L/100km. Sinna arvutatud mets,maantee,linn.
6. Seest võrreldes 4 ukselisega kõvasti avaram, seda just taga.
7. Kui on plaanis ka pehmel pinnasel sõita, siis originaal laiusega rehv jääb liiga kitsaks ja auto vajub koheselt põhjale kinni.

Ostsin endale sellel kevadel Spordi ja hetkel veel rahul. "muhk" pidas kenasti vett, kuni sai ta ühel ilusal päeval eemaldatud. Tagasi pannes tegin kõik pinnad puhtaks, aga enam vett pidama ei jäänud.
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”