Jeep GC ZJ 5,9 Rattalaagri vahetus

Teeme biznist? Plekk sulle kurgid mulle ja kurgivesi kolmandele. Igasugune muu biznez jutt, mis ei sobi ei Müügi ega Ostu alla või on muud pidi hämara taustaga.

Moderaatorid: jr, boob, Moderators

Kasutaja avatar
oleg p
Mudder

Postitus Postitas oleg p »

Ja kui sa Ergo ise vahetama hakkad, siis minult saad pika varrega võtme koos 36 padruniga, ka määre pole probleem :wink:
Kuid kui soe koht endal puudub, siis soovitan viia masin remondi töökotta.
V8
kadjakas2000
Rock Crawler

Postitus Postitas kadjakas2000 »

virgo kirjutas:Seda teemat lugedes tuleb välja, enamusel on kodus soe garage, 12-kant võtmed, 36 padrun pika sabaga...peale selle on veel olemas puhastusvahendid ja purgike vasemääret jne onju. :lol:

Päikest ja lund teile, armsad formelitiimist pärit kiirtehnikud.

Virgo
Päris kodus ei ole kahjuks kirjeldusele vastavat garaaži, aga kaugel ta pole ka mitte. Ja seda kaugust aitab unustada sääl seinal rippuv lõigatud servaga pooletolline 12-kant padrun. :)
Kasutaja avatar
Ergo K
Fitting 38"

Postitus Postitas Ergo K »

Vaat kus teema tekkinud ! Pidage hoogu, ma ei hakka jalgratast leiutama , kui on olemas õppind mehed ja vastavad tööriistad ! Jah, ma saaksin vahetamisega ilmselt hakkama, ka 36 padrun on kodus olemas,aga kuna ma seda teinud ei ole, siis ei hakka leiutamisele aega raiskama...eriti kui asjaga kiire ja soe garaaz puudub. Üks loll suudab rohkem rikkuda, kui 10 tarka hiljem parandada :lol:
Loodetavasti ma jõuan ikka töökotta, enne kui ratas alt lendab...see on hetkel suurim mure :P
Jeep GC 4,7 WJ 99a.
Jeep GC 2,7 WJ 02a.
Kasutaja avatar
Ergo K
Fitting 38"

Postitus Postitas Ergo K »

Rattalaager vahetatud, tänud Virgo !
Jeep GC 4,7 WJ 99a.
Jeep GC 2,7 WJ 02a.
Suletud

Mine “Bizniz”