Kas meie seltskonnas on mõnda Makita müügile lähedal seisvat härrasmeest, kes oleks ka valmid head hinda pakkuma?!
Algatuseks oles vaja rellakat, hiljem ilmselt veel üht- teist:)
Hetkel on valikusse jäänud 2 mudelit:
*9565H 125mm
ja
*9585PCV01 125mm.
Hea nõu kulub ka alati ära:)
Ette tänades,
Andres
56505886
Makita tööriistad, valimine, hinnad
Moderaator: Moderators
- atdoom
- True Off Roader!
Makita tööriistad, valimine, hinnad
Kes on päeva otsa virk nagu mesilane ja tugev kui härg, lõhub tööd nagu hobune ja õhtuks on väsinud kui koer,
see peaks loomaarsti juurde minema - võib-olla on ta eesel
Chang Ying-Yue
see peaks loomaarsti juurde minema - võib-olla on ta eesel
Chang Ying-Yue
- tarmo
- I live off from the mud
- Kontakt:
Espakis on tihtipeale Makita power-tools'idele päris head hinnad. Soovitan silmad lahti hoida.
Tarmo Toom, off-the-road alates 2003
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
- JoelH
- Fitting 38"
- Kontakt:
täpsustan hindasid,
kuigi soovitaks hoopis Milwaukeed.
kuigi soovitaks hoopis Milwaukeed.
Milwaukee, AEG, Ryobi, Homelite ja tööriistade ja aiatehnika müük, garantiiremont ja varuosad.
Kauplus: Tallinn, Kadaka tee 7/2
www.tööriistapood.ee
http://www.milwaukee.ee
53730444
Kauplus: Tallinn, Kadaka tee 7/2
www.tööriistapood.ee
http://www.milwaukee.ee
53730444
Minul on seisukoht tekkinud, et kodukasutusse ja garaai osta parem kolm (või viis) odavat ja oled palju rohkem või sees. Esiteks ei pea kettaid aina kiskuma ja lappima vaid võtad järgmise kätte ja teiseks on madalam töökindlus kompenseeritud liiasusega, töö ei jää pooleli kui midagi juhtub. Kui sul liivapaberiketas maksab mingi 40-50 eeku poes ja rellakas ise 300 siis pole vist määrava tähtsusega, kestab see kvaliteettootest sul poole vähem või ei.
Kui sa kuskil masti otsas turnid (moblad-radarid jne) ja objektile sõitmise logistika on juba teema, siis on teine asi.
Aga hobikasutusse, 300 vs 2k 125se rellaka eest maksta, no ma ei tea.
Mõte hakkas kunagi sealt liikuma, kui boschi tonnine rellakas (nojaa, ka odav juust muidugi) 2 nädalat enne garantii lõppu laiali lendas...
230stest ma parem ei räägigi. Mina koju küll omale sellist kvaliteetbrändi oma osta ei jaksa. A vahel tahaks ikka sügavamat lõiget kui vorstijupi jagu. AWD cheapod on mind ja sõpru teeninud nii et vähe pole. Ei ole softstarti jah. Jõudluses tundus ka profiriistale alla jääma kui enda oma töömeestele laenatud sai kiirema töö huvides (nende brandname'iga tekkis mingi jama, köh-köh). Aga jällegi - teenid sa sellega leiba või lõikad aastas meetri metalli-kivi heal juhul?
Pekske mind kui tahate.
Igale oma.
Kui sa kuskil masti otsas turnid (moblad-radarid jne) ja objektile sõitmise logistika on juba teema, siis on teine asi.
Aga hobikasutusse, 300 vs 2k 125se rellaka eest maksta, no ma ei tea.
Mõte hakkas kunagi sealt liikuma, kui boschi tonnine rellakas (nojaa, ka odav juust muidugi) 2 nädalat enne garantii lõppu laiali lendas...
230stest ma parem ei räägigi. Mina koju küll omale sellist kvaliteetbrändi oma osta ei jaksa. A vahel tahaks ikka sügavamat lõiget kui vorstijupi jagu. AWD cheapod on mind ja sõpru teeninud nii et vähe pole. Ei ole softstarti jah. Jõudluses tundus ka profiriistale alla jääma kui enda oma töömeestele laenatud sai kiirema töö huvides (nende brandname'iga tekkis mingi jama, köh-köh). Aga jällegi - teenid sa sellega leiba või lõikad aastas meetri metalli-kivi heal juhul?
Pekske mind kui tahate.
tegime pulli, aitab