Kukepea Rallistaar
Moderaator: Moderators
Kukepea Rallistaar
Et mis siis selle vennaga seal sai. Kui mina selja keerasin siis kõvemad karud olid asunud autot kõigutama. Mis edasi sai ?
Katsu inimene olla siis olen ka mina.
- weix2
- Fitting 44"
Jõudes autojuurde väljus noorsand autost. Rajameister kysis noorsandi käest kas kõik on ikka peaga korras? noorsand katsus pead ytles et on korras
ja pani minema.
Kui tegelane naases oma käru juurde siis jäi lolli näoga vahtima, nägu oli selline peas et ta kysis nagu endalt et kas ta ise selle katusele ajas ....

Kui tegelane naases oma käru juurde siis jäi lolli näoga vahtima, nägu oli selline peas et ta kysis nagu endalt et kas ta ise selle katusele ajas ....

Veiko Aart 51 kaksüks 740
Offroad is better road than bad road!
Asjaarmastajad 179
Offroad is better road than bad road!
Asjaarmastajad 179
Re: Kukepea Rallistaar
tundus et oli kännu peal kinni ,püüti maha kõigutada, edasi olevat olnd nii nagu movistar teatas hüppav känd ,külgtuul vms,pärast pakuti veel lahkesti et võiks aidata proovida käima tõmmata antud asendis a isand kala oma veduriga läks kogemata valele poole.K.Kotkas kirjutas:Et mis siis selle vennaga seal sai. Kui mina selja keerasin siis kõvemad karud olid asunud autot kõigutama. Mis edasi sai ?
Omaltpoolt kommentaariks et kergelt üle kurgi oleks võind ikka anda autode ja inimeste vahel kihutamise eest , aga loodetavasti pauk pani paika midagi ülakorrusel.
- totu
- I live off from the mud
Re: Kukepea Rallistaar
Ja eriti inimeste (st. meie) vahelt läbipaugutamine, sellise ASJAGA, läks hinge. Loodan et noorsandil kulub ASJA taastamiseks rohkem aega kui elementaarse mõistuse tekkimiseks.seff kirjutas:tundus et oli kännu peal kinni ,püüti maha kõigutada, edasi olevat olnd nii nagu movistar teatas hüppav känd ,külgtuul vms,pärast pakuti veel lahkesti et võiks aidata proovida käima tõmmata antud asendis a isand kala oma veduriga läks kogemata valele poole.K.Kotkas kirjutas:Et mis siis selle vennaga seal sai. Kui mina selja keerasin siis kõvemad karud olid asunud autot kõigutama. Mis edasi sai ?
Omaltpoolt kommentaariks et kergelt üle kurgi oleks võind ikka anda autode ja inimeste vahel kihutamise eest , aga loodetavasti pauk pani paika midagi ülakorrusel.
Tehtud, mõeldud.
- RAMBO
- True Off Roader!
...kuidas sai mingi vend,lihtsalt rahva vahel süüdimatult ringi kihutada???????? Kus krt siis meie armastatud politsei oli???
Turvamehed???
Mind ennast ei olnud kohal ja sellepärast sellised küsimused.
Mind ennast ei olnud kohal ja sellepärast sellised küsimused.
Veoteenus ja auto transport Raplapuksiir@gmail.com +372 567 40 725
ITst MITTE MIDAGI.
ITst MITTE MIDAGI.