4x4 Workshop
Moderaatorid: jr, Veiko, erik, Moderators
Äkki teeks esimese istumise kannus, siis oleks näha täpselt kuipaljud reaalselt kohale viitsivad tulla. Seal siis paneks paika konkreetse nimekirja ja plaani. Kas ainult 6-7 in korraga aga liiga paljukesi läheb jah läbuks. Kindlasti peaks välja mõtlema mingi osavõtutasu, esiteks on vaja austatud õpetlasi rahaga tänada ja kindlasti tekivad mingid kulutused seoses tehnika ja ruumidega.
Konkreetne asi veel, et ma saaks ajada ühe garaazhi koos tehnikaga. Tõstukid, 2 MIG keevitust, press, õhk, tööriistad. Omanik on hea tuttav aga siiski on viisakas talle veidi kaduud visata. Mulle oleks vaja siis teada, kas ajada seda välja või mitte.
Konkreetne asi veel, et ma saaks ajada ühe garaazhi koos tehnikaga. Tõstukid, 2 MIG keevitust, press, õhk, tööriistad. Omanik on hea tuttav aga siiski on viisakas talle veidi kaduud visata. Mulle oleks vaja siis teada, kas ajada seda välja või mitte.
Mulle meenub kodanik Diff'i vanematekodu (narva mnteel) vastas olev baar nimega "Bronco". Ei tea kas on veel elujõuline? Kunagi sai 4x4.ee üks esimesi koosolekuid seal tehtud. Hea on see, et kes väsinud ja turgutamist vajab saab kohe mullivanni/sauna saata tüdrukutega
mingi siuke variant tundus et oli seal võimalik.
Kas see jussi õlletuba on seal statoili vastas viimsis? See sobiks küll.

Kas see jussi õlletuba on seal statoili vastas viimsis? See sobiks küll.
+372 5028488
- Valge Hiir
- MudDrag MaaleTooja
- Kontakt:
- erik
- Aktiivne Pikendus
workshop?, et siis milleks? et kuskil bubis õlut juua? Et nagu point ära ei kao või? Kui teete õlle ürituse, siis tehke selleks uus teema. Kui räägime ala arendamisest ja tehnilise haritus taseme tõstmisest, siis kindlasti ei sobi selleks bubi. Päevakava peaks ikka olema selline, et hommikul 1-2 teemat, lõuna, veel 1-2 teemat ja alles siis õlu, saun jne. Kindlasti kaasneb sellega kulusid. Oleks tervitatav kui keegi näitaks initsatiivi ja võtaks orgunni enda peale.
Asju ehitatakse korralikult ja teemasse lähenetakse süviti!
Erik Metsis, Mudanägu aastast 1999.
Erik Metsis, Mudanägu aastast 1999.
Ei tee õlle üritust... aga ikkagi võiks enne korra kokku saada.erik kirjutas:Kui teete õlle ürituse, siis tehke selleks uus teema.
Reedel 21.04 kl 18.00 Jussi õlletoas.
Selguks konkreetne osavõtjate nimekiri ning kes edaspidi räägivad ja kes kuulavad. Teisel korrusel saab rahulikult omaette istuda.
Hetkel koos siis kuulajaid (4x4.ee kasutajanimed):
1 FB
2 seff
3 landy
4 Veiko
5 Beast
6 hanne116
7 rommi
8 diff
9 jr
10 ValgeHiir
11 lk665
12 kala
ja rääkijaid:
1 erik (keevituse abc)
2 aadu - (autoelekter)
Oletame, et kui erik näitab midagi ja rahvas midagi järgi proovida tahab, siis on 12 inimest viimane piir. Keevitustundi soovitan kõigil omale mingid kaitseprillid hankida, sest muidu pole nagu asjal mõtet kui olulisel hetkel pead silmi kinni hoidma.
taxod käivad ju!!!seff kirjutas:jussiga vist jah see jama et bussia ei õnnestu küll kuidagi ära saada sealt...Valge Hiir kirjutas:Reliikvia on norm koht. Seal ka söögid-joogid suht ok. Ja linna-liini-buss peatub otse ukse ees....
reliikviaskokk tuttav ka
JA buss sõidab ka muidu sinna ju!
56157755