See ju 27" rehv ! Sinna võib isemgi miski AT rehvi alla leida!Cruizsub kirjutas: Rehvid 215/65 R16
215/65 R 16 olemas Ins Turbo Ranger aga ka Insa Turbo Dakar
Moderaatorid: jr, Landy, Moderators
See ju 27" rehv ! Sinna võib isemgi miski AT rehvi alla leida!Cruizsub kirjutas: Rehvid 215/65 R16
Meil siin mitu kõva Panda ja Subaru meest ka, võtke need ka kamapa.helar kirjutas:olen nõus võrdluseks tulema a100 q c4 ga, tagasild lukustatav.
landy tuleb oma tavalise daatsiaga (tagasild lukustatav käsipiduriga)nali ! ei .tegelt Landi tuleks n t defekaga ja koostame erinevate rakusastmetega rajad. dacia4x4vs def,vs c4
rajaks valiks mäkketõusud ja a`la raja mis ,sõber,sinu uut silmarõõmu ei kriimustaks.
Punkte saab: raja läbimiskirus, võimekus, WOW efekt,disain jms!
ja seejuures on kindlasti võimalik see kohalikule(ja ka tarnijale) kuid ka nt autolehele artiklina maha müüa!
Nalja peab saama- Kas teeme?
Sinna võiks isegi oma käbimaasturit proovima tullaLandy kirjutas:Meil siin mitu kõva Panda ja Subaru meest ka, võtke need ka kamapa.helar kirjutas:olen nõus võrdluseks tulema a100 q c4 ga, tagasild lukustatav.
landy tuleb oma tavalise daatsiaga (tagasild lukustatav käsipiduriga)nali ! ei .tegelt Landi tuleks n t defekaga ja koostame erinevate rakusastmetega rajad. dacia4x4vs def,vs c4
rajaks valiks mäkketõusud ja a`la raja mis ,sõber,sinu uut silmarõõmu ei kriimustaks.
ja seejuures on kindlasti võimalik see kohalikule(ja ka tarnijale) kuid ka nt autolehele artiklina maha müüa!
Võin Defekaga kätt hoidma tulla küll. .
Astangul mitu lõiku, kus oksad ei sega ja mida varasemalt Linnkatega sõidetud.
Kui kuupäevad sobivad, siis võiks minu poolest küll natuke linnamaasturite võrdlusteste korraldada ning vajadusel saaks mõne autoajakirjaniku ka seltsi kutsuda ja pärast oma tegemistest näiteks autolehest lugeda.Landy kirjutas:Meil siin mitu kõva Panda ja Subaru meest ka, võtke need ka kamapa.helar kirjutas:olen nõus võrdluseks tulema a100 q c4 ga, tagasild lukustatav.
Võin Defekaga kätt hoidma tulla küll. .
Astangul mitu lõiku, kus oksad ei sega ja mida varasemalt Linnkatega sõidetud.