Teeme biznist? Plekk sulle kurgid mulle ja kurgivesi kolmandele. Igasugune muu biznez jutt, mis ei sobi ei Müügi ega Ostu alla või on muud pidi hämara taustaga.
robot kirjutas:vastan küsimusele ka siia.
näeb välja niimodi:
Mina midagi lõikama ei hakka. Hivutab metall millest ta on tehtud.
See pole metalli kiirlõikaja vaid tavaline metallitükelduspingi saetera.Peaks olema legeeritud volframi ja kroomiga ning sisaldab veel teisi metalle.Nimetatakse kiirlõiketeraseks.Neid saelehti on saada küll ja küll isegi uusi.Nende saelehtede kohta küsi mõnelt treialilt.Sellest metallist saab väga häid pussnuge.Mul omal vene ajast selliseid nuge ,ei roosteta ja väga hea teraga.
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
Samas möödus vene päritolu tera oli kodus.Paksus kyll oli 2mm vast.Peal oli mingi HSS jutt.Tegin ka noa.Ei tea kas polnud päris see materjal v6i oskusi puudu aga midagi eriliselt head sealt ei tulnud.V6rdlusmoment on siis erinevate muude pussnugadega.
Deem, ma olen seda kelgu jalga läbi puurida üritanud. Ei teadnud mina millega tegu. Peale mõningaist aega olin poolepeale jõudnud ja siis katkestasin oma tegevuse.
Kelgujalas on tõesti sigakõva materjal, looma kannatus peab olema et auk läbi puurida.
Lähen nädalavahetusel maale, mälu järgi peaks olema kuskil üks jupp. Kui üles leian annan teada.
Ma tahtsin sellest kelgu jalast audi ABH V-mootori nukkvõlli vag-tool'i teha. Sel hetkel tundus see kelgu jalg just selleks õige olema.
Puurimise käigus panin tähele, et oleks see kelgu jalg nagu mingi kihiline olnud. Alguses puur võttis, kuid keskele jõudes oli valmis. Ei aidanud puuri teritamine ega midagi. Suht mõttetu tegevus oli. Poolikust august oli näha metalli värvuse muutust, täpselt ei tea, kas see tuli puuri otsast sinna, või ongi see kelgu jalg kuidagi kihiti.
PARUN kirjutas:Ma tahtsin sellest kelgu jalast audi ABH V-mootori nukkvõlli vag-tool'i teha. Sel hetkel tundus see kelgu jalg just selleks õige olema.
Puurimise käigus panin tähele, et oleks see kelgu jalg nagu mingi kihiline olnud. Alguses puur võttis, kuid keskele jõudes oli valmis. Ei aidanud puuri teritamine ega midagi. Suht mõttetu tegevus oli. Poolikust august oli näha metalli värvuse muutust, täpselt ei tea, kas see tuli puuri otsast sinna, või ongi see kelgu jalg kuidagi kihiti.
Kelgu jalas pole kihiti ,lihtsalt puurimise käigus kipub karastuma ja puur ei võta.Kelgu jalas on vedruterasest.Puurimine peab toimuma hästi väikeste pööretega ja terava puuriga ning ei tohi lasta kuumeneda,siis ei juhtu midagi.Kui juba poole augu pealt enam ei võta,siis on juba ära karastunud ja otsi teine koht kuhu puurida.
Sama asi juhtub vedrulehe puurimisega .
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.