Cabrio katus talvel

Oled huviline ja alles avastad enda jaoks 4x4 maailma või oled juba tõsine remondimees ning soovid jagada oma teadmisi siis siin saab küsida abi ja ka vastata tehnilist laadi küsimustele.

Moderaatorid: jr, Maasturid, margus4x4ee, boob, Stupiduser, Veiko, hulkur, kala, ennukas, Daniel, erik, Moderators

Vasta
henry672
Got ARB and Nitrous?

Cabrio katus talvel

Postitus Postitas henry672 »

Kuna talveks jätan lageda taeva alla seisma ühe riidest katusega kabrioleti siis uuriks järgnevat, loogika ütleks et hea oleks katus kokku teha mingi vetthülgava ainega siis mis inimesed arvavad, kas selline tegevus on otstarbekas või mitte?Ja kui on siis mis aine see olla võiks ?Käisin mõnes autokeemiaga tegelevas firmas ja mingit spets ainet selleks olemas ei ole , endal käis peast läbi jalatsihoolduses kasutatav aqua stop või mingitsorti hülgerasv :D , kevadel võiks muidugi katus endiselt ilus olla mitte kuidagi laiguline :)

Ootan arvamusi
Chero..
Kasutaja avatar
heints
True Off Roader!

Postitus Postitas heints »

Mul vist juba aastat 5 üks kaltsust katusega mazda tagavaraautoks ja pole midagi katusele määrind. Samas pole märgata olnud ka mingeid muutusi katuse värvis.
Ifa l60 9,6d
Heints 55 36 944
Kilpkonn
Fitting 38"

Postitus Postitas Kilpkonn »

henry672
Got ARB and Nitrous?

Oli mõttes selline asi , aga kas see niiskust sinna alla ei kogu ja kevadeks hallitab?Tekkis selline mõttekäik lihtsalt
Chero..
andrusr
Fitting 44"

Postitus Postitas andrusr »

Hülgerasv ikka parim, kui muidugi linnud seda ära ei noki. Võibolla jätta muusika autosse mängima- see peletab linnud eemale.

Tegelt võiks peale panna plaststange hooldusvahendit, see hülgab vett ja jätab kaitsva kihi peale.

Tervitustega
Kasutaja avatar
Bill
Rock Crawler

Postitus Postitas Bill »

Siukest katet nagu eespool ära kindlasti pane.Nagu sa isegi arvasid, siis korjab ta sinna alla niiskust mida se kate enam välja ei lase.Kevadeks oleks see nii hallitanud, et sealt saaks penitsilliini toota :evil: .Lihtsalt hoia puhtana ja kui leiad mingit spets vaha peale kandmiseks, siis oleks veel parem.
koppees
Fitting 38"

Postitus Postitas koppees »

Metsamehed kasutasid mingit vedelikku mida pritsiti turvariietele,et need vett peaksid.Küsi saepoodidest.
Kui mul on aega,olen normaalne.Aega aga kahjuks pole.tel 56889722
tanel
Rock Crawler

Postitus Postitas tanel »

Mille peale mulle meenub, et fjällraveni matkapükstele annab veekindluse poes müüdav "seep", nühid üle ja annad kuuma fööni või äärmisel juhul ettevaatlikult priimusega, oli instruktsioonis. Mine uuri matkaspordist või kuskilt. Kui katus juba libedam ja mingi kihiga kaetud siis ei pruugi see seda vahaklotsi enam muidugi hästi külge võtta...
Aga üldiselt ma arvan et pole ülearu mõtet põdeda, kabriote katused võiks olla arvestatud vihmale ja lumele. Lükka suurem lumi maha vahel ja kogu moos. Või et kui auto on põdemist väärt, rendi mingi garaažiboks.
tegime pulli, aitab
Kasutaja avatar
martins
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas martins »

Kilpkonn kirjutas: Pilt

Vähe sellest et see niiskust kogub rikub see su värvi ka tagatippu. Tuulega hakkab nühkima nii et vähe pole.
kylminaator
Mudder

Postitus Postitas kylminaator »

Olen kuulnud et osad määrivad oma katuseid johnsoni beebiõliga. Endal kogemused puuduvad.
tanel
Rock Crawler

Postitus Postitas tanel »

kylminaator kirjutas:Olen kuulnud et osad määrivad oma katuseid johnsoni beebiõliga. Endal kogemused puuduvad.
See on hea tumedale vinüül/kaltsukatusele värskema välimuse andmiseks, veekindluse koha pealt ma ei usu et sest tolku on.
Tikutakus vist vanaisa õpetas seda, proovisin järele kunagi wranku kaltsukatuse peal, sai kena küll.
tegime pulli, aitab
daloc
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas daloc »

Kui ma õieti mäletan, siis BMW UM-is oli spets.komplekt cabrio katuse hoolduseks. Kui asi aktuaalne siis uuri sealt...
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

daloc kirjutas:Kui ma õieti mäletan, siis BMW UM-is oli spets.komplekt cabrio katuse hoolduseks. Kui asi aktuaalne siis uuri sealt...
Räägi kasutajaga "aadu" ehk saab sinu jaoks seal hinda painutada!
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
henry672
Got ARB and Nitrous?

Tänan kõiki vastuse eest, teema vägagi aktuaalne ja sain palju häid ideid nüüd asun teostama , eks kevadel räägin kuidas õnnestus :)
Chero..
MaxL
Mudder

Postitus Postitas MaxL »

Liqui Moly-l on olemas vahend katuste hooldamiseks ja niiskuse tõkkeks.
Puhastusaine 1593
Niiskse eest kaitsev aine 1594
Vasta

Mine “Hooldus ja Remont”