Ootan arvamusi
Cabrio katus talvel
Moderaatorid: jr, Maasturid, margus4x4ee, boob, Stupiduser, Veiko, hulkur, kala, ennukas, Daniel, erik, Moderators
Cabrio katus talvel
Kuna talveks jätan lageda taeva alla seisma ühe riidest katusega kabrioleti siis uuriks järgnevat, loogika ütleks et hea oleks katus kokku teha mingi vetthülgava ainega siis mis inimesed arvavad, kas selline tegevus on otstarbekas või mitte?Ja kui on siis mis aine see olla võiks ?Käisin mõnes autokeemiaga tegelevas firmas ja mingit spets ainet selleks olemas ei ole , endal käis peast läbi jalatsihoolduses kasutatav aqua stop või mingitsorti hülgerasv
, kevadel võiks muidugi katus endiselt ilus olla mitte kuidagi laiguline 
Ootan arvamusi
Ootan arvamusi
Chero..
Siukest katet nagu eespool ära kindlasti pane.Nagu sa isegi arvasid, siis korjab ta sinna alla niiskust mida se kate enam välja ei lase.Kevadeks oleks see nii hallitanud, et sealt saaks penitsilliini toota
.Lihtsalt hoia puhtana ja kui leiad mingit spets vaha peale kandmiseks, siis oleks veel parem.
Mille peale mulle meenub, et fjällraveni matkapükstele annab veekindluse poes müüdav "seep", nühid üle ja annad kuuma fööni või äärmisel juhul ettevaatlikult priimusega, oli instruktsioonis. Mine uuri matkaspordist või kuskilt. Kui katus juba libedam ja mingi kihiga kaetud siis ei pruugi see seda vahaklotsi enam muidugi hästi külge võtta...
Aga üldiselt ma arvan et pole ülearu mõtet põdeda, kabriote katused võiks olla arvestatud vihmale ja lumele. Lükka suurem lumi maha vahel ja kogu moos. Või et kui auto on põdemist väärt, rendi mingi garaaiboks.
Aga üldiselt ma arvan et pole ülearu mõtet põdeda, kabriote katused võiks olla arvestatud vihmale ja lumele. Lükka suurem lumi maha vahel ja kogu moos. Või et kui auto on põdemist väärt, rendi mingi garaaiboks.
tegime pulli, aitab
-
kylminaator
- Mudder
See on hea tumedale vinüül/kaltsukatusele värskema välimuse andmiseks, veekindluse koha pealt ma ei usu et sest tolku on.kylminaator kirjutas:Olen kuulnud et osad määrivad oma katuseid johnsoni beebiõliga. Endal kogemused puuduvad.
Tikutakus vist vanaisa õpetas seda, proovisin järele kunagi wranku kaltsukatuse peal, sai kena küll.
tegime pulli, aitab
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
Räägi kasutajaga "aadu" ehk saab sinu jaoks seal hinda painutada!daloc kirjutas:Kui ma õieti mäletan, siis BMW UM-is oli spets.komplekt cabrio katuse hoolduseks. Kui asi aktuaalne siis uuri sealt...
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi