12 000 lbs vints UK-st
Moderaator: Moderators
No tegelikult see tõmbejõud ongi sümboolne näitaja, põhiline on vintsi kiirus koormuse all ja seega üks on lihtsalt parem hiinakas kui teine. Lisaks veel uskumatu aga ka hiinlased peavad oma toodetele garantii andma ja kehv mootor lihtsalt peab aeglase ülekandega kauem vastu. Kokkvõttes nagunii toodetakse kõik hiinas, küsimus on toodete kaasaegsuses ja kvaliteedikontrollis. Isegi Warn on juba pikalt hiinast juppe tellinud ja sellegipoolest veel oma ala liiderraulex kirjutas:Kuhu kaob Hiina vintsil energia?Mähiste soojuseks?Mõlemil on 5,5 HP mootor,smitti 8000 lbs 2,6 m/min läbi ploki oleks ju 16 000 lbs 1,3 m/min.rommi kirjutas:Igaks juhuks pööran veel tähelepanu sellele et need hiina 12K vintsid on rõvedalt aeglased.
Line Speed - Full Load 1.0 m/min
8K smitti on üle 2x kiirem:
Line Speed - Full Load 2.6 m/min
http://www.smittybilt.com/docs/new_prod ... chxrc8.pdf
Hiinakal 12 000 lbs ja kõigest 1m/min ,seega1,73 kordne erinevus.Kui tehnilised andmed on õiged, siis peaks hiinakas üsna ruttu sulama hakkama.
Ütle mulle ka, kus kohast sa saad nii odava transpordi 40kg kaaluvale asjale? +toll +impordimaks +käibemaks +terminalitasudhenry672 kirjutas:Selles hinnas eriti vist mitte jah, usast see 8000lbs on enamvähem samas hinnas koos toomisega aga nagu ma arusaan siis see samamoodi hiinakas ja pole erilist vahet?
+372 5028488
Krt jubepalju makse tuli sul kirja , ise olen ebayst tellinud juppidena nüüdseks juba peaaegu terve tsikli
eks oleneb muidugi kust nurgast sa tellid ka aga USPS on toonud kõik jupid kohale ca kahe nädalaga ja ebay hinnale+transale on ainult 20% käibekat otsa pandud , mille maksan kohalikus postkontoris.Alguses suhtusin küll veidi kahtlevalt aga peale esimest ostu oli küll wow it`s that easy ja nüüd ikka kammin seda ebayd.
Vints maksab siis 299x11,4=3408 eeki Transat maksin viimati 21kg kaaluva paki eest 110 USD-i , vints on jah tõepoolest raskem ja ilmselt maksab rohkem , ei usu eriti et ta üle 200 dollari maksab aga kurat seda teab.Aga jah sul on õigus koos riigi osaga (20%) tuleb hinnaks sellele 3400 eeki vintsile ligi 6000 raha umbakaudu, ei viitsi praegu arvutada .
Samas UK-st mis on ka palju lähemal olid mehed valmis vintsi saatma 40 poundi eest ...kas sealt ka Eesti riik midagi nõuab ei tea kuna pole sealt midagi tellinud veel.
Vints maksab siis 299x11,4=3408 eeki Transat maksin viimati 21kg kaaluva paki eest 110 USD-i , vints on jah tõepoolest raskem ja ilmselt maksab rohkem , ei usu eriti et ta üle 200 dollari maksab aga kurat seda teab.Aga jah sul on õigus koos riigi osaga (20%) tuleb hinnaks sellele 3400 eeki vintsile ligi 6000 raha umbakaudu, ei viitsi praegu arvutada .
Samas UK-st mis on ka palju lähemal olid mehed valmis vintsi saatma 40 poundi eest ...kas sealt ka Eesti riik midagi nõuab ei tea kuna pole sealt midagi tellinud veel.
Chero..
On vahe, kas saadab USA'st firma või eraisik ning kuidas kaup sealt välja deklareeritakse. Ise ma neid makse välja ei mõtle, seda on teinud Eesti riik. Olles nüüdseks 2.5 aastat igapäevaselt USA'st asju toonud, siis olen nii mõnigi kord pidanud aru andma tollis miks nii ja miks naa. Üldiselt kui korra paar, või isegi kümme korda jutti pääsed ja kaupa ei deklareeri, sest saatjaks oli seal eraisik ning kauba väärtus oli allapoole deklareerimist nõutava kauba väärtuse, siis üheteistkümnendal korral võetakse sind ikka pihtide vahele. Asi läheb nii kaugele, et tollist helistatakse sulle ja küsitakse, et "Kas teie olete teinud krediitkaardiga ostu sellise isikuna ning kas Te ootate USA'st saabuvat kaupa?" "Te ikka teate, et peate selle kauba ka ära deklareerima jah?" Põhimõtteliselt kui kaup läheb punasesse koridori ja kontrolli alla ning kauba paberid on puudulikud ja väärtus kaheldav, siis neil on omad allikad kaubale väärtuse andmiseks ja nii on juhtunud, et minu 1500 krooni maksvad poolteljed on saanud väärtuseks 10000 krooni ja maksud tuleb maksta 10000 krooni pealt.henry672 kirjutas:Krt jubepalju makse tuli sul kirja , ise olen ebayst tellinud juppidena nüüdseks juba peaaegu terve tsikli
EU siselt ei lisandu mingeid makse.
+372 5028488
Nii sain viimase info siis UK-st
Tellimiseks on aega 10.novembrini , endale tellin ja on sõnumitena tulnud veel ca 6 vintsisoovijat .Eks ennem tellimist siis täpsustame ja suhtleme kõigiga aga lõppkuupäev on 10. november mis ajaks kõik peavad otsusele olema jõudnud .
Tellimiseks on aega 10.novembrini , endale tellin ja on sõnumitena tulnud veel ca 6 vintsisoovijat .Eks ennem tellimist siis täpsustame ja suhtleme kõigiga aga lõppkuupäev on 10. november mis ajaks kõik peavad otsusele olema jõudnud .
Viimati muutis henry672, E Jaan 17, 2011 6:46 pm, muudetud 1 kord kokku.
Chero..
henry672 kirjutas:Selles hinnas eriti vist mitte jah, usast see 8000lbs on enamvähem samas hinnas koos toomisega aga nagu ma arusaan siis see samamoodi hiinakas ja pole erilist vahet?
No andmetelt on Smitty siiski ikka parem, reaalses elus pole ise proovinud.
Päris samas klassis toomine ei ole... vintsi transa usast läheb vähemalt 150$ kui tross maha võtta.
Üldiselt on jaagu jutt õige va see pooltelgede asi pisut paneb imestama
raulex kirjutas:Et nagu ühe vintsi transa 40 poundi ja pool alusetäit ikka 40 poundi iga vintsi kohta?Transa pealt peaks grupiostul ikka säästu tulema või saadavad nad paki igaühele koju?
Ehk siis jah, ilmselt kui osta need juriidilise isikuna ja mingi alusena lasta tuua siis kindlasti oleks hind soodsam.Delivery to Estonia would be 40GBP, for any of the winches.
Kuna mina ostan endale eraisikuna ja ka teistele soovijatele olen valmis ostma - kuna 1 maksmina ja 1 järgi minemine ei ole liiga palju palutud siis ei hakka ise otsima mingeid kanaleid kuidas need vintsid Eesti saada vaid lepin nendepoolse pakkumisega kuna lihtsalt ei oska otsida ja ei viitsi vägapalju oma ajast ka sellele pühendada.
Eraldi postiga koju soovid saada seda vintsi siis pead kahjuks ise tellima, mina tellin need Tallinna, toon kaubikuga peterburi tee 73 ja siis jaotan laiali,kuna firma autod liiguvad üle Eesti siis saan ka kaugematesse nurkadesse kaasa anda selle vintsi..
Henri
Chero..