K:Jeep Cherokee 92 a soojuratikas (salongiratikas)
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
K:Jeep Cherokee 92 a soojuratikas (salongiratikas)
Noo nagu öeldakse et küsja suupihta ei lööda siiis veel üks küsimus
autose ajab sissse tosooli ja arvan et viga on soojus radikas et kas keegi osab öelda palju ma pean autot lammutama ,et sinna juurde pääseda .
Tänud !!
autose ajab sissse tosooli ja arvan et viga on soojus radikas et kas keegi osab öelda palju ma pean autot lammutama ,et sinna juurde pääseda .
Tänud !!
Niipalju kui mina tean (oma 1988 aasta mudeli kohta), tuleb armatuuri alumine paneel ja kõrvalsõitja uksest eespool asuv seinapaneel lahti võtta. Kui sul inglise keel sujub, juhiseid leiad siit: http://autorepair.about.com/library/faqs/bl566h.htm
Vanatehnika fänn. Jeep XJ Cherokee 1988, Peugeot 405 1993.
Sai eelmine talv just tetud see vahetus nii et, soovitan ka keskkonsooli ära võtta. Aga jah inglise keelsed näpunäiteid saab siit -
http://www.naxja.org/forum/showthread.p ... eplacement
http://www.naxja.org/forum/showthread.p ... eplacement
Jeep Grand Cherokee Overland 2014
ex Hyundai Santa Fe '06 & Hyundai IX55 '09
ex Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD '02, 2" tõste & all 245x75R16 ehk 31"
ex Jeep Cherokee Country Club 4.0 '90 4" tõste + 31" Nexen Roadian MT
5 tundi kulus lahti ja kokku panekuks, sest poldid kapoti all ei tahtnud korralikult lahti tulla ja veel pidi kondi voolikud ka lahti ühendama. Salongis peale poltide lahti laskmist ei liikunud kondi radikas ja muu soenduse asjad kuhugi vaid alles peale mingite paigaldus lintide läbi lõikamist. Ise tegin just selle esimese õpetuse järgi, mille ma eelmises postituses postitasin. Kuna ei olnud võimalust läpakat ega printerit kasutada siis sai oma nutitelefoni ekraanilt pilti jälgides töö ära tehtud.
Jeep Grand Cherokee Overland 2014
-
davidsoniharald
- Got ARB and Nitrous?
Umbes radika saad läbi pesta ilma, et peaksid seda maha võtma. Mina endal tegin niimoodi ja asi sai hea.KimmoL kirjutas:@zyon: Kas sul sujus see operatsioon naxja esimese või teise variandi järgi? Endal ilmselt tuleb asi enne talve tulekut ette võtta (radikas ei leki, aga on umbes) ja oleks tore teada, milleks valmistuda.
Üldiselt tsikliinimene, aga kodutee vajab Jeepi.
ibra kirjutas: Kui ta tervest peast on katki läinud siis vaevalt ta kokkukeevitatult peab.
Läbi pestud kaks korda, katlakivieemaldi ja äädikaga, aga soojust ikka ei tule. Noh, mingil määral tuleb küll, aga -20 juures sõidad kindad käes ja müts peas uduste klaasidega.
Radika vahetus seega tõenäoline lahendus. Ventilaator puhub ilusti, seal probleemi ei tohiks olla. Teab keegi, kas vaakumisüsteem võiks kuidagi soojamure põhjuseks olla (vaakumi hingeelu mulle siiamaani mõistmatu)? Või kust otsida nõrki kohti?
Radika vahetus seega tõenäoline lahendus. Ventilaator puhub ilusti, seal probleemi ei tohiks olla. Teab keegi, kas vaakumisüsteem võiks kuidagi soojamure põhjuseks olla (vaakumi hingeelu mulle siiamaani mõistmatu)? Või kust otsida nõrki kohti?
Vanatehnika fänn. Jeep XJ Cherokee 1988, Peugeot 405 1993.