Rehvivahetust Tallinnas
Moderaatorid: jr, boob, Moderators
Rehvivahetust Tallinnas
Soov oleks vahetada järgmise nädala algul - esmaspäeval - 2 auto rehvid.
Tallinnas.
Mõlemad 15".
Ühed valud, teised plekid.
Kes pakub teenust ?
Tallinnas.
Mõlemad 15".
Kes pakub teenust ?
- totu
- I live off from the mud
Teenus ise (2 autot kokku)700.- koos raskustega (valudele uued, liimitavad, plekkidele vanad). Kui naabrid ka oma 8 autoga kampa tulevad siis kohalesõidu eest lisa ei küsi. Kaardimakset ei ole, tseki saab, käive hinnas.rmann kirjutas:Mis selline teenus maksaks ?totu kirjutas:Kas tulen koju kohale, töökojaga?
Ütleme ilma balanseerimise raskusteta ?
5038631
Tehtud, mõeldud.
rmann kirjutas: Mis selline teenus maksaks ?
Ütleme ilma balanseerimise raskusteta ?
Sellest mina kui teenusepakkuja aru ei saa, miks seda tasakaalude värki eraldi mainitakse ja suuremates kohtades selle eest otsa keevitatakse.totu kirjutas: .... koos raskustega (valudele uued, liimitavad, plekkidele vanad)
Mina väldin igasuguseid lisatasusid kõikvõimalike rehvipuhastuste, raskuste ja krt teab mille eest veel. Kõiksugu "hinnad alates" plakatid on puhas kliendipettus-kui töö tehtub selgub ikkagi, et "hinnad alates 200.-" -st on sujuvalt saanud 400-500 eeku. Aga vaba maa ja vabad inimesed ja vaba valik.
Ühesõnaga kui mina ütlen, et kogu muusika 300.- siis see ka seda tähendab.
PS. See otsakeevitamise jutt oli puhas emotsioon ja ei kehti totu kohta.
PS2 Kaardimakset ei ole, kuid loomulikult saab arve, ülekandega tasuda jne. Kõik mis ausale ärile kohane.
Parimat
Virgo
Mudas alates 2003.
- totu
- I live off from the mud
Seda minagi, üks hind on plekile ja löödava raskusega valule ja teine liimitava raskusega valule. Paljud väidavad et alati tuleb ("kvaliteedi ja töökultuuri" huvides) ka löödavad raskused uued panna. Kui klient seda soovib ja selle eest lisaraha pakub- miks ka mitte aga see peaks olema kliendi valik. Liimitav raskus iseenesest maksab arvestatavalt, nõuab kuiva ja puhast veljepinda ja sellest ka hinnavahe. Kui rehv on auklik ja nõuab täiendavat remonti on lisaraha põhjendatud ja tavaliste hindade juures on selline remont teenusepakkujale "kahjulikum" kui puhas rehvivahetus (reeglina kr./h on väiksem).
Tehtud, mõeldud.
53427177 Kaarel, helista ja küsi, ta oli vist Pärnu mnt. sada midagi, ütle et Põlvast anti nr ja küsi palju maksab, kui palju küsib anna teada ma õpetan teda.
P.S. Meil Põlvas on üks selline rehvivahetus kes küsib liimitava raskuse eest 1.-/1g juurde lisa valuveljevahetusele.
Ja mul ka reklaami peal hind koos loosungiga alates kuid minu puhul tähendab see mitte alghinda vaid 12-13" plekkvelgedel jooksu vahetust.
Endal mul pole vahet kas ma vahetan plekkidel või valuvelgedel ja iseenesest on ka ratta suuruse vahe ju lihtsalt kaalus kui on mingigi pink aga turu pärast peab ise ka natuke sulanduma.
P.S. Meil Põlvas on üks selline rehvivahetus kes küsib liimitava raskuse eest 1.-/1g juurde lisa valuveljevahetusele.
Ja mul ka reklaami peal hind koos loosungiga alates kuid minu puhul tähendab see mitte alghinda vaid 12-13" plekkvelgedel jooksu vahetust.
Endal mul pole vahet kas ma vahetan plekkidel või valuvelgedel ja iseenesest on ka ratta suuruse vahe ju lihtsalt kaalus kui on mingigi pink aga turu pärast peab ise ka natuke sulanduma.
Kui kuidagi ei saa, siis kuidagi ikka saab!
5138027
5138027
Re: Rehvivahetust Tallinnas
Minu käest saad alega ja arvega 650 kokku.Asun Õismäelrmann kirjutas:Soov oleks vahetada järgmise nädala algul - esmaspäeval - 2 auto rehvid.
Tallinnas.
Mõlemad 15".
Kes pakub teenust ?
http://www.olympiccar.com
http://www.pulmasoidud.eu
TR1 Team Tango, piloot. TR1 2007 III koht, Balti Karikas 2007 III koht.
Tel: 56 200 666
http://www.pulmasoidud.eu
TR1 Team Tango, piloot. TR1 2007 III koht, Balti Karikas 2007 III koht.
Tel: 56 200 666