Jeep GC 96a soojendus

Moderaatorid: jr, vtl, Moderators

Vasta
varps
Mudder

Jeep GC 96a soojendus

Postitus Postitas varps »

Talv tulemas ja nüüd oleks vaja GC 96a 5,2l soojenduse süsteem üle vaadata, sest eelmistel talvedel ei ole õhuavadest korralikult sooja tulnud. Puhub korralikult, kuid ei tule väga sooja õhku. Ilmselt ei saa probleem olla ummistunud (väliselt) soojendusradikas, sest puhub korralikult. Radikasse minev ja väljuv toru on kuum. Kas võib probleem olla mingis õhuklapis, mis on probleemiks uuematel Jeep-del. Mootori töötemperatuur on normis (seier ilusti püsti).
torupilli juss
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas torupilli juss »

Mul XJ cherol sama pull - Radikasse minevad-tulevad torud on küll kuumad, aga korralikku kuuma tuppa ei tule.

Sellegipoolest võib seesinane soojendusradikas olla osaliselt umbes - kuum vedelik lihtsalt ei liigu enam kogu radika olatuses, vaid ainult seal, kust veel läbi mahub, seetõttu ei soojenda ka sissetulevat õhku päris nii hästi nagu peaks.

Või on veel mingeid variante? Kõigil oleks hea meel, kui ma ei peaks seda majandust seal lahti kangutama hakkama...

Mul asi paranes vedelikuvahetuse ja süsteemi loputamisega, aga HEAKS seda tulemust veel hinnata ei saa. Peaks selle raadika eraldi ette võtma, aga vana chero jahutusvedelikuga plätserdamine on sihukene N.U.S.S., et lükkan seda mõnuga edasi..
Vasta

Mine “Chrysler / Jeep / Wrangler”