Chevy Blazeriga väiksesed mured.
Moderaatorid: margus4x4ee, Daniel, Moderators
Chevy Blazeriga väiksesed mured.
Tere.
Olen värske Blazeri omanik, mis väljalastud 98 aastal. Samas ka värske usa auto omanik, eelnevalt pikka aega saksa ruunasid käulanud.
Uuel raual aga väiksed probleemid, millele ma lahendust ei saanud.
Copy/paste teisest foorumist, kus siiani pole keegi midagi kosta osanud.
Nii, 2 proleemi, mida ma lootsin, et sai lahendatud, jätkavad siiski vapralt toimetamist.
Nimelt 3 - 4 korral on käivitamisel jäänud security kiri vilkuma ja ei lase autot käivitada. Kulub oma 10 - 15 minutit ja pikemat puldi nupu toksimist, kui saab mootori taas tööle. On säranud see kiri ka sõidu ajal ja sõidu ajal ka põlema läinud, kuid seisma pole auto sellepärast jäänud. Vahetasin puldi patarei ära, paar päeva toimetas ilusti, kuni lõi sõites jälle vahelduva eduga security põlema ja ülejärgmine hommik auto taas ei käivitunud kohe. Leidsin googeldades küll infot, aga inglise keel nii tasemel ei ole, seega loodan teie abile.
Teine jant on esikojameestega. Mingi hetk nad ei taha liikuma hakata. Käega aidates hakkavad jälle toimetama. Hoovastik sai määritud, aga nagu näha, siis kasu ei olnud. Kojameeste mootori juurest paistis peale kaane maha võtmist mingi trükiplaat, mida eemaldama esialgu ei hakanud, lootuses, et hoovastike määrimine toob edu.
Olen värske Blazeri omanik, mis väljalastud 98 aastal. Samas ka värske usa auto omanik, eelnevalt pikka aega saksa ruunasid käulanud.
Uuel raual aga väiksed probleemid, millele ma lahendust ei saanud.
Copy/paste teisest foorumist, kus siiani pole keegi midagi kosta osanud.
Nii, 2 proleemi, mida ma lootsin, et sai lahendatud, jätkavad siiski vapralt toimetamist.
Nimelt 3 - 4 korral on käivitamisel jäänud security kiri vilkuma ja ei lase autot käivitada. Kulub oma 10 - 15 minutit ja pikemat puldi nupu toksimist, kui saab mootori taas tööle. On säranud see kiri ka sõidu ajal ja sõidu ajal ka põlema läinud, kuid seisma pole auto sellepärast jäänud. Vahetasin puldi patarei ära, paar päeva toimetas ilusti, kuni lõi sõites jälle vahelduva eduga security põlema ja ülejärgmine hommik auto taas ei käivitunud kohe. Leidsin googeldades küll infot, aga inglise keel nii tasemel ei ole, seega loodan teie abile.
Teine jant on esikojameestega. Mingi hetk nad ei taha liikuma hakata. Käega aidates hakkavad jälle toimetama. Hoovastik sai määritud, aga nagu näha, siis kasu ei olnud. Kojameeste mootori juurest paistis peale kaane maha võtmist mingi trükiplaat, mida eemaldama esialgu ei hakanud, lootuses, et hoovastike määrimine toob edu.
Chevy Blazer 4.3 98'
Re: Chevy Blazeriga väiksesed mured.
Olen endise blazeri omanikuna su teemat jälginud SR foorumisHarryR kirjutas:Tere.

Exid:Frontera´95, Blazer´97,Ranger´03,Pajero´93,Galloper´98,Ranger´08, XC90´03
Hetkel Isuzu Trooper ja RX400h
Hetkel Isuzu Trooper ja RX400h
Re: Chevy Blazeriga väiksesed mured.
Diagnostika jutt käis mille kohta?igiliikur kirjutas:Olen endise blazeri omanikuna su teemat jälginud SR foorumisHarryR kirjutas:Tere.
Edu
Heas mõttes loomulikult
Mina omale endisele(hakkas 20 sajale võtma), sebisin diagnostika jublaka(näitab ka teisi autosid), tuli välja, et pisike vaakum annab natu läbi( veakood ütles seda)
Paar liigutust ja asi ok jälle

Chevy Blazer 4.3 98'
Aga mis see "rohi" selle vastu on? Nüüd paar hommikut ilusti käivitunud, kuid eelneva kogemuse põhjal pean homme-ülehomme varem ärkama.jr kirjutas:Security tuli põleb sellepärast, et süütelukk ei saa võtmega ühendust. Võtme sees on takistis, mis peab vastama ajusse salvestatud väärtusega.
Chevy Blazer 4.3 98'
rohi on lihtamas-lihtsam. võta armatuurialt kate maha ja siis otsi orazis rüüs juhtmepaari. kui leitud siis lõika rüü lahti ja ühenda nende kahe valge juhtme vahele takisti. takisti peab olema võimalikult täpse takistusega ja takistuse täpse suuruse mõõdad võtme kiibilt. üks testri ots ühele, teine teisele poole võtit (kiipi) ja tehtud!HarryR kirjutas:Aga mis see "rohi" selle vastu on? Nüüd paar hommikut ilusti käivitunud, kuid eelneva kogemuse põhjal pean homme-ülehomme varem ärkama.jr kirjutas:Security tuli põleb sellepärast, et süütelukk ei saa võtmega ühendust. Võtme sees on takistis, mis peab vastama ajusse salvestatud väärtusega.
rohkem rauda!
tel. 55684846
tel. 55684846