pajero puterdab külmkäivitusel.2.8 96.a.
Moderaatorid: Maasturid, Moderators
pajero puterdab külmkäivitusel.2.8 96.a.
ise arvan et pihusti otsad ära aga ehk keegi oskab täpsemalt öelda.
mootor ei käi õieti umbes pool minutit,kui kaasi ei pane aga kui korra kaasi annad sis hakkab enam vähem normaalselt käima ja see kõik ainult siis kui hommikul käima paned,päevapeale on kjuba ok kui mootor korra soojaks sõidetud.
oskab sis keegi infot anda millest alustada ja kus oleks normaalne töökoda,kus vennad ikka teavad ka mida teevad.
sobivad nii tartu kui ka tlna variandid.
ei leidnud siit foorumist linki ka kes tegelevad pihustitega ja myygiga
sry,olen värske pajero omanik ja 4x4 kasutaja.
mootor ei käi õieti umbes pool minutit,kui kaasi ei pane aga kui korra kaasi annad sis hakkab enam vähem normaalselt käima ja see kõik ainult siis kui hommikul käima paned,päevapeale on kjuba ok kui mootor korra soojaks sõidetud.
oskab sis keegi infot anda millest alustada ja kus oleks normaalne töökoda,kus vennad ikka teavad ka mida teevad.
sobivad nii tartu kui ka tlna variandid.
ei leidnud siit foorumist linki ka kes tegelevad pihustitega ja myygiga
sry,olen värske pajero omanik ja 4x4 kasutaja.
Kas google ei aita we
Pakun,et Karla Auto on yks koht kus lasta teha,endal kokkupuuteid ei ole nendega olnud aga pole ka midagi halba kuulnud nende kohta,pigem ikka head.
http://www.karla.ee/
Pakun,et Karla Auto on yks koht kus lasta teha,endal kokkupuuteid ei ole nendega olnud aga pole ka midagi halba kuulnud nende kohta,pigem ikka head.
http://www.karla.ee/
- Maasturid
- Legod Varuosadest
- Kontakt:
Tallinnas soovitan www.jassiauto.ee
http://www.maasturid.ee
*Toomas Kärp = Maasturid = Radadel aastast 2004
* Wildtrak 2.0 Bi-turbo
* LC120
*Toomas Kärp = Maasturid = Radadel aastast 2004
* Wildtrak 2.0 Bi-turbo
* LC120
üks variant veel küünalde kontrolliks, lased kolm korda küünlaid, siis lääd kapotialla ja katsud sõrmega lihtsalt küünla korpust, korras küünlal läheb ilusti soojaks, kui kutu siis 2 varianti, kas läheb korpus päris tuliseks või on täitsa külm.
Tartust saad pihusi otsa www.diisel.ee. boschi pumbale olid 200, ja zexelile 400 tk.
korraliku küünla saad autoeksperdist, mingit taketi 300 eegust mina ei paneks, sest mitsu hoiab küünlaid preale käivitust järel ja odav ei kesta lihtsalt, endal läbi katsetatud.
Tartust saad pihusi otsa www.diisel.ee. boschi pumbale olid 200, ja zexelile 400 tk.
korraliku küünla saad autoeksperdist, mingit taketi 300 eegust mina ei paneks, sest mitsu hoiab küünlaid preale käivitust järel ja odav ei kesta lihtsalt, endal läbi katsetatud.
PatrolY61 3.0D 35"
viis 3363923
viis 3363923
Minu teadmist mööda peaks enamik diisel autosid mingi aeg küünlaid järel hoidma.See ju täiesti normaalne.allar kirjutas:üks variant veel küünalde kontrolliks, lased kolm korda küünlaid, siis lääd kapotialla ja katsud sõrmega lihtsalt küünla korpust, korras küünlal läheb ilusti soojaks, kui kutu siis 2 varianti, kas läheb korpus päris tuliseks või on täitsa külm.
Tunneb ennast 4x4 roolis hästi!