On soov selle isendi järele, kuna ta diisel, 8 kohaline ja nelikveoline. Mingit osa mängib kindlasti see, et ka ameeriklane. Oskab keegi sellise või selle konkreetse isendi kohta miskit kosta? Head vead, mis kipub alt vedama jne.
Link konkreetsele masinale: http://www.auto24.ee/used/717991
Chevrolet Suburban 6.5 V8 140kW
Moderaator: Moderators
Chevrolet Suburban 6.5 V8 140kW
Kunagi saab minu FWD-st four wheel drive
Eelmine sügis-talv sai liigeldud 99 aasta eksemplariga. Minu oma nägi antud isendist kordi parem välja aga probleeme jätkus ikkagi. Esmaselt elektrijamad, istmed, kesklukk, aknad, stereo kokku sai vist 10k elektrikalade likvideerimisse maetud. 70tuh. läbisõidu järel lendas käigukast õigemini käigukasti jahutusradikas oksudeerüs läbi tulemuseks tosooli õli segu. Jälle nii 20k- ne tuuletõmme rahakotis.
Päris metsa ma temaga ei roninud aga eelmise talve hangedes temaga isegi suht tänavarehvidega probleeme polnud. Soojaks läks aeglaselt. Ah ja kui igapäeva sõidukina kasutada siis minul läks kütte alla 8-12k kuus.
Üldiselt soovitaks valida mõni paremini säilinud isend- aja,raha ja närvikulu on kokkuvõttes väiksem. Remontimise asemel saad sõidumõnu ja seda on küllaga
Päris metsa ma temaga ei roninud aga eelmise talve hangedes temaga isegi suht tänavarehvidega probleeme polnud. Soojaks läks aeglaselt. Ah ja kui igapäeva sõidukina kasutada siis minul läks kütte alla 8-12k kuus.
Üldiselt soovitaks valida mõni paremini säilinud isend- aja,raha ja närvikulu on kokkuvõttes väiksem. Remontimise asemel saad sõidumõnu ja seda on küllaga
ok ja minu kogemused pole ka just kõige paremad.Sõitsin 2aastat sellisega kuigi jah kabedamaga.Kesklukk samat moodi, plus turbo ,plus moto remont jne aga samas ei laida ka maha masin ikka midagi oma ette.Kütust võttis minu mäletamist mööda umbes 16 aga sellest saad aru kui tangid sest paak lihtsalt 180 liitrit.Minu oma oli veel 7kohta ja baari laud ja kapteni toolid 5+Ma arvan,et kui raha ja tahtmist on proovi ära 
Kui tehnika korras, siis on väga hea autoga tegemist.
Kui aga kesiselt hooldatud, siis tavaliselt tasub kohe ennast petmata arvestada käigukasti remondiga. Miks - sest suur kere ja võimas vääne sellest mootorist saavad seal all olevast õrnast 4L60E või TH700 neljakäigulisest kastist jagu küll. Iga 30 000km tagant on vaja vahetada kastis õli, et see elaks kaua.
Mootoril on tüüpviga ploki raamsaale kaelade pragunemine. Kuni 1998 aastani oli see probleem, siis muudeti ploki materjali koostist ja kaelade kuju. Sinnamaani võib see mure mootorit tabada. Eriti kui talvel on käivitatud eetriga.
Originaalpihustite ettenähtud tööiga on 100 000km. Peale seda hakkavad lekkima kütet, mis viib kiiremini kulunud rõngaste ja silindrini. Samuti hakkab kütet neelama ja võimsus langeb. Sellise kolaka normaalne küttekulu on maanteel 12 kui kasti turbiinilukk töötab ja linnas 14-16.
Elekter on ameeriklasele kohaselt üllatusterohke.
Muus osas suht pommikindel ja odav pidada.
Kui aga kesiselt hooldatud, siis tavaliselt tasub kohe ennast petmata arvestada käigukasti remondiga. Miks - sest suur kere ja võimas vääne sellest mootorist saavad seal all olevast õrnast 4L60E või TH700 neljakäigulisest kastist jagu küll. Iga 30 000km tagant on vaja vahetada kastis õli, et see elaks kaua.
Mootoril on tüüpviga ploki raamsaale kaelade pragunemine. Kuni 1998 aastani oli see probleem, siis muudeti ploki materjali koostist ja kaelade kuju. Sinnamaani võib see mure mootorit tabada. Eriti kui talvel on käivitatud eetriga.
Originaalpihustite ettenähtud tööiga on 100 000km. Peale seda hakkavad lekkima kütet, mis viib kiiremini kulunud rõngaste ja silindrini. Samuti hakkab kütet neelama ja võimsus langeb. Sellise kolaka normaalne küttekulu on maanteel 12 kui kasti turbiinilukk töötab ja linnas 14-16.
Elekter on ameeriklasele kohaselt üllatusterohke.
Muus osas suht pommikindel ja odav pidada.
+372 5028488