Koht, kus saab arutada 4x4 teemadel, leppida kokku aegu, sõitude kohti ja muidu informatiivne koht / Information about different 4x4 events, safaries and adventures in Estonia and abroad.
K.Kotkas kirjutas:SB 2.0 on ka kindlasti tulemas. Samas, kogemus on näidanud, et max 5 autot on manageeritav kogus. peale seda läheb ikka passimiseks
Ja mis selles siis halba on. Saab mõnusalt juttu puhuda. Eks Uputaja ise vaatab palju ja keda ta oma ettevalmistatud rajale kaasa kutsub. Ma saan aru, et eelmine kord olid TR3 autod mõnest vähem suutlikumast kehvemini liikunud, ja põhiline passimine ei toimunud metsas
aga mina vaataks hea meelega kas meil on head järelkasvu ka. Nagu näha Ilmarine juba on läinud oma teed. No hea võimalus oma võimeid näidata on siis nüüd Myrglil. Või on veel kedagi kes soovib TR3 lähijal sõitma tulla?
Et asi ilusam tunduks,käin välja idee:
Kas safari võiks toimuda näiteks 9.okt ? Või on vara ja osadel pillid ei liigu siis veel?? (mitte,et meil kõik korras oleks aga... )
Movistar kirjutas:Et asi ilusam tunduks,käin välja idee:
Kas safari võiks toimuda näiteks 9.okt ? Või on vara ja osadel pillid ei liigu siis veel?? (mitte,et meil kõik korras oleks aga... )
Tervitus.
Seoses moogile vintsi eduka installiga on tekkinud pisike mõte osaleda kukepeal.
Täna pidasime tiim-meidiga sellel teemal nõu ja otsustasime ,et enne oleks ikka vaja suts uut trossi mudaseks teha. Homme ongi plaanis esimene korralikum "uputamine" . Arvan , et meie homne üritus on edulugu
Siit ka : Sooviks võimalusel ühineda offroad paapadega ja koguda enne võistlust teadmisi ja ka masinat proovile panna.
Kui vähegi rajal veel ruumi on ja meile kuupäev sobib ( loe-peab hakkama sobima ,et paapadega kruiisida) siis ka võimalusel kõne mulle:
Helar
5055183
Y61 Pätcruiser , LC80 .
Kuni autopesuni on offroad lahe...
Autoremont Tallinnas. http://www.heinworks.ee
helar kirjutas:Seoses moogile vintsi eduka installiga on tekkinud pisike mõte osaleda kukepeal.
Dohh, mis klassis? TR3? Seal on minu tagasihoidlike teadmiste kohaselt antud klassis, moogile vaja natukene rohkem installeerida kui vints. Karmimate hinnangute kohaselt lausa kõik muu mis sildadest ja velgedest üle jääb. Kuid samas .. julge hundi rind on - haavleid täis..
helar kirjutas:Tervitus.
Seoses moogile vintsi eduka installiga on tekkinud pisike mõte osaleda kukepeal.
Minumeelest on see igati hea mõte kui moogid TR-3 sõitma tuleks.
Loodetavasti pole mingit tobedat reeglit seda keelamas. Kindlasti ei saaks see takistuseks nii,et andke aga tuld.
helar kirjutas:Tervitus.
Minumeelest on see igati hea mõte kui moogid TR-3 sõitma tuleks.
Loodetavasti pole mingit tobedat reeglit seda keelamas. Kindlasti ei saaks see takistuseks nii,et andke aga tuld.
Härrasmeeste liigas on võimalik asju alati kokku leppida.
Kui ikka keegi tahab moogiga tulla,siis küll ta rajale saab.
Teiseks peaks olema võimalik ARK -s massi muutmine.Ma muutsin enda autol suuremaks.Ei usu,et väiksemaks muutmine raketiteadus oleks.