Toyota FJ Cruiser Land Cruiser 4.0 v6 175kW
Moderaatorid: jr, Moderators
Toyota FJ Cruiser Land Cruiser 4.0 v6 175kW
Kuskil oli sellest mudelist juttu ,aga ei leia üles Euroopas seda vist ei saa osta.
Mashina zver, voditel sabaka
- MahviaDeTyrk
- I live off from the mud
- Kontakt:
http://www.toyota.com/fjcruiser/specs.htmlMägilane kirjutas:EI ,ma otsin tehnilisi andmeid esialgu -kas ainult bensamootoritega jne.
tartuoffroad.ee
5581340
5581340
Vaatamata lubavale nimele ja välimusele ei ole tegemist ilmselt meile meeldiva "tõelise offoaderiga" vaid järjekordse bling-bling masinaga millega surfar saab oma lauda randa viia või natukene teistest erineda sooviv liikleja saab asfalti mööda kulgeda. Sihtgruppi võib ka Tallinna tänavatel näha - hambad ristis ilma ühegi metsakriimuta, läikivate Defekatega liiklemas. Kuna rasked maastikusuutlikud autod milles eriline välja näha ei ole maanteel just kõige mugavamad siis ilmselt on tehtud auto mis näeb välja nagu koll aga tegelikult on järjekordne parketimaastur..
Kui vaadata lisavarustust, siis ei leia sealt vintse ega jämedaid põhjakaitseid vaid põhiliselt iluvidinaid. Netiavarustest leiduvad offroad versioonid on juba raskelt moditud. Sillakäikgi annab vihjeid auto tegeliku eesmärgi kohta:

Omanikud on muidugi rohkem kui teretulnud mu juttu ümber lükkama
.
Urmas
Kui vaadata lisavarustust, siis ei leia sealt vintse ega jämedaid põhjakaitseid vaid põhiliselt iluvidinaid. Netiavarustest leiduvad offroad versioonid on juba raskelt moditud. Sillakäikgi annab vihjeid auto tegeliku eesmärgi kohta:

Omanikud on muidugi rohkem kui teretulnud mu juttu ümber lükkama
Urmas
Toyota Land Cruiser LJ70 TR2
www.myrgel.com
www.myrgel.com
Pole küll omanik aga minumeelest taolisi sõltumatu esisillaga maastureid toodetakse juba 30a. Minu silmis on tegemist siiski maasturiga (raam, taga talasild, aeglusti, väga korralik mootor, 6k manuaalkast, LC120 vedrustus) Ei erine ta mastaapselt nii vanast Hiluxist/4Runnerist või Mitsu Pajerost (millega on isegi võisteldud).Myrgel kirjutas:Vaatamata lubavale nimele ja välimusele ei ole tegemist ilmselt meile meeldiva "tõelise offoaderiga" vaid järjekordse bling-bling masinaga millega surfar saab oma lauda randa viia või natukene teistest erineda sooviv liikleja saab asfalti mööda kulgeda. Sihtgruppi võib ka Tallinna tänavatel näha - hambad ristis ilma ühegi metsakriimuta, läikivate Defekatega liiklemas. Kuna rasked maastikusuutlikud autod milles eriline välja näha ei ole maanteel just kõige mugavamad siis ilmselt on tehtud auto mis näeb välja nagu koll aga tegelikult on järjekordne parketimaastur..
Omanikud on muidugi rohkem kui teretulnud mu juttu ümber lükkama.
Urmas
Mida pead silmas lisavarustuse saadavuse all - kas ainult seda mida pakub esindus? Kas defekale pakutakse originaalse lisavarustusena vintsi ja jämedat põhjakaitset? Usas ei saa defekat isegi letist enam.
Rough Country pakub litsenseeritud lisavarustust küll üsna meeldival tasemel.

Jääb vaid ette ka talasild panna ja täiesti konkurentsivõimeline masin.

Siin kus ma elan, on neid rohkem liikvel ja osad näevad päris kenad välja (kuigi otseselt pole minu maitse). Ajaloost veel, et autot näidati esialgu usas messil ideeautona, kuid rahva tungival soovil lasti tootmisse.
Kokkuvõttes ma ei tahtnud su juttu ümber lükata aga minumeelest leiab sellest autost oluliselt bling-blingimaid parketimaastureid. Ja nüüd loota, et mõni uus 4x4 tuleb üleni talasildadega on ka suht ebareaalne.
Viimati muutis rommi, P Okt 03, 2010 1:48 pm, muudetud 1 kord kokku.
Wrangleril jääb ka Volvo sillad alla panna ja on ka konkurentsivõimeline masin. Nii võib lõpmatuseni filosofeerida. Ma rääkisin autost sellisena nagu ta tehasest tuleb.rommi kirjutas:Jääb vaid ette ka talasild panna ja täiesti konkurentsivõimeline masin.
Mis puutub lisavarustusse, siis tehase originaal-lisad annavad lihtsalt aimu kuhu see auto mõeldud on. Kolmandad tootjad võivad isegi mossele vintsialust pakkuda, see ei näita veel midagi.
Kui me FJ CRUISER LISAVARUSTUSE lehelt leiame eelkõige kroomitud summutiotsi ja iPodi ühenduskaableid, siis sinu poolt mainitud Defekale, pakub tootja laias laastus eelkõige OFFROAD LISAVARUSTUST snorklist vintsini.
Muidu on su väited tõesed. Tegemist on tõesti LC120 alusvankriga omapärasemas kuues. Raam, vahekast jm offroad autole vajalik olemas. Huvitavat võrdlust originaaliga (FJ40) saab lugeda SIIT. Siiski tuleb arvestada, et tegemist on FJC omanike lehega ja kes ikka oma autot laidaks. Kasutajad kiskat23 ja woooody võtavad asja üsna hästi kokku.
Urmas
www.myrgel.com
www.myrgel.com
No anna pisut kannatust, TRD pakub üsna pea ka sellele masinale kõike, mida hing ihaldab... kuid mu point polnud sellesMyrgel kirjutas: Mis puutub lisavarustusse, siis tehase originaal-lisad annavad lihtsalt aimu kuhu see auto mõeldud on. Kolmandad tootjad võivad isegi mossele vintsialust pakkuda, see ei näita veel midagi.
Kui me FJ CRUISER LISAVARUSTUSE lehelt leiame eelkõige kroomitud summutiotsi ja iPodi ühenduskaableid, siis sinu poolt mainitud Defekale, pakub tootja laias laastus eelkõige OFFROAD LISAVARUSTUST snorklist vintsini.
Muidu on su väited tõesed. Tegemist on tõesti LC120 alusvankriga omapärasemas kuues. Raam, vahekast jm offroad autole vajalik olemas. Huvitavat võrdlust originaaliga (FJ40) saab lugeda SIIT. Siiski tuleb arvestada, et tegemist on FJC omanike lehega ja kes ikka oma autot laidaks. Kasutajad kiskat23 ja woooody võtavad asja üsna hästi kokku.
Urmas
terv,
Rommi
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
O.T. on
LR fännina oli päris lõbus lugemine. Kui kusagil vaja mõnd 4x4masinat halvas valguses näidata, võta etaloniks "ajatu" Defender. Sama võid teha ka siis kui vaja mõnd masinat ülistada, võta võrdluseks "aegunud ja paha" Defekas.
Maailm on ikka siiruviiruline
Ei saa te 4x4 mehed ka kuidagi LR ikoonilisest mudelist üle ega ümber. Elu on lill!
O.T. off
LR fännina oli päris lõbus lugemine. Kui kusagil vaja mõnd 4x4masinat halvas valguses näidata, võta etaloniks "ajatu" Defender. Sama võid teha ka siis kui vaja mõnd masinat ülistada, võta võrdluseks "aegunud ja paha" Defekas.
Ei saa te 4x4 mehed ka kuidagi LR ikoonilisest mudelist üle ega ümber. Elu on lill!
O.T. off
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Land Rover on nagu Anu Saagim - kes vihkab, kes armastab, aga kõik räägivad.Landy kirjutas:O.T. on
O.T. off
Urmas
www.myrgel.com
www.myrgel.com