armatuurlaud pime nagu öö
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
- väike naine
- Mudder
Mis võib viga olla, kui autol armatuurlaud täiesti pime. Päeval pole hullu, aga öisel ajal ei näe spidokat. Ainukesed värvilised asjad on rohelised suunatulenooled ja vilkuv kollane bensupuudujäägituli:) Autoks jeep cherokee 1992. Kas olen mingi nupu ära näppinud, kaitse ära logisenud või läbi, või veel midagi? Kõik muud tuled põlevad ja raadio mängib.
- väike naine
- Mudder
Kruttisin seda nuppu paremale ja vasakule, aga kõik, mis ma saavutasin, oli see "üle nõksu" keeramisest tekkinud "igavene tuli" salongis. Armatuur on endiselt pime. Isegi õhkõrna kuma ei paista. Mida mas nüüd teen? Kus on häda?
-
- Off Roader Wannabe
So asemel urgitseksin ma selle tuledelüliti välja ja mõõdaksin ära, kas ta ikka oma tegemisi korralikult toimetab.
Kätte saada ei ole eriti keeruline - altpoolt saab ligi, paar minutit roomamist. Ma ei võtnud isegi armatuuri alumist paneeli ära, kuigi see oleks ilmselt roomamise osakaalu vähendanud;)
Nupp tuleb otsast ära tõmmata ja seal all leiduv mutter kruvikeerajaga lahti pöörata. Pistik käis minu omal üsna raskelt, see oligi vist põhiline vaev. Seal on särts ka teatavasti sees - jälgi, et pistikut urgitsedes kruvikaga liiga uljaks ei lähe. Kui pelgad, võta tulede kaitse välja või akuklemm maha.
Kui lüliti kätte saad, siis näed, et seal on mitu asja - otsas on lükka-tõmba tuledelüliti, aga enne seda armatuurivalguse ja laetulede keeratav lüliti. Keeratava lüliti liugklemm ei pruugi ühendust saada vms.
terv, juss
Kätte saada ei ole eriti keeruline - altpoolt saab ligi, paar minutit roomamist. Ma ei võtnud isegi armatuuri alumist paneeli ära, kuigi see oleks ilmselt roomamise osakaalu vähendanud;)
Nupp tuleb otsast ära tõmmata ja seal all leiduv mutter kruvikeerajaga lahti pöörata. Pistik käis minu omal üsna raskelt, see oligi vist põhiline vaev. Seal on särts ka teatavasti sees - jälgi, et pistikut urgitsedes kruvikaga liiga uljaks ei lähe. Kui pelgad, võta tulede kaitse välja või akuklemm maha.
Kui lüliti kätte saad, siis näed, et seal on mitu asja - otsas on lükka-tõmba tuledelüliti, aga enne seda armatuurivalguse ja laetulede keeratav lüliti. Keeratava lüliti liugklemm ei pruugi ühendust saada vms.
terv, juss
- väike naine
- Mudder
loll, aga väga agar
kas nende armatuurlaua pirnide vahetamine on väga keeruline? Tore oleks, kui saaks mingi juhtnööri, et kust midagi lahti kruvida, mida lahti kangutada, kuhu roomata jne 

Re: loll, aga väga agar
Ükski töö ei ole keeruline ,kui on olemas vastavad riistad ,hea tahtmine ja väikesed oskused.See töö on natuke keerulisem,kui koduses majapidamises pirni vahetada.Kõigepealt peaks rooli taha roomama ja selle armatuuri lahti kruvima ja ta välja kangutama.Pirnid tuleb seal kõik ära vahetada olenemata sellest ,kas nad põlevad või mitte. Ei tohiks laduda ka liiga tugevaid pirne sisse ,sulatavad selle elu seal ära.Ega siis kõiki töid ei pea ka ise ära tegema ,mõnad sitemad tuleb jätta neegritele.väike naine kirjutas:kas nende armatuurlaua pirnide vahetamine on väga keeruline? Tore oleks, kui saaks mingi juhtnööri, et kust midagi lahti kruvida, mida lahti kangutada, kuhu roomata jne

Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
- väike naine
- Mudder
http://jeep.auto.ru/Cherokee/instrument ... _bezel.htm
http://jeep.auto.ru/Cherokee/instrument ... laster.htm
soovitav vene keele oskus...
http://jeep.auto.ru/Cherokee/instrument ... laster.htm
soovitav vene keele oskus...
Jeep Grand Cherokee Overland 2014
ex Hyundai Santa Fe '06 & Hyundai IX55 '09
ex Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD '02, 2" tõste & all 245x75R16 ehk 31"
ex Jeep Cherokee Country Club 4.0 '90 4" tõste + 31" Nexen Roadian MT
ex Hyundai Santa Fe '06 & Hyundai IX55 '09